Vad jag hatar när dom andra inte är här!

Det är verkligen jobbigt när man sitter här själv. Man bara sitter på arslet och är ganska mycke själv. Jag hatar det. Jag kan inte sitta så här en hel dag. Jag vill röra på mig. Det är endå lite därför jag diggar att vara cateringansvarig. Jag sitter aldrig helt still i mer än en timme eller så. Otrolig bekvämt.

Men dom andra är tillbaka imorn och det är ju faktiskt bara 2 timar kvar här nu! Och efter jobbet ska jag och mamma åka och hämta våra nya kläder från forever21! Yeey!
Ja, jag kanske fick idén att gå in och kolla på deras sida från Kenza. Men faktiskt borde de inte vara något fel med de! Gå in där och kolla dom har sjukt snygga kläder.

Imorn blir det ridning och sen ska jag tjocka mig i soffan med skräpmat. Ingen av päronen är hemma imorn så, skräpmat till mig! 150 g hamburgare med ost, pommes och cola med en cheddar-dip till. Jag lovar det är jättebra tröst mat, jag kanske till och med sträcker mig så längt att jag ringer någon bara för att.
Vem vet? Det kanske blir DIG jag ringer!

// L

Måndag morgon igen

Mitt huvud värker för att jag är så trött. Det känns som om någon drar åt ett band runt hela huvudet och vägrar släppa utan drar bara hårdare och hårdare. Väldigt jobbigt.
Den här veckan kommer nog suga mer än vanligt. Kanske inte nu i själva veckan eftersom jag kommer jobba som vanligt men när helgen kommer. Det enda jag faktiskt ser fram emot ser jag inte fram emot längre. Jag vill inte. Jag har inte längre något att se fram emot. Säkert har jag det. Det finns ju alltid den uppenbara anledningen till att längta efter helgen och det är ju för att få sova ut, men det är inte riktigt lika skönt att sova själv i den där stora sängen. Ärligt talat är det inte riktigt lika skönt att sova i min egen säng över huvud taget.
Imorgon kommer nog endå vara värst. Dom åker imorn. Dom åker och kommer inte tillbaka i år. I och för sig är det inte många som åker till Thailand nu som kommer tillbaka i år. Men va fan dom flesta kommer ju i alla fall tillbaka i januari. Men inte Oscar och Simon inte! Nej nej dom ska stanna till april typ.






Man får väl nästan hoppas på att nått händer så ni måste komma tillbaka tidigare
Kommer sakna er



Och ja, jag kommer älta det här ett tag till. Tro mig!


// L


Nu har jag

tid. Jag ska nu lägga up dom efterlängtade bilderna från orsa som jag lovade att lägga upp för ganska länge sen. Sorry att det blivit så sent men jag har inte orkat ta mig den tid det faktiskt tar att ens lägga upp en bild här på bloggen. Jag önskar ju att blogg.se kunde hitta på något bättre sätt att ladda upp bilder.
I alla fall här kommer bilder från Orsa. Men eftersom jag lägger upp dom i miniatyrer kommer ni endå inte kunna titta på dom ordentligt förrän om kanske 2-3 veckor. Ännu en underbar sak med blogg.se.







   

På väg dit, och eftersom det bara var jag som hade körkort så blev de en del pauser.

   
   

Första kvällen hemma hos Kim i orsa.

    

Andra kvällen var det fest!



//"Hej!
Jag heter Bengt
och jag jobbar på en knappfabrik
Jag har en fru
Men inga barn
Och en dag sa min chef till mig
Hurru Bengt! Är du ledig?
Så tryck på en knapp med din höger hand"//



  

På väg hem igen


// L


Jag är

Inte så fasligt trött trots allt. Jag gick upp 5 idag och endå så är jag ganska pigg. Första natten hemma var faktiskt väldigt skön. Inga katter som väcker en eller håller en vaken, ens egen säng, egna ljud och den absoluta hemmadoften. Det är något speciellt med att vara hemma. Den där doften som man aldrig kan säga hur den luktar men den är trygg och säker och framför allt väldigt lugnande.

Jag är nog glad över att vara hemma. Det är inte riktigt lika skönt att bo i någon annans lägenhet. Man måste ta hand om allting på en gång liksom. Man kan inte säga "ÄH! Jag gör de sen, jag orkar inte just nu". För på något sätt känns det som man inte kommer hinna innan personen kommer hem och om personen kommer hem till ett hem som ser ut som ett bombnedslag så kommer man inte få bo där något mer.
Man kan inte riktigt slappna av på samma sätt som man kan hemma. Hemma gör det ingenting om man råkar ha söder ett glas. Man tänker "Äh! Det är sånt som händer". Men jag menar om det händer hemma hos någon annan tänker man mer "SHIT". Och även om man man nu litar på sina kompisar så vill man endå inte bjuda över allihop och chilla för tänk om något skulle hända. Lite alkohol på mattan, eller kanske på katten, någon annan kanske har sex någonstans. Sånt är inte okej.
Men det är mer okej om man är hemma. Tycker jag i alla fall.

