Tredje advent

Och saker och ting kunde verkligen inte vara värre. Jag hatar de här! Jävla skit juletid. "Åh alla ska vara så jävla snälla mot varandra" men vet du va!? Jag har fan inte varit behandlad bättre än någon annan jävla tid på året! Som luft, Eller som ett djur man kan lämna och veta att det alltid finns kvar! Alla kan dra åt helete. Jag vill inte ens ha jul. Den kan gå och ta sig.
Det finns ingenting att se fram emot längre. Och jag vet att det är många som håller med mig. När man är 17 finns ingenting som faktiskt kan locka på julafton. Seriöst! man ska gå och handla julklappar åt mamma, pappa, lillebror, stora syster, lillasyster och storebror, Mormor och farmor farbror för att inte glömma kusin och faster. Och vad får man tillbaka? En gemensam present för 30 spänn som man i alla fall inte vill ha. Eftersom man nu anses som vuxen! men vet du va?! jag är inte vuxen och jag kommer inte bete mig som vuxen förrän jag behöver de! Typ på en arbetsplats. Vilket jag i alla fall aldrig kommer få eftersom man måste ha arbetslivserfarenhet för att få jobb, eller så måste man kunna skriva ett jäva bra cv Vilket jag inte kan eftersom jag aldrig gjort de. Men vet du va de funkar inte för sånt ska man kunna om man så mycke som frågar om hjälp så är man troligen dum i hela huvet eftersom alla SKA KUNNA DE!!!


Och jag vet att du har en ny. kan inte ha varit så jävla jobbigt att bryta med mig eller hur!? Nu undrar jag bara när träffa du henne? Någon gång under dom 3 veckor då jag inte visste om du levde eller inte? Men vet du va jag tycker fan bara synd om henne hon vet inte vad hon gett sig in på. Snart kommer du väl tröttna på henne också ignorera henne, säga att hon är dum i huvet, kall och opersonlig för att sen toppa med hora och be henne dra åt helvete. Nej som sagt jag tycker bara synd om henne. Hoppas hon fattar innan. Eller så kanske hon är exakt vad du förtjänar?en manupulerande sak som kommer göra sånt mot dig för att sen få dig att komma krypande tillbaka. Man kan ju alltid hoppas.


Fina naglar

Idag efter skolan åkte jag och fixade mina naglar. Man ska väl vara lite fin till jul även om man inte tror på den. Och jag menar nyårsafton kommer ju precis runt hörnet efter så varför inte?
Nästa vecka blir man fin i håret också. man ska väl dra lite fördelar av den här tiden av året i alla fall.
Har redan fått en julklapp så även fast jag sa att jag inte skulle köpa några klappar så får jag väl lov att göra det. Jag får så dåligt samvete när jag får julklappar från kompisar och inte ger någonting tillbaka. Så det blir i alla fall 2 julklappar i år vare sig jag vill eller inte.

Och nu kommer ju lucia också. Lite annurlunda för i år så lussevakar jag med lite movienight på sf. 3 filmer som itne än har haft premiär. kommer bli skoj.... Hoppas jag ;)

Cocorosie - Japan


RSS 2.0