Eftersom jag inte har någon röst

Får jag väl ta ut mina agritioner här istället.
Kanske ska säga att jag inte har någon röst för att jag har fått nått skit på mina stämband. Nått ofarligt typ en förkylning.
Jag är få förbannat trött på dig just nu! Som jag har skrivit innan om jag skulle kunnat skulle jag skrika på dig just nu! Du är så jävla puckad så det finns inte! Jag har inte träffat dig på 2 veckor och endå kan inte du ta dig en dag att inte vara ute och supa, som du endå inte borde göra, och spendera den med mig? Sen har du inte ens mage att svara i telefonen när jag ringer? Men mina kompisar har du inget problem att prata och skämta med!
Du kan ju ta och höra av dig den dagen du kan ta tid ur ditt värdefulla liv och ge till någon annan. Innan dess kan du lika väl dra åt helvete.

// L

Usch, blä, fy och tvi!

Jag tycker inte om att vara sjuk! Jag vaknade imorse med världens huvudvärk och en helt igentäppt näsa. Inte kul. Jag tror inte jag tänker gå i skolan imorn. Skulle egntligen ut med Sara i rågsved och skärholmen och fota människor till nordiska museet och sen åka till skolan och ha sen lektion och redigera bilderna. Vi ska ha öppet hus imorn men jag tror faktiskt jag tänker hoppa det. Mitt huvud kommer sprängas om jag anstränger mig för mycke och jag tror inte folk kommer ta mig på allvar om jag går resten av mitt liv utan huvud.
Fortfarande inget paket till lilla mig. Börjar bli riktigt irriterad på det här. jag menar om jag köper kläder vill ju jag använda skiten på en gång inte vänta i 3 veckor innan. Kanske ska sluta köpa kläder som inte funkar för säsongen då. Men det har inte med saken att göra.
Men det finns fortfarande tid innan Lisen födelsedagsfest på fredag. Det kan ju komma imorn eller på fredag. *Hoppas hoppas*

Och nu lite Glee-entertainment! Får alltid mig att må bättre.



// L

Ett gott skratt förlänger livet. Enjoy!

En svensk sitter och äter frukost på ett café. Vid sidan av honom sitter en norrman och tuggar tuggummi. Ouppfostrat inleder norrmannen:
- Äter ni svenskar hela brödet? Svensken låter motvilligt frukosten ligga och svarar:
- Ja, naturligtvis! Norrmannen leker med tuggummit i munnen och säger:
- Det gör inte vi hos oss, i Norge äter vi bara det innersta av brödet. brödkanterna samlas i en container, bearbetas och formas till
croissanter och säljs sedan till Sverige. Norrmannen frågar vidare:
- Äter ni marmelad till brödet också? Svensken svarar lätt irriterad:
- Ja, naturligtvis!
Medan norrmannen nu högljudt tuggar sitt tuggummi, säger han:
- Inte hos oss, i Norge äter vi bara färsk frukt till frukost. Skalen och resterna samlas i en container, bearbetas till marmelad och säljs sedan till Sverige. Nu blir det svenskens tur att fråga:
- Säg mig en sak, har ni sex i Norge? Norrmannen ler och svarar:
- Ja, naturligtvis har vi sex. Svensken lutar sig över bordet och frågar:
- Vad gör ni med kondomerna efter att ni använt dem?
- Vi kastar dem!, svarar norrmannen. Nu börjar svensken le sedan säger han:
- Inte hos oss, i Sverige samlar vi alla använda kondomer i en container, bearbetar dem, smälter dem och säljer dem till Norge som tuggummi.

Lite läskigt att jag satt och tänkte på den här för bara någon dag sen men kunde inte komma på hur den gick och nu hittar jag den....

