Nu känns det så mycke bättre

Klubbkvällen på Make-up Store var väl inte så mycket att hänga i julgran. Man kommer in där och det dom gör är att stå och prata i timmar. Jag tycker det verkar som ett dåligt sätt att sälja på. Man borde ha få gått runt och titta och sen kan dom ju komma till en individuellt och prata och berätta om nyheter och vad det nu kan vara.
Jag hann inte ens börja titta runt i butiken förrän jag var tvungen att gå. Det var fan inte värt att komma sent till dansen på grund av det där. Sorry....
Men när jag väl kom till dansen blev det genast lite bättre. Jag tycker om att komma dit och känna mig riktigt utmanad. Går därifrån varm! Hur häftigt som helst.

// L

Vad jag inte betalar för

Jag har lugnat ner mig nu, men igår var jag så stört upprörd. Det gick verkligen inte alls på ridningen. Inte nog med att SL tvingar mig stanna i mitt eget hus, ridningen gick verkligen åt helvete. Jag tror jag aldrig gått därifrån så frustrerad och upprörd förut. Aldrig! Ridningen har liksom varit som min yoga. Jag har alltid gått därifrån glad, lugn och tillfredställd med vad jag har uppnått eller inte. Hur som helst har jag ju lärt mig nånting. Men igår var jag så förbannad.
Jag blev tilldelad Fyrk. För folk som inte vet så är Fyrk precis som han låter trött, trist och tråkig. Inte bara det, han är troligen den absolut äldsta hästen som står i grimstastallet. Han borde enligt många ha gått i pension för 5-6 år sen. Det är mer synd om honom än något annat.
Den hästen fick jag, och jag tänker verkligen inte påstå att jag går i någon elitgrupp av något slag men den är väl kanske lite mer åt det avancerade hållet. Jag tycker om hästar som man kan jobba med, som det händer nått när man petar på dom. Fyrk går inte ens framåt, han tänker inte ens framåt, fan han tänker inte ens bakåt! Han tänker typ: "Jag vill gå hem så om jag står still tillräckligt länge kanske jag får det".
Jag har aldrig varit så frustrerad på någon häst som jag ridit som jag blir när jag rider honom. Jag har under årens lopp ridit honom några gånger. Endå gången det inte har slutar i tårar av ursinne har varit när vi ridit i skogen eller hoppat.

Igår hoppade vi inte, och vi red inte ute i skogen, vi skulle rida en helt vanlig dressyr-lektion. Efter halva lektionen när jag hade suttit och sparkat och piskat och gjort allt i min makt för att få honom att göra nånting, gav jag upp. Jag hoppa av hästen och sa jag tänker inte rida mer.
Jag vet att jag har inte världens starkaste ben men jag har tillräckligt starka. När han började gnälla varje gång jag skänkla på honom ville jag inte längre.
Men det som gjorde mig riktigt förbannad var faktiskt min ridlärare. När jag hoppar av blev hon sur på mig, hon sa att om man är en liten tjej på 1.60 kan man inte förvänta sig att bli satt på dom största hästarna som går med i gruppen, och att jag är så kräsen, att ingen häst passar mig. Det blir jag riktigt sur på.
1. Det är inte så stor skillnad mellan oss tjejer i gruppen storleksmässig. Inte när hon kan sätta de längsta tjejrna på ponnys.
2. Det spelar ingen roll hur stor jag är. Det är mengen att jag ska hitta en häst jag trivs med och kan utvecklas på.
3. Jag är inte kräsen! Jag hittar bara inte någon häst som passar mig, och jag kommer verkligen inte hitta det i den äldsta hästen i stallet som knappt orkar med sin egen kroppsvikt!

Nej än en gång slutade en ridlektion på Fyrk i tårar.
De är inte det här jag betalar för. Jag är en hobbyryttare. Jag rider för att jag tycker det är kul och för att en dag kanske ha en egen häst. Jag rider inte för att bli uttskälld för att vara kräsen, det får jag tillräckligt av i alla fall. Och visst jag kanske är kräsen som vill ha en häst jag faktiskt kan tycka om, men jag får vara det när jag betalar nästan 5 000 kr om året för att få rida. Men jag tycker inte de är för mycke begärt.


