Gott Nytt År!

Jag hoppas ert nyår blir minst lika bra som jag hoppas mitt kommer bli! Jag ska fira in det nya året på Pilot tillsammans med många av mina kompisar.
Jag lovar att ni allihop kommer få se min killing outfit och absoluta outstanding sminkning!
Gott nytt år på er allihop så kanske vi hörs imorn!

// L

Segt idag

Jag har verkligen varit dålig på att uppdatera här. Men jag lovar det är bara för att jag är ledig. Man har annat att göra då än att sitta och blogga. Det kommer bli bättre när jag kommer tillbaka till skolan skulle jag gissa. Man kan ju alltid hoppas.
Idag är det verkligen en aning segt. Det var meningen att jag skulle slappa och ta det lugnt fram till nyår. Så jag kunde festa ännu hårdare då, men jag kom på att lönen rulla ju precis in. Och sen kom Jim. Han sa att jag kunde följa med grabbarna ut så varför inte. Jag måste säga att jag hade riktigt kul. Va på älskade Bridge. Det märks att man har börjat hänga där lite grann, speciellt när vakterna börjar känna igen en, och ungefär varannan människa man ser känner man igen. Illa.....
Men som vanligt var det sjukt kul där i alla fall.
Imorn ska jag ut och shoppa med Lisen. Det är nyårs-outfiten som ska inhandlas. Klänning, smink, rubbet. Och konstig som jag är ser jag så mycke fram till att få gå in på make-up store och handla massa smink! Jag har blivit helt besatt av det sen jag började läsa Lindas blogg. Den här tjejen är helt otrolig! Jag skulle göra att för att kunna sminka som henne. Hon är fantastisk!
Men nu börjar magen kurra, så mat kanske inte är en så dum idé.

// L

24/12

God Jul får man väl lov att säga då......


// L

Slackar efter för att man är ledig

Nu är halva rummet städat. Normalt sett brukar jag städa hela rummet på en och samma dag, men jag varken hann eller orkade idag. Det är möjligt att jag hade hunnit om jag hade klivit ur sängen nån timme tidigare, men är man ledig så är man. Lär väl ha ganska mycke tid imorn att städa.
Jag ska egentligen träffa Oscar imorn för första gången sen han kom hem, men av någon anledning får jag för mig att det inte kommer bli av. Ungefär som att förra gången vi skulle träffas inte blev av för att han var för bakis. Jag börjar verkligen ge upp hoppet om den pojken nu.

Jag var idag inne i stan med Lisen. Hon hade bokat upp ett möte med någon på Pilot, och vi båda är nu biljettförsäljare till deras nyårsfest. Så är du sugen på party till nyår kom med oss liksom. Jag har väl lite tvivel om det men förhoppningsvis kommer det inom kort försvinna.
Tyvärr så är det så att julafton måste tas i tu med först. just nu lutar det åt en väldigt långtråkig jul med julbord och Kalle fucking Anka hemma hos mormor. Vilket kommer innebära att man kommer vara tvärmätt efter 4 tuggor vid middagen vid halv 5, absolut senast, för att sen vid 8 vara vrålhungrig igen. Alltihop är bara så jävla dåligt planerat. Som jag har sagt tidigare, vilken annan jävla dag på året äter man middag klockan 4 halv 5?! Så länge man inte ska iväg på någonting. Jag menar dom extremt få gångerna vi har planerade middagsgästr brukar maten inte serveras förrän vid halv 7 kanske. Fullkomligt idiotiskt!

// L

Julfest!

Ikväll är det julfest! Det går inte att avsluta detta slit på ett bättre sätt. Tårta och blommor igår och party idag. Party med magdans dessutom.
Fast jag kan inte förneka att jag känner mig en aning bitter i alla fall. Jag tänker inte ta upp i detalj eller ens i grova drag vad som hänt då det är lite för personligt. Jag kan väl bara säga att det har med Gren att göra.
Men jag ska inte låta honom förstöra min julfest. Ikväll ska jag ha kul och imorn ska jag vara halvt deckad hos Jeanette medans hon fixar mitt hår och den enorma utväxt jag har fått. Efter det lär jag väl decka totalt. Jag känner redan nu att jag skulle egentligen skulle behöva vara hemma, men sista dagen får man lov att stå ut. Och jag kan ju inte missa partyt! Inte som den kända partapingla jag är, det skulle ju förstöra mitt rykte......
Nej men innan fest ligger en lång arbetsdag. Men det som är det bästa med den är att när den tar slut så tar allt slut. ÄNTLIGEN!!