- Vad ska man göra om man får gåshud på snoppen?
- Ta bort gåsen och fundera över sin sexuella läggning

På kyrkans förskola satt en klass och hade religionsundervisning.
Läraren frågade lilla Lisa:
- Vem skapade universum, Lisa?
Lisa, som satt och sov vid bänken reagerade inte förrän Jonny, killen i bänken bakom, stack sin penna i ryggen på henne.
- HERRE GUD! utbrast Lisa, men somnade om.
-Jajemän! Det stämmer, sa läraren.
En stund senare fick den sovande Lisa ännu en fråga angående kristendomen.
- Vem är vår herre och ledare?
Även denna gång stack Jonny sin penna i Lisas rygg och Lisa hoppade till och skrek:
- JESUS KRISTUS!
- RÄTT! sa läraren och gick vidare till predikan om Adam och Eva i paradiset.
Lilla Lisa somnade om.
- Vad tror ni att Eva sa till Adam när hon fött 30 barn?
Jonny fnissade och stack pennan för sista gången i Lisas rygg.
Den här gången skrek Lisa irriterat:
- OM DU STICKER IN DEN JÄVKA GREJEN I MIG EN GÅNG TILL SÅ KOMMER JAG KNÄCKA DEN I TVÅ BITAR OCH STOPPA UPP DEN I RÖVEN PÅ DIG!

Det är fem fåglar i ett träd, och en jägare skjuter en. Hur många fåglar är kvar i trädet?
Lisa: inga!
Fröken: njaaah, det rätta svaret skulle vara fyra, men jag förstår hur Lisa tänker.

Lisa är snabb.
-Fröken, tre kvinnor äter glass. En biter, en suger och en slickar. Vem av dem är gift?
Fröken blir generad och svarar:
-Den som suger..?
Lisa: Nej, hon som har en vigselring, men jag förstår hur Fröken tänker!

Sonen frågar sin far. "pappa vad är det för skillnad på hypotetiskt och teoretiskt?"
Hmm, sa pappan.. Gå till din mamma o fråga om hon skulle ha sex med brevbäraren för en halv miljon.
Sonen frågade, han kom tillbaka och sa : Ja de skulle hon"
Fråga nu din syster om hon skulle ha sex med sin gamla kemilärare för en halv miljon"
Sonen frågade, han kom tillbaka och sa : Ja de skulle hon också kunna. men vad har de med saken o göra?" ,undrade sonen.
"Jo" ,sa pappan, : " Hypotetiskt skulle vi kunna vara miljonärer men teoretiskt så lever vi med 2 horor!"

Före giftemålet.

Han: Äntligen, jag har väntat så länge nu
Hon: Vill du att jag ska gå?
Han: Nej, var har du fått det ifrån? bara tanken får mig att må dåligt.
Hon: Älskar du mig?
Han: Självklart, alla dagar på dygnet
Hon: Har du bedragit mig någon gång?
Han: Nej, aldrig! varför frågar du ens?
Hon: Vill du kyssa mig?
Han: Ja, så fort jag får tillfälle till det
Hon: Skulle du någonsin kunna slå mig?
Han: Är du galen? du känner väl mig
Hon: Kan jag lita på dig?
Han: Ja älskling
Hon: Älskling

7 år senare (läs texten nerifrån och upp)

// L

Det går inte att inte tycke om GLEE








// L

Helgen sög!

Jo den gjorde de faktiskt. Jag tycker inte om Pilot vilket gjorde att det inte var lika kul som det kunde vart om jag varit med samma människor på ett ställe jag faktiskt tycker om. Och när jag väl går på ett ställe jag tycker om är jag så sjukt otaggad så jag bara ville gå hem. Vilket jag gjorde. nej fy för en illa helg.
Jag hade nog helst velat stanna hemma igår och kolla på film typ men det kändes så taskigt att dissa Kim när hon äntligen kunde gå ut. Men jag tror faktiskt jag förstörde hennes kväll mer att dyka upp än jag hade gjort om jag bara stannat hemma. Jag var så himla dåligt sällskap. Får hoppas att jag kan ladda batterierna lite grann till nästa helg då vi ska ut och fira Lisen som fyller år snart! Wie!
Man kan ju alltid hoppas på att det dyker upp ett litet (eller det borde vara ganska stort den här gången) paket nu i veckan så man har något att ha på sig också.