// L

FREDAG IMORN!

Jag vet inte riktigt om jag ska vara glad eller lessen över det. Jag menar jag tycker alltid om fredagar då det är utan tvekan den skönaste dagen på hela veckan. Man kan gå på jobbet och verkligen räkna ner timmarna tills helgen kommer. Det är så underbart. Innan man vet vad helgen har att erbjuda. Man bara vet att dagen efter behöver man inte gå upp klockan 5 så man behöver inte tvinga sig själv att gå och lägga sig klockan 10.
Så varför skulle jag då inte uppskatta denna underbara dag på veckan. Ett enda simpelt skäl. Oscar åker. Det här är nu den sista helgen jag har att spendera med honom och tro det eller ej men han har bara en liten del av sin tid att spendera med mig. Så vad gör man? Skratta? Gråta? Skratta? Gråta? A, B? A,B? Svårt.


Kommer sakna dig ganska mycke

 

// L


Sista natten

Igår var sista natten hemma hos Anna i medis. Nu blir det hem till vällingby igen. En timmes resväg till jobbet och allt vad det nu innebär. Men jag tror faktiskt jag inte har något emot det. Jag tror jag är en aning glad över att få slippa allt katthår om inte annat. Idag vakna jag med den där irriterande känslan man kan få när man vet att man har någonting i ögat men man hittar det inte och det försvinner inte. Jag hittade mitt ett litet tag men det försvann igen så nu sitter det fast där i ögat, och jag inte bara lite övertygad om att det är ett katthår.
På sätt och vis har jag längtat hem ett tag nu. Dels för allt katthår men dels också för att få komma hem till någon som ger respons på vad man säger inte bara "MJAAU". Också att få ha sín mat ifred. Apan är ju inte bara lite tiggig. Man kan inte lämna sin mat i så mycke som 3 sekunder för då är hon där och äter av det.
Vad jag däremot kommer sakna med att bo själv är ju att man kan göra vad man vill. Jag kan ha över hur mycke folk jag vill, när jag vill. Jag kan sjunga högt i hela lägenheten, jag kan gå ut på bakgården och ta en cigg om jag vill. Jag får själv bestämma när jag ska äta och vad jag ska äta. En del saker är väldigt skönt med att bo själv. Och jag längtar fortfarande efter att få göra det. Fast jag tror jag har ändrat en sak tills dess att jag flyttar. Jag har alltid trott att jag skulle skaffa djur så fort jag flytta men ärligt talat tror jag att jag har ångrat mig. När man har bott med 2 katter i en vecka så inser jag att jag inte skulle orka med allt hår, all städning och matning.
Nej,nej jag har fullt upp att göra allt sånt mot mig själv det skulle bara bli ansträngande att tvingas göra det med andra också. Det skulle nästan bli lite djurplågeri och det tänker jag absolut inte ställa upp på. När jag har hittat mig själv och skaffat rutiner och sånt så kanske det kan bli tal om djur. Men det är gränsfall.

// L

Det hjälper men endå inte

Igår satt jag i princip hela kvällen och pratade med Jim. Min riktigt bra kompis Jim, jag vet ibland inte vad jag skulle ta mig till utan dig. Du är verkligen en bra vän! Du får mig att skratta när jag inte ens vill det. Jag antar att du drar fram min väldigt speciella sida, min extremt ärliga sida kan man väl säga.
Vad vi prata om tänker jag inte skriva om här då det är mer än bara personligt, däremot kan jag säga att det hjälpte fast på ett lite konstigt sätt. Jag vill verkligen att det ska hjälpa, men eftersom du liksom jag är brutalt ärlig så säger du exakt vad du tror och tänker. Jag behöver det, för att kunna inse vad som faktiskt händer. Jag önskar verkligen att du har helt fel ibland men endå kan jag inte skaka av mig känslan som säger att du har helt rätt. Du är kille du borde veta.
Sen kan man ju alltid hoppas på att alla inte tänker och resonerar som du. Vissa saker vet jag att andra inte gör det, men tyvärr så är det inte saker som hjälper mig i nuläget.

// L

Pigg och glad?

