Tänkt igen....

Nu har jag tänkt igen......
Jag är ganska glad numera. De finns lite flyt i allt nu liksom. Lite gupp i vägen är det väl men de försvinner väl snart förhoppningsvis.
Men vad som då är lite tråkigt är att jag kan inte för mitt liv komma på någonting vettigt att faktiskt skriva på min blogg om. Det kan göra hela den här bloggen lite tråkigt.
Men egentligen hör det egentligen inte lite grann våren till att faktiskt vara glad?
Man kanske inte ska ropa hej innan man hoppat  över bäcken men jag tror jag vågar säga att det börja lida mot vår och kanske till och med ( hör och häpna! ) lite värme. Och jag är en av de människor som älskar våren! Sol, lite värme och man går fortfarande i skolan. ( Ja jag är askonstig men ursäkta mig för att jag trivs i min skola och min klass! ). Och någonting som är liksom pricken över i:et är ju endå vårens kläder! Ja, jag är lite tjejig också! Men det är faktiskt underbart att kunna gå i sin skinnjacka utan att frysa ihjäl. Och kjolen är inte helt fel den heller.

Och nu är man ju så cool att man har ett stort modehus mitt i lilla, lilla vällingby centrum. Eller city som det heter nu. Men de kan ändra vällingbys namn 100 gånger det är fortfarande vällingby centrum för mig. nu känns det bara som att ett barn har vuxit upp eller något sånt. När jag var lite så fanns det bara några affärer och så. Men titta på det nu! Det är nya innestan i förorten.

Vårkänslor finns det också gott om. I alla fall typ sprudlar det lite grann i mig. Man blir ju så glad och man blir kär och jag vet inte vad man blir. Och våren går så fort! jag fattar det inte! när väl värmen kommer så säger de bara pang sen står man där i fina kläder i skolan och säger åt alla att man måste höra av sig under sommaren. Det är nästan lite tragiskt.
Men lite grejer har man väl redan planerat in inför sommaren. Midsommar ute på vämlinge tillsammans med Sara och sen även en eventuell Spanienresa med henne också!

Men man kanske ska låta våren säga Pang först innan man spikar något. Men det kommer gå fort. Jag menar 2 månader går ju hur fort som helst. Allt går så fort numera. Det är väl dags för Åre -09 snart också! :-O


Tredje gången gillt för Björn!

Sen barnsben har jag drömt om att stå i den här salen
Och vara mellanakt i melodifestivalen
Ibland är allting glatt,
Ibland är allt en sorg
Ibland är allt en dans till what is love i göteborg
Ibland vill man flyga fast nått håller en kvar
Ibland är det trygghet,
Ibland är det en svulstig studiokarl
Ibland är kärlek lätt,
Ibland är det en knepig grej
Ibland är det programledarens tjej
Berusad av kärlek av hjärtat nån högg
Ibland av en flicka,
Ibland utav glögg
På himlen lyser stjärnorna på ögonens pupiller
På tvåan är det slutet på en brittisk thriller
Tack allihop för den kärlek ni lagt
På festivalens sista mellanakt

Jag förstår för mitt liv inte hur du lyckas så bra varje gång! Heja Björn!

Bästa helgen på ett jävla bra tag :D

Den 6 mars åkte jag, min far, Emma, Ulf, Denise och hennes kille Gustav till orsa grönklitt. Jag har inte haft så kul på riktigt länge. Varken Emma eller jag har i hela vårt liv aldrig stått på ett par skidor. Även fast det bara var en helg så var det så himla kul.
Kanske hade lite ont efter men inte så farligt som man trodde att man skulle ha men lite träningsvärk hade man väl.
Men det roligaste var att det var vissa personer som hade sagt: "å det är så jobbigt men kul!" eller "det är så läskigt att åka i liften" osv. Men Emma och jag ägde dom där backarna! Och jag fastande bara i liften en gång ;-) Det var första gången vi åkte och endå så tar vi oss an en röd backe! Liksom när vi tyckte att dom blåa började bli lite halvtråkiga.

Men nu är det ju så att en bild säger mer än tusen ord. Och för att jag inte kommer på fler ord att skriva om denna underbara resa kan ni få titta på lite bilder =)




      
      


 

   

    


 

Nästa år är det Åre som gäller i en hel vecka! Längtar redan!

RSS 2.0