Imorn ska jag i alla fall jobba i studion. Får se hur det går nu när man inte jobbat där på ett bra tag. Kommer väl inte ihåg nånting ungefär....

Men nu ska vi vara glada och peppa mig med lite bassballs tills nästa helg!





Wie bra musik!

// L

Den man ligger med får bädda

Japp så är det. Det säger i alla fall min väldigt smarta psykologilärare.
Jag kan inte bara klaga på den första veckan i skolan. Den var inte helt fel. Komma tillbaka, träffa alla och framför allt komma tillbaka till någon slags rutin som man faktiskt kan leva med. Nu är det bara några korta månader kvar till studenten och det har inte gått in i huvudet på mig. Jag tror fortfarande jag kan komma tillbaka näsa år och bara fortsätta som vanligt. men sen när jag intalar mig själv att jag inte kommer det så känner jag mig helt tom. lite sorgligt faktiskt. Jag menar det är jättemånga jag går i samma skola som och tycker om att prata med men jag har absolut ingen kontakt med dom utanför skolan, dom här människorna kommer ju inte jag ha någon kontakt med alls när vi slutar. det är faktiskt sorgligt.

Men jag kan inte börja hänga läpp för det än. Fortfarande typ 4 friska månader kvar och troligen en trevlig Berlin-resa att se fram emot.
Veckan som gått har mest bestått av att försöka få tillbaka rutiner och lära mig leva utan mina långa naglar. japp ni såg rätt. Jag har sen typ julen 2008 gjort mina naglar en gång i månaden och som reslutat har dom alltid varit jättelånga men nu i veckan bestämde jag mig för att sluta med det. Jag tog bort dom och nu förförsta gången på ett år så har jag jättekorta naglar. Det känns jättkonstigt verkligen.

I tisdags hade jag en till hopplektion på en helspänd Eloge. Det gick väl helt okej. Förutom att min hoppteknik inte ens finns. Men jag satt kvar på hästen trots en hel del knasigheter från hans sida.


Eloge och jag

Imorn blir det party. Hoppas man inte är helt slut då efter en tuff första vecka i skolan....


// L

Imorn är det dags igen

Skolan börjar. Bu eller bä har jag inte kommit på om det är än. Det är ju absolut bättre än gå tillbaka till jobbet, men om det verkligen är bättre än att stanna hemma vette fan. Jag är fortfarande trött. Jag känner att saker och ting inte riktigt är som det borde. Jag bråkar med min bästa vän över nått som endå inte borde varit kan jag känna. Jag håller nästan mest kvar vid det för att bevisa en poäng kanske. Det är i alla fall inte seriöst så så farligt kan det ju inte vara. Det är inte mitt fel i alla fall. Äh, jag vet inte.... Jag är väl inte riktigt med i matchen kanske.
Det kan ju bli bättre av att få komma tillbaka till skolan, men å andra sidan kan det göra allting värre. Just nu orkar jag inte ens tänka på vilket. Jag vill bara fokusera på att försöka ta mig ur sängen imorn i tid och sen orka ta mig igenom den första skoldagen. Troligen med ett underbar ny predikan från rektorn som start på dagen.
Jag vill bara att det ska blåsa över. Jag orkar inte ta itu med det så kan det inte bara försvinna?

// L

Fredag imorn!

Och jag kan seriöst inte vara gladare! Inte för att det har spelat mig så stor roll om vilken dag det har varit i veckan, men för alla människor jag umgås med har det gjort det. Så imorn är allt som vanligt igen! Äntligen! Det är hem till min kära Lisen och förkröka för att sen gå ut på krogen! Vår älskade Bridge! Det kan inte finnas bättre planer för en fredag.
Idag beställde mamma och jag lite mer kläder. Det är fy fy på oss, men det är ju så snygga kläder! Man kan inte bara låta bli! Det går inte! Det som suger är väl att dom inte kommer förrän om typ 3 veckor... Det sämsta med att beställa från utlandet. Men å andra sidan kan det har blivit lite varmare till dess och då kan man börja använda kläderna på en gång! Jag var så dålig att jag beställde ett par skor den här gången också. Beställde jag några bra skor? Typ ett par ankelboots eller nått sånt? Nej, självklart inte. Jag beställde såklart ett par sanaletter. Så när kommer jag kunna använda dom? Jo om typ 2 - 3 månader! Jag är så smart ibland.....