Nej inte mycke... Pigg är jag inte för att det är aldeles för tidigt på morgonen för att vara pigg, och glad är jag för att det är praktiskt taget omöjligt att vara glad när det är så här cp. Den här heögen har inte varit en bra helg helt enkelt. Ärligt talat har den nog varit en helt katastofaliskt dålig helg. I alla fall från det att den "riktiga helgen" börja. Alltså lördag kväll. Fredag är ju faktiskt fortfarande vecka.
Det har inte varit bra i alla fall. Jag hade hoppats på att få umgås lite grann speciellt nu när jag hade egen lägenhet under helgen. Men nej. Uppenbarligen är det mycke viktigare att gå ut med sina jobbarkompisar än att vara med mig. Förlåt för att jag är självisk, men det är så jag känner. Jag vet att troligen är det så att man vill säga ordentligt hejdå till sina kompisar innan man reser långt ifrån alla för en längre tid. Men hallå jag då?! Jag är troligen självisk men jag tror faktiskt inte att det går in hur mycke jag faktiskt kommer sakna dig. Det känns jobbigt att vara utan dig. Jag har svårt att sova när inte du är bredvid. Det är inte längre kul att gå ut utan dig. Jag har svårt att andas!
Hur gick det här till?
Jag vill inte längre vara i en sån här situation när jag inte riktigt vet hur jag ska tackla den.
En paus på 4 månader i ett förhållande som bara varat i 1. Är det värt det?

// L

Jag gick

Till jobbet idag! Det var så himla häftigt. Så underbart! Jag skulle vilja kunna göra det varje dag!
Igår satt och gosa med apan hela kvällen. Jag satt i soffan och hon låg på mig. Och under natten låg Rocky på mina fötter. Jag råkade sparka till honom i morse när jag skulle stänga av väckarklockan. Väckarklockan som inte behövde ringa förrän 6 imorse. Åh! Jag skulle vilja bo där jämnt!
En vecka funkar ju också. Bättre än ingenting.....

// L

Vad som gör en vanlig vecka speciell

Det finns inte mycke som piggar upp mig en helt vanlig vecka på jobbet. Men idag är det faktiskt något lite extra som jag ser fram emot. Från och med ikväll så har jag flyttat hemifrån. I alla fall i en veckas tid. Ibland är det riktigt tur att man har lite äldre kompisar. Anna här från jobbet åker idag utomlands (jag skulle väl ha elat följa med dit också men jag nöjer mig med det näst bästa just nu) och eftersom hon inte kan ta med sig sina katter behöver hon någon som tar hand om dom. Är det då inte tur att jag finns? Jo det är det, eftersom jag helt osjälviskt kan erbjuda mig at bo i hennes lägenhet och ta hand om hennes katter.
Ja ni läste rätt, helt osjälviskt! För jag kan ju verkligen inte komma på någonting som jag vinner på att bo där.........
Bara typ att jag får min egen lägenhet, 10 minuter till jobbet och 2 katter att gosa med i en hel vecka. Jag är så lycklig!
Från och med ikväll så bor jag och tar hand om mig själv. Å jag längtar!
Förhoppningsvis blir jag väl kanske inte helt själv. Lite sällskap i form av en aldeles underbar person, som jag i alla fall skulle vilja spendera dag och natt med. Eller aa... nästan i alla fall.

// L 

Nu är det inte långt kvar

någonstans.... Jul, min anställning går ut, men det är långt ifrån det värsta. Som många utav er säkert vet så är ju inte julen min favorit tid på året direkt. Endå så är dt något som tynger mig mer än att julen är på väg, något som tynger mig mer än att min anställning går ut och att jag troligen inte kommer fortsätta jobba här på Tyréns mer. Jag tror fan att min absoluta mardröm kommer i uppfyllelse. Okej kanske inte riktigt, det är inga clowner eller dockor som kommer till liv, men det känns som det inte är långt ifrån.
From the top. Jag har träffat någon, och jag kunde inte vara mer glad. Jag har verkligen fallit för honom, och allt är frid och fröjd. Tills den första december. Jag kan inte annat än hata december mer än vanligt i år. Den första december åker han till Thailand och kommer inte tillbaka förrän i april typ.

Jag hatar december.........

//L

Nu är jag tillbaka

Sen några dagar men endå. Jag har inte uppdaterat då jag har varit dödstrött efter jag hade kört i typ 5 timmar i sträck och sen dagen efter gå upp och jobba. Världen gunga för mig på måndagen. Jag är verkligen inte återställd än. Därför har jag tyvärr ingen tid än att lägga upp bilderna från Orsa men jag lovar det kommer!
Vi hade verkligen jättekul och jag lovar att berätta mycke mer när jag lägger upp bilderna. Men just nu ska jag försöka sova ikapp. jag måste ta mig igenom 3 arbetsdagar till, så det är bara att bita ihop.
Vi hörs senare

// L

RSS 2.0