Så enormt stressad men kan inte annat än sitta

Godmorron!

Jag känner att det är så mycke som ska hinnas och göras innan lördag och jag är lite halv stressad, men jag måste sitta här på jobbet och inte göra nånting. Det är frustrerande! Jag kan inte göra någonting förrän jag kommer hem och då är jag så himla trött att jag typ går och lägger mig på en gång.
Jag förstår inte hur vi ska hinna med allting. Jag hade verkligen sett fram emot helgen att kunna sova ut och så men inte då! Jag menar det är jätteskönt att jag inte behöver fixa varken min mammas hår (det gör vi dagen innan) eller min systers (hon går till en frisör) men fortfarande. I och med att min syster inte är hemma så måste min mor fixa mitt hår, och vi testade de igår. Det blev jättebra men det gick ju inte fort för henne.
Och jag måste hinna baka! Jag hade nästan glömt bort det! Gud va skönt att det inte kommer upp några fler fester som ska planeras för min del.

Igår fick jag också reda på att pappas och min lilla hemliga gäst inte kan komma! Jag blev ganska så sur. Jag har förvarnat i flera veckor och endå. Det känns jävligt surt! Speciellt när det var nästan mer för min skull än någon annans. Jag skulle kunna slappna av mer om jag visste att någon annan gjorde jobbet. Men som vanligt blir man besviken. Jag hoppas verkligen att någon utav min snälla vänner kan ställa upp istället.

Det är i alla fall skönt att veta att det här är sista slutspurten. Efter den här veckan är jag ledig. Inget mer jobb, ingen mer fest som ska planeras. Bara en liten improviserad lördagsmatch där allt kan hända. Hoppas jag i alla fall.

Läskigt trött....

Har du någonsin varit så trött att när du läser så hoppar raderna och det går inte att koncentrera sig. när ögonen verkligen bokstavligt talat faller ihop för att dom är så tunga. Eller när man nästan får hallucinationer.
Jag har. Jag är det just nu. Jag är så trött att ögonen bara faller ihop och jag försöker verkligen allt förr att bli pigg, kaffe, kallt vatten i ansiktet, upp och gå, you name it. Jag gör allt. Men ingenting funkar. Helt plötsligt kan jag höra konstiga saker också och se saker för att upptäcka att jag inte har öppna ögon längre. Jag orkar liksom inte. Jag är så trött!

Min kusin och jag har kommit fram till att vi inte klarar av utekvällar med några segeröl efter matchen på vardagar. Jag vill verkligen bara sova. Jag tror helt klart att 4 och en halv timmer är aldeles för lite sömn för mig. Men det är ju precis som att jag inte har tid att sova. Inte den här veckan i alla fall. Så mycke som ska hinnas innan lördag. Jag kommer gå i ide när den här veckan är slut.

En väldigt lång vecka kvar

Yes en vecka kvar och jag kan ju meddela att den här kommer att bli den längsta. Jag tror jag har räknat fram att vi är ungefär fem personer i byggnaden just nu. Så det är nästan ingen som kommer förbi här. Folk som ringer håller nu på att bli irriterande och gnälliga för att dom inte kan få tag i den dom behöver prata med. Och jag lär inte få mycke sömn den här veckan. Match idag och sen fira min mor imorn. Sen har jag också lovat henne att jag skulle bränna några cd-skivor till festen på lördag.
Det här kommer inte bli kul. Eftersom jag inte ens har sovit ut i helgen. Igen! Och inte kom jag i säng tidigt igår heller då jag ville vara med Stina, Eve och Kiran. Speciellt eftersom det här kommer typ vara sista gången jag ser honom på väldigt länge. Nej verkligen ingen bra start på veckan. Får hoppas att den blir bättre med tiden.

Skolan börjar snart också. Efter den här veckan är de typ två veckor kvar på sommarlovet sen börjas det igen. Jag kommer DÖ!!!