Men det går ju inte att förneka att dom är enormt snygga.....

// L

Blä! Jag känner mig dissad.....

Det är inte kul. Jag kan väl inte säga så mycke om Sara egentligen. Troligen hade jag gjort likadant om jag hade haft pojkvän och chans att åka till honom, men endå. Det är inte så kul att de kommer på samma dag som den där inte orkade/ville/hade tid att komma hit. Ibland börjar man faktiskt undra.

Det är ju nästan skönt att skolan börjar snart igen. Då har i alla fall jag skäl att ställa in saker och ting. Helt ärligt tror jag att den här kommande perioden kommer blir riktigt jävla tuff. Jag har nog tagit i lite för mycke med mittprojektarbete. Inte för att det är för mycke jobb eller nått mer för att jag vill att det ska bli så bra!!! Jag ställer nog lite för höga krav på mig själv. Ärligt talat tror jag att kraven kommer från för många olika håll. Jag menar jag vill att projektarbetet ska bli perfekt men för det så kan jag ju inte börja "lata" mig i dom andra ämnena. Speciellt nu när religion kommer in på schemat också. Jag fattar inte varför vi inte kunde ha det jävla ämnet innan, så vi kunde praktiskt taget vara klara med det nu. Nu är ju den tiden vi behöver mest tid till vårt projektarbete, det är nu slutspurten ligger och då ska dom packa upp vårt schema med all denna jävla skit!?
Jag förstår bara inte ibland.

// L

Jag fattar inte hur jag orka

När jag skulle skriva min lilla sumering så var ju det absolut lättaste sättet att fräscha upp minnet att läsa bloggen från januari till nu, och jag upptäckte en sak under den tiden. Fan vad mycke jag skriver här egentligen. Det var så jäkla mycke inlägg under vissa månader. Jag förstår inte när jag har haft tid och ork att faktiskt skriva allt det här. Och endå är inte det här nånting jämfört med andra bloggar.
jag verkligen förstår inte!

// L

Nytt år igen del 2

Juli


Nån som känner igen det i mörkret? Just de! Hirschenkeller... Eller ska man säga the Bridge nu?

Mamsen och Papsen


Juli var en månad som annars brukar vara fylld med sol och lata dagar på stranden. Inte i år. I år var det långa lata dagar på kontoret. Inte ens sol fick man se därifrån. Jag fick en ganska bra överblick över världen dock, då jag läste aftonbladet varje dag.
Men födelsedagar kom endå. Både mammas 50-års dag och Emmas 18-års dag.
Emmas dag firade vi, jag, hon, Martin och vår kompis Kiran från England, på dåvarande Hirschenkeller, numera the Bridge.
Mamsen och Papsen var med en hel del under Juli månad vilket jag är väldigt tacksam för. Annars hade jag troligen avlidit.
Mammas födelsedag firade vi inte förrän i augusti.


Augusti


Pride! Eller oj... jag mena mammas 50-års skiva

Jag och mitt ursöta lilla kusinbarn Alma

Mamsen och Papsen igen här ute i trädgården

Emmas maskeradmiddag

Krogrundan ni missa!

Augusti var en händelserik månad tror jag.... Är inte säker. Pride inföll och eftersom mamma hade valt just den helgen att ha fest på så fick vi ta pride in till oss liksom. Det var en hel lyckad fest i alla fall och alla var extremt nöjda. Det talas fortfarande om den!
Augusti var till största delen till för att vila upp sig. Jag hade ju trots allt jobbat hela juli månad och jag hade endast en och en halv vecka att ha ett riktigt sommarlov innan skolan började igen. Vämlinge funkade väl helt okej.
Men den sista tiden på augusti stavades F E S T  Hela tiden. Först lite fint med Mamsen och Papsen och syrran efter match här hemma i trädgården med mor och far. Efter det firade Emma sin födelsedag på "riktigt" med maskeradmiddag. Efter den hade man ju inte en lugn stund. Eve fyllde ju också. Det var ju bara synd att hon inte kunde följa med på den krogrundan jag hade velat ha för henne. Den va kul!


