Mirah - The Garden och Duffy - Mercy

Jag är lite av ett freak. Jag har dansat i typ 10 år, från det att jag var 6 år gammal till 16 års ålder, då la jag av då jag kände att jag bara stod och stampa på samma ställe. Men jag vill fan ta upp det igen så om ni har något bra förslag på vart man kan gå och dansa lite mer avancerad jazz och modern dans så säg mer än gärna till. Jag vill också kunna göra sånt här inom en snar framtid ;) :


                   

                 

Kändisskap

Jag skulle inte vilja vara en a-kändis. Aldrig i hela mitt liv. Jag skulle inte heller vilja vara en svensk kändis. Typ som bara är känd i sverige. Svenska kändisar är, enligt mitt tycke, inte mycke att ha. Dom är mesiga och inte omtyckta av mig helt enkelt. Svenskar som har slagit igenom i andra länder, typ Stellan Skarsgård, Peter Stormare m.fl. Tycker jag om. Dom är liksom respekterade och inte lika mesiga helt enkelt.

Men skälet till att jag över huvud taget tog upp det här med kändisskap och varför jag inte skulle ens klara av att vara en "het" A-kändis är för att alla skulle tro sig veta allt om en hela tiden. Jag skulle bli tokig. Om man till exempelt skulle växa ifrån sin kändiskompis och inte vara med den hela tiden som förut skulle det säkert stå på första sidorna; "Storbråk mellan kändispolarna!" . Jag menar kom igen! är inte det lite att ta i? Eller om man har en killpolare som man går ut och shoppar en förlovningsring med till hans flickvän eller nått så står det; "kändisarnas hemliga förlovning!"
Det värsta av allt är att man behöver inte ens vara kändis för att det ska hända. Kanske inte att det står i tidningen men har man ett kompisgäng då jävlar får man passa sig. Man kan inte göra ett misstag en kväll utan att man får höra nästan dag; "Hurrö hur gick det igår då?" med lite småskratt efter. Eller "Jag hörde vad som hände! Snyggt jobbat!" och det får man höra från folk som inte ens va där. Det är riktigt illa enligt mitt tycke.

Ingen och jag menar verkligen ingen går fri från allt skvaller. Kanske en människa som bor helt ensam och aldrig går ut, KANSKE. Men det är gränsfall på den med. Folk börjar väl snacka om hur konstig den är också.

Men som sagt man får väl vara glad över att det bara är ens kompisar som snackar om hur man gjorde bort sig på fyllan och inte hela världen. Även om det känns som det ibland. Nej om jag ska bli känd ska jag bli känd för det jag gör och möjligtvis hur jag klär mig men inte för alla mina skandaler. Men jag antar att det skulle bli annurlunda om jag blev känd. Så duktig jag är på att helt göra bort mig. Riktigt illa.....

RSS 2.0