// L

Sorry

för att jag är så sjukt överabitiös idag med bloggandet. Men jag får skylla på att jag har sjukt tråkigt på jobbet, extremt tråkigt måste jag säga när varken Emma, Mattias eller Åsa är här......
MEN jag måste bara säga att jag har hittat min nyårklänning!



Give me! Jag såg att Kenza lottar ut en sån u sin kalender och jag var bara tvungen att chansa. Man kan ju alltid hoppas...


// L

Jag tror ibland att jag har endå ganska tur att bo i västerort


Jag är trött

Och jag har ont och jag tror jag håller på att bli dunderförkyld som alla andra. Snacka om influensa-tider. Jag har ont i huvudet och jag känner hur jag långsamt börjar snora också! BLÄ! Jag orkar inte bli sjuk.
Till råga på den kommande förkylningen så har jag också massiv värk i axlar och rygg.
Jag kanske glömde berätta de men jag gjorde en volt över ryggen på Musse och landa framför honom på arslet. I andra ord jag ramla av hästen. Ganska bra jobbat, från att inte ha ramlat av alls på ridskolan till att ramla av 2 gånger på samma termin. Men jag måste ju säga att det har haft sina förklaringar varför jag har åkt av.

Första gången var ju i början av terminen. Vi skulle ut och luffa i skogen och Åsa hade gett mig en till synes snäll och stabil häst. Åh, men vad skenet kan bedra. Vid första travsträckan bara märkte jag att det kanske fanns lite mer krut i hästen än vad han visat tidigare. Full Speed som inte direkt lever upp till sitt namn i vanliga fall, bocka och galoppera om vartannat. Och det här var bara travsträckan.
Ni kan ju förstå själva att det inte blev bättre när vi skulle fatta galopp. Han hoppa av stigen, flyger in i ett träd och flyger iväg, medans jag, a, flyger av helt enkelt.
Den gången var det helt förstårligt att jag åkte av. Kanske inte lika logiskt att jag åkte av i tisdags men av åkte jag.
Jag trodde det skulle bli en lugn lektion, lugn och arbetsam. Ha, men tjena!
För första gången var det ordentligt kallt vilket gör att hästarn blir en aning pigga. Och sen var det snö.....
Jag tror jag aldrig sett Musse så glad som när vi gick över den snötäcka stallplanen. Han var överlycklig. Och det humöret höll i sig hela lektionen. Vilket ledde till att minsta lilla ljud från läktaren var en ursäkt att hoppa och skutta iväg genom ridhuset ungefär. Ni får verkligen ursäkta mig, men jag satt inte kvar andra gången han hoppa som en dåre. Jag tror han själv blev lite chockad när jag helt plötsligt satt på backen framför honom, typ "Vaddå hänger du inte med eller?". Jäkla häst!
Men jag hoppa upp direkt igen, galoppera några steg innan jag märkte hur jäkla ont det gjorde i ryggen. Då bröt jag av och skritta innanför dom andra.
Nu känns det ungefär som jag är gipsad från nacken och ner i hela ryggen. Det är så stelt och det gör så ont!
Jag hoppas verkligen min sjukgymnast har någon akuttid åt mig.