18-årings födelsedag

Helt lyckad kväll måste jag nog säga. Vi hade skitkul! Efter jobbet gick jag och tog en after work med min kusin. Några öl och lite middag. Sen bar det av hem och byta om och göra sig i ordning . Dom andra hade sutit hemma hos Emil och förat lite så jag gick dit och sen åkte vi in till stan igen. Det blev i alla fall en höjdar kväll. Emma hade jättekul. Vi dansa hela natten lång kändes det som. Kiran verkade också ha väldigt kul.
Tyvärr har jag inga bilder från kvällen men de är skit man får ta. Hoppas er kväll också var trevlig.

Blähä.....

Jag är så sjukt uttråkad. Men nu är det bara idag kvar sen är det i alla fall helg. Nästa vecka kommer nog var den värsta av alla. Då kommer jag vara helt själv! Fram till nu har jag i alla fall haft Mattias här. Inte för att han är så mycke till sällskap men det är endå skönt att veta att det finns någon där liksom.

Ikväll är det utgång i alla fall. Dansa på Hirshenkeller! Emma gick ju och fyllde 18 (stort grattis) igår. Så nu ska man väl visa dom få bra ställen man har hittat under dom typ 5 månaders försprång man har haft. Jag hoppas det blir kul.
Som grädde på moset ska vi också ha med oss Kiran från England. Vi träffade honom första gången när vi som små
8:or fick åka till England som utbytesstudenter. Under åren som gått har väl inte jag haft speciellt mycke kontakt med honom men jag vet att Stina från min dåvarande klass har haft det. Så nu är han här i Sverige igen och ville följa med Emma på sin typ första krogrunda här i Stockholm. I alla fall vad jag vet så är det hennes första. Känn att det är fritt att rätta mig om jag har fel.

Jag kom på att jag hade ju faktiskt lovat bilder från min Göteborgresa men har inte lagt upp några så jag tänkte om jag endå bara sitter här och ser dum ut kan jag ju lika gärna lägga upp dom:


Torsdagen när jag kom ner.

Satt och fest med Jimmy och Micke

Sjukt onädigt att ta med sig tröjan. Det var extremt varmt hela tiden

Jimmy och Micke i egen hög person

Dead by April. Helt överskattat band enligt min mening.

Här tillsammans med micke

Man måste ju hålla koll liksom

Jag var där i 4 dagar ungefär. Solen var framme hela tiden och det var svårt att hitta skugga. Jag blev inte det minsta brun. Jag blev inte ens bränd

Solen hade kanske en del konstiga biverkningar på en....



Jimmy i solbrillor

Tyvärr va dom bättre i stockholm men dom brukar alltid vara bättre på sina egna konserter













Tommy i asheta och trasiga solbrillor han hitta på vägen
Where my hoes at!?!

Hej kom och hjälp mig?!

Som ni ser så är min blogg väldigt tråkig. Och den har alltid varit det. Skälet varför den alltd varit de är för att jag inte lyssnade så intensivt på webprogrameringslektionerna och jag vet helt enkelt inte hur in i helvete man gör när man ska fixa till den här sidan. Min poäng är helt enkelt jag behöver hjälp. Så om någon som har en bra idé hur den här sidan skulle kunna piffas upp så hör mer än gärna av er och hjälp mig!
TACK!

Slutkörd men inte på rätt sätt

Jag är verkligen slutkörd. Jag orkar ingenting och jag är trött hela tiden. Men jag kan inte sova på nätterna. Ska jag berätta varför? J
ag bryr mig inte så mycke om om du vill att jag ska berätta eller inte för jag kommer berätta endå. Om du inte vill veta borde du inte vara här över huve taget. Kolla! Jag är bitter också och allt beror på att jag är slut. Men jag är inte fysik slut, som är bra att vara, typ som när man jobbar hårt eller tränat ordentligt så man känner sig duktig och nyttig och får lov att vara lite stolt över sig själv. Nej jag är bara psykiskt slut. Jag tror inte ens jag egentligen är slut. Jag är helt enkelt bara uttråkad. Jag håller på att krypa ur skinnet, klättra på väggarna, uttryck det hur du vill det är jag i alla fall.
Det beror på detta helt understimulerande jobb. Det känns verkligen som att jag kunde ha suttit hemma och känt arslet växa istället för att komma hit liksom.
Jag skulle behöva ett träningspass om dagen för att egentligen orka med det här. Ett ordentligt där man blir riktigt svettig och och typ så utpumpad att man nästan vill spy. Det vill jag ha. Vilken form som helst funkar för mig.