Förlåt killen det är inte ditt fel. Du borde få gå i en härlig hage nånstans
nu inte vara på en ridskola. Jag hoppas någon förstår det snart.

// L

Verkligen

Det är verkligen frustrerande att inte kunna gå i skolan när man faktiskt vill det. Att behöva sitta hemma för att man inte kommer någonstans. Jag blir ju för fan GALEN! Jag har inte fått någonting gjort idag och enligt sl så kommer jag inte få någonting gjort imorn heller eftersom det fortfarande inte kommer å några tåg! Jag har varken tid eller lust att sitt här hemma på arslet.
SL ta er för fan i kragen och fixa problemet! Krismöten gör ingen människa glad! Röj undan snön istället för att sitta på arslet och fundera över varför det kommer snö här varje jävla år! Jag kan ha en lite lektion med er en dag om de när ni är lite äldre och förstår sånt, men just nu får ni väl för fan ta och inse läget att ni ligger jävligt dåligt till och att det faktiskt kommer snö här varje år!

// L

Sl

Dom kan väl för fan dra åt helvete! Ibland undrar jag verkligen vad fan dom håller på med. Det kommer snö varje jävla år! Bara inte så här mycke, men det är ju fan bara dömt att hända eftersom dom inte ens kunde hålla igång trafiken när det bara var snö i 2 veckor. Nu har det varit snö i 3 månader! Man tycker ju att dom borde ha fått fart på det här nu! Men inte då!
Idag kommer inte jag någonstans! Jag vet inte hur det är för resten av stockholms befolkningen men jag har inte möjlighet att jobba hemifrån och jag har inte råd att stanna hemma. Jag har ett projektarbete som ska in om typ 3 veckor!
Fy fan vad jag hatar SL! Av någon anledning verkade ju allt funka jättebra för några år sen när det var snö! Med dom gamla vagnarna! Men vaddå glömde dom bort vart vårt land ligger och tänkte: "nej men vi har ju alltid tropisk värme det här kommer funka bra!"?
Dom har ju fan seriösa problem! Jävla idioter!

// L

Grattis på mig

Jag har haft en jättebra dag idag trots idioter. Jag är så jävla glad för alla mina kompisar. Dom är så underbara.

// L

Nacka konsthall

Wie! Mitt projektarbete kom med!
Jag är så glad! jag ska ställa ut i nacka konsthall. Jag fick reda på det idag. Min fotolärare sa dt till mig, hon sa: "Så klart att du ska va med jag skickade allt info på **"
AH! Nu gäller det att prestera!

// L

Förkyld och tidig födelsedagspresent

Yes än en gång är jag nu dunderförkyld och orkar inte röra mig ur hemmet utan har en hel helg suttit inne. Det gör ont i mitt lilla hjärta. Inga kompisar den här veckan. Inte ens någon dans...... Blä tråkigt!
Men jag hann med lite shopping i alla fall. Mamma hade lovat mig ny telefon som födelsedagpresent så vi åkte ut och leta en och hitta en. Jag vet inte riktigt om jag tycker om den helt och hållet än men det kommer nog. Det är mest att jag inte förstår den tror jag. Men alla HTC-nördar kan ju ge mig lite tips och tricks. Jag fick en HTC Tattoo. Den är snygg!


Eller?

Jag fick också ett par jeans. ett par jeans tänker ni är du så jävla fattig att du inte kan köpa dina egna eller? men så är inte riktigt fallet. Jeans har en tendens att verkligen inte passa mig. Antingen får jag inte på mig dom för min rumpa är för stor eller så sitter dom jättekonstigt över benen eller min absoluta favorit så finns inte min storlek. Men i helgen klev mamma och jag in i en lite affär i k-fem huset för att hon ville köpa byxor och jag skulle vara med som smakråd. Tror ni inte jag hittar min abyxor rakt innanför entren? Jo, där låg dom! Ett par acne-jeans för 1 200 kr. Jag har inte köpt jeans på säkert ett år! Så mamma köpte dom till mig. Och jag är så glad! Dom kommer vara så snygga till våren sen! Det var ett par ljusa "sommar-tvättade". Jag längtar verkligen tills solen ligger på dom en härlig vårdag. Det kommer bli så snyggt!