September


Inspark med grabbarna grus


Väldigt intressant månad måste jag medge. I, vad jag tror är, 3 år har jag ridit i vällingbys ridskola och jag har blivit satt på en och annan hispig häst men aldrig ramlat av, förrän nu. September 2009 ramla jag av en häst från vällingbys ridcenter. Mitt ute i skogen. När det hände fann jag de mest underhållande men när jag kom till min sjukgymnast var det inte lika kul längre.
Som trea på MG var jag med och sparka in dom nya ettorna. Jag hade faktiskt ganska kul måste jag säga. På bilden ser det ju ut som att grabbarna också har ganska kul.
Första krogrundan med Eve gick av stapel också i september. Den var ganska rolig var jag kommer ihåg....
Härliga Anna från Tyréns hade också sin inflyttningsfest. Helt magisk kväll med underbart vacker musik och grymt trevligt folk.


Oktober


Halloween i orsa

Första puplicerade bilden

och Halloween. Jag tror inte oktober kunde blivit så mycke bättre än det blev endå. Massa fest med nyfunna kompisar. För att sen komma några stycken ännu närmare. Den var en helt bra månad. Förutom dom tidiga mornarna.
I oktober blev också mina första bilder puplicerade. Jag är himla stolt måste jag bara säga.


November



Även fast jag inte var på plats i Göteborg så är det största minnet från november när AIK tar SM-guld! Så underbart! Jag själv satt i en bil på väg till stockholm från orsa när det hände, men fy fan vilken härlig känsla! Det går inte att beskriva!
Annars är november en enda stor dimma för mig. Största delen gick jag omkring och var ledsen över att min dåvarande pojkvän skulle åka bort, det inser jag ju nu var puckat. Men vi gör väl alla bort oss ibland.


December


Julfest på Tyréns med orgentaliskt tema

Vala och Issa på Bridge

Jag och Papsen under julvakan

Danne, Jimmy och jag på Bridge

Decmeber var i sanningens namn festens månad. Var och varannan dag  eller helg kanske man ska säga. Jävla kul hade jag i alla fall. Spenderade en hel del tid på the Bridge som helt klart är nya favostället. December tror jag var en ganska bra månad för mig. jag fick se människors sanna natur och göra mig av med last jag inte beshöver. Jag fick veta vilka relationer jag ska vårda extra om. Jag hoppas bara jag håller det till det nya året nu.










Jag slänger upp några bilder från nyår också när jag endå håller på. Jag hoppas ert år inte har varit lika tråkigt och krånglit som mitt och att vi kan njuta av ett helt nytt år med massor av kul och lite läskigt md inte så jävla lite nytt.......


// L


Nytt år igen del 1

Och jag tänkte att jag åter igen ska sumera lite grann. Kommer nog blir ganska jobbigt med tanke på hur mycke som har hänt i år. Det öppnas helt plötsligt typ 1000 möjligtheter bara för att man fyllde 18. Och nu börjar mitt första myndighetsår glida mot sitt slut. Det är lite tragiskt faktiskt. Men nytt år, nya möjligheter. Studeneten ligger ju inte alltför långt borta.
Men för att kunna se framåt måste man först blicka bakåt och lägga det bakom sig. So here goes....

Jag tänkte göra en enkel summering den här gången. Jag ska försöka hitta en eller några bilder (om jag får beslutsångest) för varje månad och berätta utifrån den.


Januari


Året började ungefär såhär. Party med Rågsvedspolarna hemma hos mig (!) Vi hade riktigt kul kommer jag ihåg i alla fall.
Månaden Januari är väl aldrig särskilt händelsefull, och 2009 var väl inte något undantag. Man bråka väl med någon hade lite kul med någon annan, vad vet jag?  Som jag skrivit någon gång förut har januari en tendens att glida förbi ganska obemärkt. Nej Januari var väl som den alltid är. Tråkig och inte ett dugg speciell.