Jag är i alla fall glad att jag fick träffa Jennifer igår. Hon frågade om vi kunde gå på bio och självklart! Jag har inte träffat henne sen skolan. Det känns som evigheter sen. Det är typ evigheter sen. För jag börjar skolan igen om en månad bara. Vart tog min sommar vägen? Och varför har vi knappt haft något bra väder? Jag skulle behöva åka utomlands. Jag skulle behöva något som piggar upp mig. Tro mig kaffe hjälper inte längre. Jag behöver nått kul. några idéer?

Stor biobesvikelse och stor återförening

Jag var och såg nya Harry Potter- filmen i fredags och jag blev så besviken! Om du har läst boken gå inte och se den filmen! Jag lovar du kommer bara bli sur över hur mycke viktig information som dom bara har hoppat över. Jag blev i alla fall inte nöjd! Usch!

Lördagen å andra sidan kunde troligen inte ha blivit så mycke bättre. Förutom att jag kunde ha sluppit den enorma smärta jag har i mina fötter. Min mor och jag började dagen men att åka in till stan och försöka hitta lite kläder som vi kan sätta på oss på mammas fest den 1:a. Den enda som hade hitta kläder var Sara. Men som tur var hittade vi en fin lila klänning till mamma och en ljus gul till mig. Jag måste bara hitta lite accessoarer till den. Den är en aning för söt för min smak bara som den är.
Men när jag kan hem sen bestämde Sara och jag att vi skulle ha med oss Maria och gå ut. Jag hade inte varit ute med henne sen hon fyllde år. Kan ha någonting att göra med att hon inte var i landet också.
Vi fick också med oss Tobbe som jag träffa via min kusin på DT efter förra veckans match och en Alex en kompis till honom.
Vi var på retro i odenplan största delen av kvällen och det var hur kul som helst. Det var så länge sen jag var ute med Sara. Det var länge sen jag ens träffa både henne och Maria. Men de var så himla kul. Det är så häftigt ibland hur man kan ha sånna vänner som man bara hamnar i gamla mönster vare sig man har träffats på ett tag eller inte.
Det var skitkul i alla fall och jag hoppas att fler liknande kvällar tillsammans med tjejerna är på g!

Seeeegt

Idag är det seeeeeegt! Till skillnad från igår då det var fullt röj. Eller aa.... Match mot Göteborg som vi självklart vann så det vart ju ut och fira. Kanske en aning för länge för mig då jag är så himla seg att komma upp på morgonen. Och numera när jag jobbar 8 - 5 så är jag så himla slut när jag kommer hem också. Men va fan en dag kan man stå ut. Det var ju match va fan! De kan man ju inte missa.
Får hoppas att dåsigheten släpper snart. Jag valde att höja skrivbordet så jag kan stå upp istället för att sitta. Kanske man blir lite piggare i alla fall. Annars så vet jag ju att mamsen skulle komma förbi idag och fika med mig. Hon skulle ta med sig munkar så lite socker funkar nog i absoluta nödfall!

Åh jag hatar verkligen att vara så här seg. Man är inte bakis men amn är precis på gränsen så man har kanske lite huvevärk och sen är törstig och bara enormt seg. Man vill göra saker så man kan få det överstökat, nåja för mig är det mer jag vill läsa för jag vill veta vad som händer men jag orkar inte för att mina ögon är så trötta att bokstäverna hoppar mellan ord och rader. Det är inte så kul när man måste läsa om samma mening 10 gånger bara för att den ite ens verkar logisk. Så då börjar ögonen trötta och blir bara tunga istället. Mej nu måste jag vakna till liv.
Som min kära kusin skulle uttrycka sig; "fullt ös medvetslös"
(och ja jag råkar veta hur gammalt det där uttrycket är men det var han som jag senast hörde använda det)

Internet är dött

Hemma. Eftersom vår nya leverantör inte har kopplat upp oss.
Sitter just nu med mamsen och papsen i kälvesta och myser med musik. Men tyvärr måste jag nog börja röra mig hemmåt snart, då jag ska jobba imorn och mamsen och papsen börjar bli lite otåliga. Men de är lugnt. Vi syns imorn. Match på g, Aik - Gbg. Vi ska spöa skiten ur dom ;)
Vi hörs imorn