// L

Vill gå i ide

Jag är så förbannat trött. jag orkar ärligt talat inte längre. Jag får tillräckligt med sömn varje kväll doktorn jag lovar. Endå är jag så himla trött.
Jag önskar verkligen att vi människor kunde gå i ide. jag tror det skulle gynna oss allihop. Lite jobbigt för den som har sömnproblem bara. Men tänk om alla människor som plågas av snö och mörker bara skulle stanna upp och gå och lägga sig när snön ligger på marken. Jag tror säkert det skulle minska dom farliga miljöutsläppen lite grann också. Eller?
Jag kan ju i alla fall garantera att om snön fortfarande ligger kvar i den här mängden i mars drar jag härifrån. Jag behöver mer plusgrader och soltimmar på dygnet.

// L

Glee - Last name



// L

Alla jävla hjärtans dag

Jag hatar verkligen den dagen. Den dagen är endast ett pr-trick för att affärerna ska sälja mer och för att alla vi singlar ska känna oss ännu mer ensamna. För det är just vad vi är. Jag tycker att om det ska finnas en dag för alla par och kära borde det ju finnas en dag för alla singlar och olyckliga. Alla Singlars Dag. Tycker ni inte det? En dag för alla som inte har någon att gå ut och ragga järnet. på varje snygg människa man ser liksom. "Trevlig alla singlars dag". Jag gillar det.

På tal om kärlek, så var vi igår i stockholms moské som religionslektion. Nu är det så att religion är inte min grej och absolut inte islam. Ärligt talat tycker jag att religion är vad som fel med den här världen. Religion och dom traditioner som man lägger in i religionen.
Men jag tyckte det var så sjukt hur hjärntvättad man kan bli av att tro för mycket på sin religion. Som den tjejen vi hade som guide, hon var så inbiten på att isam var ungefär enda vägen att gå. "Religion visar vägen man ska gå". Sorry jag köper det inte. Jag anser att det är att ta den lätta vägen här i livet. Livet är inte lätt någonstans.
Hon pratade om de olika penlarna inom just islam. Som att man ska respektera alla andra människor oavsett vilken religion dom kommer ifrån. Det tycker jag väl, helt rätt.
Sen prata hon om ödet. hur ödet bara bestämmer vissa delar ur ens liv, som hur lång tid man har på jorden, hur många barn man ska ha och vem man gifter sig med. Men sen finns det också mänskliga val, som vi som individer gör utifrån vem vi är.
Hon prata också om fasta och hur man ska stå emot frestelser. Som att hon skulle inte kunna falla för en kristen man för det skulle vara fel.
Är det bara jag som finner ganska många fel med det där? Vänta det blir bättre.
Sen berätta hon också om att allting handlar egentligen om att man ska finna lugn i sig själv och så. Vilket gör att man får inte strida mot sitt inre.
Ursäkta men blir inte det här lite moment 22? Allt hon sa sa hon sen emot. Jag fattar inte.

Vi börjar från början igen.
Man ska respektera andra människor oavsett vart dom kommer från. Ja.
Ödet bestämmer hur länge vi är satta på jorden. Ja, så länge man själv inte väljer att kort av det.
Ödet bestämmer hur många barn man ska ha. Ja, kanske om det bestämmer att man inte ska ha några alls.
ödet bestämmer vem man ska gifta sig med. NEJ. Hur tvättad får man bli? Det måste ju fan vara ett mäskligt val om något. Och det finns så sjukt många brister i det om man tänkter efter.
Som hon sa att hon inte kunde gifta sig med en kristen. titta då har vi först och främst brytit mot det första hon sa över huvud taget. Man ska respektera alla. Och sen kan man ju ta det ett steg längre och säga så här, tänk om den här kristna personen är den person ödet har bestämt för en?
Om hon nu har fallit för en kristen så får hon egentligen inte heller stå emot det eftersom då strider hon mot sitt inre och vad hon egentligen vill.

