Det är ju för f**n

Det är ju hemskt vilka bilder man hittar på sig själv nu på facebook efter Lisens skiva! Kolla bara!












Jag ser ju för jävlig ut! Var jag verkligen så här party? Och om de här bara va första skivan hur fan kommer det se ut efter dom andra?? Hjälp!

// L

Lisens studentskiva

Jag tänkte ju att jag skulle vara duktig och faktiskt ge en liten outfitbild men jag vart lite stressad när jag skulle åka hemifrån så de blev inte så. Ni får se den in action istället. Inte riktigt lika bra som när man är nykter och bara vill visa den men det får lov att duga.
Det var jättekul på skivan. Årets första studentskiva och den satte ribban högt! Nu måste ju alla andra skivor vara minst lika bra!

 
Hemma hos Kim på förkrök
 
Walter och Oscar
 
Kim med sin jättefina drink
 
Kim och Walter på båten
 
jag och Kim! Så ser klänningen ut^^
 
Walter och jag
 
Lisen och Oscar
 
Jag och Lisen!
 
Izza och hennes kompis Sanna
 
Oscar och Emil!
 
Emil och Jag!

Nej inga fler bilder nu!


// L

Årets första studenskiva

Juste! Årets första studenskiva är här! Lisen och klass 3F har sin skiva ikväll. Jag ska röja som tusan! Jag är så taggad. Eller inte just nu men jag hoppas på att bli snart.
Troligen är det en tripp hem till Kim som gäller för förkrök sen direkt på båten och parta järnet!
Förhoppningsvis så kommer jag väl få sluta snart också eftersom jag har så himla mycket att fixa till ikväll. Just nu ser jag för jävlig ut! Och om jag ska klara min outfit "jag kom precis från röda mattan" så måste jag se skitsnygg ut! Ganska omöjligt uppdrag jag vet men man kan ju hoppas.

// L


Klar

nu blev jag nyss klar med min slutuppgift i religion, och jag kan säga dig att jag har aldrig i hela mitt liv varit mer säker på min åsikt, att religion är vad som är fel med världen. Jag tror verkligen inte på Gud. Jag tror på mig själv coh vad jag kan uppnå och hur jag kan sprida glädje och vara en bra människa. Så tänk efter nu, om alla i hela världen skulle tänka som jag skulle det verkligen finnas krig då? Skulle verkligen kvinnor världen över vara så förtryckta som dom faktiskt är?
Nej det tror inte jag. Om alla människor i alla tider hade tänkt som jag, fatta hur mycke längre vi skulle vara i vår utveckling då! För då hade vi inte förbjudit dessa intelligenta kvinnor som finns och har funnits att gå i skolan och få en ordentlig utbildning och bidr till världen. Men se på världen idag! Idag blir dessa kvinnor mördade av sina egna fädrar morbröder, farbröder och till och med bröder och kusin för att dom har "vanhedrat" familjen, och dom kallar det hedersmord! Det finns ingen i hela världen som kan ta ifrån dig din heder förutom du själv. Att ta sin dotters liv, sitt eget kött och blod, det är att vanhedra sig själv. Du tror att du är större än dom, vilket du verkligen inte är.
och jag vet att hedersmord är något som egentligen inte har med religionen att göra, det är en tradition. Men då undrar jag, hur kommer det sig att denna tradition bara finns bland islam?

Jag har aldrig haft så här mycket fördomar om religion som jag har efter att ha avslutat denna kurs. En dag hoppas jag att folk kanske kan sluta tro att dom står närmare Gud för att dom är födda i en viss familj eller till ett visst kön. "Vi är alla lika inför Gud" heter det inte så?

// L

Jag har klarat det!

Jag är faktiskt klar nu! jag kan knappt fatta det. Det som jag har gått och klagat över det senaste vaddå? Året? Är nu äntligen klart! jag lämnade in min projektrapport igår eftermiddag. Den är färdig, jag är färdig. Jag får rysningar varje gång jag säger det. Jag är klar! Nu gäller det bara att vänta på ett betyg då. Men garanti för ett G finns ju men om jag ska vara helt ärlig så kommer jag nog bli en aning purken om jag får mindre än VG i alla fall. Jag vill helst ha ett MVG, så jävla hårt som jag har jobbat med detta, så mycket tid, som jag egentligen borde ha pluggat på eller helt enkelt legat hemma i sängen och vara sjuk på har gått åt till det här projektet. Nej du jag förtjänar ett MVG.
Nu kan jag i alla fall till en viss del slappna av och mer glida fram till studenten. Jag kan verkligen inte vara mer glad. Jo det kunde jag nog men endå.

Jag var hemma hos Lisen igår och tog ett glas segervin. Det var riktigt bra förutom hennes envise idiot till bror. Han gör mig tokig! Jag var så nära på att bara gå fram och klippa till honom. Han gör mig riktigt fly förbannad om jag ska vara helt ärlig. Men nu får det lov att bli ändring på saker och ting. Jag behöver skaffa mig en pöjk! Och den jakten ska påbörjas i helgen.

// L

Ja jag vet!

Jag har varit urusel på att uppdatera. Jag skyller absolut på att jag varit totalt deckad hela tiden när jag inte varit i skolan och kämpat som en galning. Jag har helt enkelt inte haft tid för bloggen. Jag är dunderförkyld igen! Jag har inte varit frisk sen typ december. Och jag lovar det stör mig mer än er.
Men nu är det bara en vecka kvar sen kan jag vara sjuk i en halv vecka sen är det bara att köra gärnet en kväll för att sen kunna dö igen. Nästa vecka är sista veckan för projektet, sen är det årets första studentskiva. Tema "Jag kom precis från..." några förslag?

// L

Sista dagen på lovet

Jag är helt förstörd! Jag är trött, jag har ont. Men jag har varit lite duktig idag. jag har jobbat på projektet så förhoppningsvis så finns det en liten chans nu att det kan bli klart i tid! Whoppi!
Mer än så orkar jag inte nu

// L

Sportlovet snart slut

japp då var sportlovet snart slut. Bara en ynka dag kvar. "Vaddå en dag kvar? Det är ju söndag jävla pucko!" Ja men jag är ledig imorn också. Nice.
Jag önskar dock att sportlovet kunde vara en vecka till. Jag är fortfarande väldigt trött och sjuk för den delen. Jag behöver åka bort känner jag.
Sol och värme i en månad eller 5 är vad jag behöver. Men nej jag ska ha projektarbete och skola och mer skit bara att ta tag i först. Jag orkar verkligen inte längre!

// L

RSS 2.0