Äntlgen fredag

Japp då var det fredag. Har ni några planer ikväll? Jag har inga i alla fall. Jag önska någon skulle vilja göra mig sällskap ut på en öl eller nått. Nån som känner sig manad? Inte de? nej
Nej trodde nästan inte de. Alla ni jävlar åker ju utomlands nu medan jag får sitta här i kalla Sverige och svara i telefon.
Bu hu! Det är synd om mig.
(nej för det är ju absolut inte självvalt......)
Jag kan dra utomlands när ni sitter här hemma med snålblåst regn och 4 - ute vid juletid där någon gång.
SUCKERS!

Jacko-feber världen över

Hela världen har fått Michael Jackson-feber. Det är ju helt klart. Jag tror inte han ens va så här omtalad när han blev känd i början av sin karrär. Jag har ingenting emot det dock. Även fast han var en aning knäpp i huvet och möjligtvis pedofil så kan man inte förneka att han har en hel del oförglömliga hits. Och eftersom han nyss gick bort så ärdet väl i alla fall lite okej att lyssna på dom. Jag vet jag är lite töntig när det kommer till musik också. Jättetöntig just nu om ja ´g ska vara helt ärlig. Igår kväll när min käre mor stod och stekte mina pannkakor som jag hade till lunch idag stod vi och digga MJ på högsta volym.
Alla hans riktigt stora fans är självmordbenägnda just nu, men jag säger mer såhär: Det bästa av honom finns kvar för eftervärlden att njuta av i all oändlighet typ. Jag pratar sjävklart om hans musik. Det är ju inte direkt så att han höll på att lansera värsta dunderhitsen som skulle följas av den bästa skivan någonsin så fort den blev fördigskriven. Det var ju inte som att han blev avbruten mitt i sitt livs projekt. Han uppträddde ju trots allt bara med sina gamla goda hits.
Äh! jag kanske är konstig men jag har svårt att sörja en man som jag inte kände. Han har liksom gjort sitt i historien och det är jag glad över. Jag menar artister spelar in covers på hans låtar, och jag lovar hip-hop (dans) hade inte varit vad den är idag om det inte vore för honom.
Men livet går vidare med eller utan Michael Jackson. Jag säger tack för din tid här och rest in peace.

Långa lata dagar på kontoret

Om det här kommer vara min sommar kommer jag ärligt talat att dö!
"Välkommen till tyréns! Nej tyvärr han/hon är på semster åter 10 augusti. Ja tack! Hejdå!"
Jag kommer avlida. Jag måste hela tiden ha ögonen på den summa pengar som kommer i slutet av månaden.

Det värsta är ju att företaget är ju tekniskt sett stängt så ingen kommer gå förbi här heller.

Kom gärna och stör säger jag bara! Jag finns i slussen. Kom med lite fikabröd så kan vi sitta och fika och snacka skit.
Jag jobbar hela juli ut..........