Februari

Straumer och jag

Kalasbordet uppdukat med tårta

Den obligatoriska jägermeister-bandanan man får för varje shorts på Harry B

Hästar var väl i centrum för månaden. Speciellt den lilla saken högst upp. Straumer som är min fasters häst, fick sig en liten omgång med mig på. Andra hästar gick väl inte helt säkert från mig heller. Speciellt inte dom jag fotade till min fotouppgift i skolan.
Födelsedag gick väl inte helt obemärkt förbi heller. Inte när nästan 30 pers kommer in i huset och rycker champangflaskor i handen på en. Nämnde jag att det var endast släkt också? Det var ett jäkla hönshus här.
Men 18 fyllde jag och sjuk blev jag så fort det hände. Men jag kom snabbt upp på benen igen och gick på Harry B James som första krog. Till och med på en bandit fest också. Kul hade jag i alla fall med Elin.
Efter en kuggad uppkörning så gick februari snabbt vidare och blev mars....

Mars


Eve Precis innan Volbeat gick på scen

Bond-läppar!

Mars rockade hårt! Körkortet hamnade där det skulle, nämligen i min hand! Jag klarade min andra uppkörning och äntligen kunde jag andas ut.Det var en otrolig känsla. Sen att vara först i klassen att ta det också var ju inte helt fel.
Vad som inte heller var helt fel var Volbeat konserten. Jag får fortfarande gåshud bara av att tänka på den. Så bra var den!
I mars var jag också ute på Berga en del och fotade. Bilder var till den skoluppgift som senare under året kom att hamna i gymnasieguiden. jag kan ju säga att jag är i alla fall lite stolt över det!
Mars fick också bli den månad då min tunga blev förändrad för all framtid. Jag har inte ångrat en endaste dag att jag gjorde min tungpeirceng. Den är fanemij det bästa jag gjort!
Det var väl kanske inte så smart att jag gjorde den just då kanske, då jag samma månad skulle börja min utbildning på Tyréns och som receptioninst.
Men festa hann jag med i alla fall. Trots jobb och annat. I och för sig bestod största delen av året 2009 av fest, varesig jag inte orkade eller hade tid.


April



Sorry för dålig bild men jag kunde verkligen inte hitta någon annan. April måste jag medge var en riktigt tråkig månad. Praktik i skolan, vilket då innebar att sitta på arslet i skolan och hoppas på att man kunde komma på nått att göra. Det var inte lätt det kan jag ju garantera. Nej blä! April är den månaden man lätt glömmer av 2009.

Maj


Kim och jag i skogen

Kusin Mattias fest

Aik-Häcken. Sent på kvällen på garbos.

Ganska mycke ledigt, en del jobb, nästan inge skola alls då praktisken fortsatte. Ganska bra månad. Jag hann ju liksom göra ganska mycke annat då. Som spendera en del tid ute i skogen på mina fyrbenta vänner.
Jag hann självklart göra det som numera är min absoluta favoritsyssla, parta! Främst efter Vinster på råsunda. Den väldigt speciella kvällen Aik - Häcken lär ju bli 2009 års match i alla fall för 3 personer.
Min lilla kusin Mattias blev hela 30 år gammal också. Självklart blev det fest.
Och troligen mer fest därtill! Bara det att minnesluckorna är fler än festerna.


Juni


Midsommar

Metaltown

Juni 2009 är en månad jag sent kommer glömma! Midsommar var kanske inte den roligaste jag haft men kul var det. Det går inte att förneka. Midsommar ute på vämlinge är alltid kul.
Men vad som gör juni 2009 oförglömlig är inte det faktum att Michael Jackson dog, utan det är min tripp ner till göteborg! Satan vad kul jag hade. Bra musik, sköna människor, varmt väder. Vad mer kan man önska? Det var helt underbart!

RSS 2.0