Allt det här fick mig att börja tänka på "för evigt". Där finns det en extremt bra konversation mellan prins Henry och Da Vinci. Prins Henry undrar just över det här med en ödes person för varje person.
Om det bara finns en som är bestämd för en, hur ska man då kunna hitta den personen i hela den här världen?
Om man aldrig hittar den personen utan nöjer sig med någon annan är det då egentligen den personen som är ens ödes person?
Eller om man faktiskt hittar den personen som man är förutbestämd med och sen går den och tar självmord blir det då en annan person som blir ens ödesperson eller är man dömd att leva ensam och olycklig resten av livet?
Eller blir det någon annan som blir ens ödesperson då och var det då den man skulle vara med från början?
Och hur vet man vilken man ska välja om man sen hittar dom båda i himlen, om man nu tror på det, ståendes bredvid varandra? Den först eller den andra?

Försök sova nu om du kan!



Så här tycker jag om det i alla fall

// L

Poletten ramla ner

Jag var på kryssning i helgen. Det var riktigt kul. Hela Ekdahls-släktet. Kan inte bli annat än bra! men det fick mig att inse en sak.
många människor tycker jag kan vara väldigt närgången och väldigt kramig och så. Lite för på kan man väl säga. och det är jag nog, jag är en väldigt fysisk människa så att säga. Jag kom på varför....
jag låter bilderna tala för sig själva.


Pappa Peter och kusin Thomas

Kusin Mattias och Pappa Kjelle

Eva och kusin Therese

Kerstin och hennes karl

Big papa Lasse, Eva och Annica

Trisse och Kjelle

Mattias, Syster Sara och Farbror Uffe

Mattias Och Uffe

Jag pappa och Syrran

Annica och Pappa

Uffe och Thomas

Kjelle jag och syrran

Mattias och Pappa

Pappa och Kjelle

Hasse och Kjelle

Annica Och jag

Pappa och jag

Kjelle och Sara

Hasse Annica Kjelle och Sara

Mattias Och Kusin Zandra

Mattias och jag

Zandra och Jonas

Kjelle och Mattias

Jag och Zandra

Jonas och Jag

Uffe och Sara

Pappa och Jonas

Bröderna mupp Mattias och Thomas


Det är lite mer förstårligt nu va?

// L


Ridelever fast under inrasat tak

Jävlar vilken panik jag fick när jag läste på aftonbladets löpsedel idag utanför pressbyrån! Fy i Helvete!!
För er som inte hittade en löpsedel idag så stod det "Ridelever fast under inrasat tak". Jag fick sån jävla panik. när jag läste närmare i artikeln stod det att det skedde i Uddevalla igår kväll. Igår kväll red jag. Jag är så jävla glad att båda våra ridhus i vällingby är nyrenoverade. Och jag kan ju säga att jag är glad att det är djur man har att hanskas med. Det var HÄSTARNA som hade räddat flickorna. De hade reagerat när taket börjat knaka och sprungit och ställt sig i den hörnan av ridhuset som klarade sig. En häst hade inte klarat det, två flickor och en mamma hade blivit skadade.
Fy fan! Det är ingen som vet riktigt varför taket rasa in. men jag kan ju säga så här, om det är så att ridhuset var i dåligt skick tycker jag väldigt synd om flickorna på den ridskolan. Den ridskolan lär ju inte klara av att betala all skadestånd som blir på den här olyckan, vilket skulle leda till att den skulle stängas. Om det däremot var nyrenoverat så tycker jag dom jävlarna som gjorde detta fuskbygge ska betala tills dom hamnar i en personlig konkurs.
Fatta hur många som kunde blivit riktigt skadade om det inte vore för hästarna. Och tänk om det hade varit någon klubbtävling eller nått när det hände. Det är väl nästa tur i oturen att det bara var vanlig lektion med bara 9 personer i ridhuset.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6535767.ab

// L

.....

Jag orkar inte längre!!!!!

Förlåt för att jag inte lyssnade på dig

// L

RSS 2.0