9 veckor praktik att vänta

Ha! Eller hur...... skulle inte tro det. Så lat som jaghar varit att ens försöka hitta någon praktik. Saker och ting har liksom kommit till mig på silverfat. Allt jag behövt göra är att kontakta företagen. Har jag gjort det eller? Nä! Inte med den rädslan jag har för andra människor. Jag lovar dom kan bitas över telefon!
Nej så istället för att slava på något företag med att hämta kaffe och skura toaletter så blir det skola två dagar i veckan då man ska redovisa uppgifter och få nya. Låter rätt soft. Får hoppas på att det är det också. Jag orkar inte anstränga mig. Jag prioreterar annat, typ jobb och träning. Speciellt jobb nu när jag vet att dom tyckte om mig(!) så jag kommer att få sommarjobbet i receptionen! Helt underbart. Jag är så stolt över mig själv. Och eftersom jag tyvärr inte får vara på upplärningen som slav, hoppas jag menar praktikant, så kommer jag att få betalt för att lära mig allt också. Livet leker känns det som.
Som jag förstår så är det en hel del att lära sig också. Det kan ta flera månader ( :-D). Flera månaders jobb innebär ganska mycke pengar. Jag tycker om pengar. Pengar betyder kul, och ett eget liv, och så småning om ett eget boende.
Som sagt livet leker...... än så länge....

Ännu en trevlig helg att vänta

Den började ju bra i alla fall igår. Var på Harry B James igen och lyssna på Hide the Knifes. Riktigt grymma måste jag bara få säga. Men det var ju inte direkt värsta party eftersom bussarna slutade gå vid 1 och jag skulle upp och jobba idag klockan 9. Men det var riktigt bra i alla fall.
Jobbet idag var också väldigt intressant. Jag håller på att bli upplärd till receptionist. Och om min lärare anser att jag lär mig tillräckligt fort och bra så kommer jag att ha jobb i några veckor i sommar i alla fall och inte för att hoppas på för mycke men möjligtvis en vikarieanställning senare till hösten. Pengar skulle ju rulla in och det är ett 8 till 5 jobb och jag kommer inte tvingas jobba helger. Vad mer kan man önska sig? Och det här jobbet känns riktigt bra. Det är kul. Jag som alltid ska lösa allas problem får betalt för det också! Jag menar kom igen. Det är ju skräddarsytt för mig.
Jag hoppas verkligen dom tycker om mig. Att jag lär mig tillräckligt fort och allt vad det nu kan vara.

Men helg nu i alla fall. Så jag vet att typ hela min klass ska på fest. Så dom kan man ju inte ragga på. Men man får se vad man hittar. Annars har man alltid reservplaner.
Det känns som det kommer bli en bra helg i vilket fall. I alla fall om det fortsätter som igår. Jag tyckte om igår. Det var lite mer som gamla tider. Och man säger ju att skadeglädje är den enda samma glädjen. Jag tror jag aldrig i hela mitt liv har varit mer skadeglad. Jag antar väl att karma tog ut sin rätt till slut. Eller så är det bara du som hamnat i oflyt och jag är right on track. Du står där utan pengar, bostad, jobb och vad jag förstår hälsa. Alltså du tar ditt pick och pack och får åka hem till mamsen igen. Medan jag har en aning mer flyt bara antar jag. Jobb, pengar, körkort, vem vet vad som kommer sen.
Som sagt skadeglädje är den enda sanna glädjen och jag har inte varit så glad som jag var igår på riktigt jävla länge.

ENORMA NYHETER!

Asså helt jävla GIGANTISKA!
Okej! Är du beredd? Här kommer den!

Jag fick idag omkring klockan 2 mitt KÖRKORT! Jag får lagligt köra bil :-D
Fatta va coolt. Jag har kämpat med den här skiten ett bra tag nu och äntligen! Med en kuggad uppkörning i ryggen satte jag mig i bilen och sa bestämt till mig själv "Nu jävlar ska jag ha de här körkortet!" Och kolla! Det fick jag! Jag är så lycklig  :-D

Fredag

Jag kanske har varit en aning dålig på att uppdatera så varför inte göra. Inte  för att så himla många läser skiten men endå. Jag har tråkigt och kan lika väl skriva här.
Så Volbeat förra veckan var helt jävla otroligt bra! Dom va så himla grymma! Jag kan knappt vänta tills i sommar när jag ska se dom på metaltown. Och eve och jag träffa 2 trevliga pojkar också. Och jag menar erkänn det är ju på konserer man ska ragga, då vet man ju i alla fall garanterat att killen har bra musiksmak. Men som sagt Volbeat var helt otroliga och jag ska se dom igen!
I onsdags var jag ite på berga och fota för "skolan idag"-uppgiften. Bilderna blev faktiskt helt okej bra trots det extremt dåliga ljuset i alla inomhusmiljöer. Och jag blev lite skadeglad faktiskt när vi skulle redovisa bilderna på fotolektionen igår. Det var nästa ingen som hade åkt ifrån skolan och bara en annan hade valt ett annat gymnasium som var lite speciellt. Så jag trodde ju att min brillianta idé att dra till berga var lite hotad men när jag såg hans bilder från cirkusgymnasiet så kunde jag andas ut. Dom va suddiga med dålig skärpa och inte genomplanerade. Jag tycker själv att mina bilder slog högst. Och det ska man väl tycka eller hur? Vara lite ego gör väl inget. Bara man inte blir otrevlig. Och självförtroende måste man väl ha om man ska vinna tävlingen på rudbecks gymnasium eller hur?
Jag laddar upp lite bilder från berga lite senare.
Ikväll är det utgång. Jag ska träffa en kille som jag mötte för första gången förra veckan på krogen. Lite nervig tror jag.....
Men det är lugnt om jag inte tycker om honom så har jag bra ursäkt till att göra kvällen kort. Jag ska faktiskt på fika hos min kusin och sen ska jag på födelsedagsfest hos Jennifer som fyllde 18 i onsdags :D Grattis till henne!

Nej nu har jag uppdaterat tillräckligt nu ska jag börja röra mig in mot stan och möta upp min mor. Jag ska få nya skor! :D

RSS 2.0