Galet kul man kan ha

Sitter här på jobbet och ser ut genom dom stora glasväggarna att himlen har öppnat sig och de verkligen vräker ner. Spelar mig mindre roll eftersom jag ska vara kvar här en timme till. Jag har haft sjukt kul i alla fall. Roat mig på eget sätt. Eftersom det börjar närma sig semstertider och sommarstängt för Tyréns så händer det inte så fasansfullt mycke här. Sitter mest och tittar på växeln och ibland kommer det nått samtal. Aftonbladet.se är helt klart min räddning en del av dagen. Verkligen idag. Jag hitta en liten artikel. Den handla typ om tattueringar och peircingar och dom hade intervjuat Taron som jobbar på A.N.T i gamla stan, där jag peircar mig numera. Själv artikeln var kort och ganska intetsägande. Det som var riktigt roligt var allas jävla kommentarer! fy vad roligt det är att läsa om andras åsikter! Det startades i princip 3:e världskriget på dom där kommentarerna. Allt ifrån "Jag älskar tattueringar och är tattuerad från topp till tå"  och "den här studion och tattueraren är helt klart bäst" till "Tattueringar är fula och borde förbjudas!" och "Det tillhör underklassen att tattuera sig". Det var hur kul som helst.
Själv har jag väldigt mycke åsikter om just tattueringar då jag själv är ett fan och har 2 stycken själv. Jag förstår om folk tycker det är fult och inte vill anställa folk som har tattueringar som inte kan gömmas till exempel i ansikte eller på händer, speciellt om man ska jobba med kunder. Det kan jag också tycka. Jag skulle aldrig själv göra något sånt. Men sen finns det ju sånna som faktiskt passar i det och kan ha det på jobbet. Kolla bara på Kat Von D. Jag kan ju säga att jag skulle nästan inte vilja gå till en tattuerare som inte själv har tattueringar. Lika lite som jag skulle vilja köpa jeans från någon som inte bär jeans. Det känns väldigt ologiskt.
Men man ska inte döma hunden efter håren.
Ialla fall. Om ni har sjukt tråkig eller bara letar efter lite underhållande läsning måste ni helt enkelt läsa den här artikel, eller aa kommentarerna. Sjukt kul! http://www.alltomstockholm.se/start/article69968.aos Enjoy!

Kollar på lite gamla bilder

Och tro det eller ej men jag finns med på några. Det måste ju innebära att jag inte alltid är fotograf.
Jag har kollat på FB och lite sånt och sett hur jävla mycke folk åker utomlands nu. Jag jag skulle inget hellre än vilja dra. Bort i en månad eller 2 till värme och sol och bara inte göra något alls.



Den här bilden är tagen (troligen av min far) på Zakynthos, Laganas i grekland. Vi var där 2007 och det känns verkligen som en evighet sen. Det var senat jag var utomlands. Jag kommer ihåg hur välbehövlig den resan var. Det var sommaren mella 9:an och MG. Jag var nervös som bara den att börja ny skola och grejer. Nu ska jag börja sista året på gymnasiet, nu är det alltså snart slut. Vad ska jag göra sen då?

Blir så trött på det

Jag orkar verkligen inte längre. Jag är så trött på att andra element än jag styr mitt liv. Jag är också så himla trött på att det inte går att kommunicera med människan. Jag har skrikit, jag har försökt visa, jag har till och med talat på ett väldigt lugnt sätt men ingenting fungerar. Så jag ger upp jag orkar verkligen inte. Hur jag än försöker så förstår inte människan vad jag vill och vad jag vill få fram. Så jag ger upp. Jag har inget roligt att berätta så jag antar att du aldrig kommer att ta till dig vad det är jag faktiskt säger.

Det ska bli skönt att få prata lite med älsklingspäronen imorn. Sen är det jobb som väntar resten av sommaren typ. Då har jag i alla fall annat att tänka på än sånt som tänker på just nu som mest bara gör så min hjärna fräter sönder för att det är så dåligt att tänka.

Mamsen håll mig uppdaterad om hon hittar boken eller vart man kan leta! =)

Blir galen!!

Jag har precis börjat läsa en av mina absoluta favorit böcker all-time igen. Nu i sommartider är den helt underbar att läsa. Man blir lite glad och den har ungefär samma effekt som choklad har. Glad och kanske lite småkär i första människan som är gullig mot en.
Men oturligt nog så är det så att den här boken har funnits hemma hos mig en väldigt lång tid och det börjar verkligen synas på den. Den ramlar nästan isär i mina händer man läser den. Jag blir så ledsen. För det här verkligen en sån där bok man vill behålla i all evighet och läsa om och om igen tills man kan orden helt utan att behöva ens läsa dom.
Och jag har sökt högt och lågt för att hitta en ny utgåva, men det verkar verkligen inte finnas. Jag blir tokig.
Så snälla, snälla om någon utav er vet vart man kan få tag i en utgåva av Johanna Lindseys "Den sårbara kärleken" Berätta för mig!!
Pocket, inbunden det spelar ingen roll, så länge det inte är en cd-bok eller nått sån. Usch!
Jag blir extremt tacksam om ni vet vart man kan få tag i den.

RSS 2.0