// L

Då var man tillbaka igen

Tillbaka på jobbet. Även fast jag finner det hela väldigt onödigt. Jag slutar jobba på fredag, och jag lovar när jag slutar jobba här kommer jag bara gå härifrån. jag vill inte ha så mycke mer med det här stället att göra om jag ska vara helt ärlig. Jag kommer festa på julfesten och sen bara gå hem och sova. Gå i ide tills dess att jag inte längre är trött, vilket lär dröja ett bra tag.
Det är tur att jag har en kort vecka i alla fall. Jag blev dålig i måndags och fick gå hem, sen fick jag inte komma in på tisdagen heller.
Jag hatar verkligen att vara sjuk. Sitta hemma och inte göra någonting är verkligen inte något jag njuter av. man får så mycke tid att bara sitta och grubbla på. Och grubbla är inte någonting som är bra. Allting som kommer upp i huvudet, allt som hade en gnutta hopp om, blir bara negativt och allt som man hoppas på bara rinner ut i sanden. Ungefär så har jag känt dom senaste dagarna. Ingenting hjälper.
Nu är det verkligen bara depp. Jävla snö och svinkallt och halt hjälper ju inte direkt.

// L

Så nu tänkte jag visa vad jag har gjort på senaste tiden


11/12





12/12




Vad va poängen

Att han skulle komma hem om han endå inte hade tänkt att höra av sig?
Vad är problemet?! Om man säger att man ska höra av sig ska man väl höra av sig? Även fast det är 3 och en halv månad för tidigt.
Ursäkta men jag ville inte att han skulle åka från början, sen när han kommer hem är det ju klart att jag blir glad! Men nu är jag ju nästan mer deprimerad än när han skulle åka! När han skulle åka hade jag i alla fall hopp och tro om att han skulle komma tillbaka och höra av sig till mig, och vara ungefär lika glad som jag att han var tillbaka. Nu är jag ju bara helt förstörd. Är det någon annan än jag som märker hur extremt seriöst allt blev?
Varför blir jag så himla knäpp av honom? Han kom hem i fredags och jag förstår väl om han kanske behöver lite tid att landa ordentligt, speciellt eftersom han kommer hem och får inte ens komma hem till sitt gamla hus. Men av någon anledning tycker jag att han i alla fall borde ha skickat ett fucking sms. Det är inte så jobbigt.

"Varför hör inte du av dig?" tänker ni då. Men det ska jag berätta. Om någon ber mig att inte höra av mig så gör inte jag det. Han bad mig, så därför kommer jag inte höra av mig. Jag menar om jag inte varit så bra kompis med hans syster så hade jag ju aldrig ens kunnat veta att han hade kommit hem!
Varför känns det som att det är ungefär det han vill? Att jag inte ska veta.....

// L

Idag ska jag shoppa

Men inte julshoppa som varenda liten annan dåre gör. Nej jag ska handla till mig själv och mig själv endast. Jag ska handla sånt jag behöver. Inte kläder alltså, utan typ schampoo och balsam. Det är så tråkigt och så dyrt! Jag förstår inte, jag behöver liksom lite vätskor som jag blir ren och fräsch av, varför ska de kosta så löjligt mycke?
Nej det är inte kul att köpa det men det måste göras, så det är bara att bita ihop, inte tänka på den enorma värken jag har i både mage, rygg och huvud, benen bruka också skrika lite extra när jag har jobbat. Speciellt som idag då jag ska servera typ 100 personer allt som allt, frukost lunch och fika. Jävla utbildningar dom ska lägga bara för att jag sitter här.
Men nu är det bara idag och imorn kvar, sen är det en efterlängtad och välbehövd helg som väntar, och efter det så är det 5 dagar kvar till julfest här på kontoret och en härlig avslutning på min tid här i år.
Jag längtar så!

// L

Sitter här på jobbet....... Igen

Jag har verkligen vaknat på fel sida idag. Helt fel sida. Jag känner hur jag verkligen inte kommer klara av den här dagen om någon kommer och klagar på mig eller liknande. Jag kommer börja gapa och skrika och troligen förlora mitt jobb. Idag är ingen bra dag. Jag går runt som en bomb som kommer smälla av minsta lilla.
Det var ju en sån bra dag igår, enda tills jag kom till stallet vill säga. Jag var så glad för att vi skulle hoppa, men jag borde verkligen förstått att jag inte skulle ha kul med det. Jag tror min ridlärare har ramlat och slagit sig hårt. På senaste tiden har hon verkligen gett mig otippade hästar. En del har funkat bra, en del har funkat sämre. Igår fick jag den värsta av alla.
Jag kan inte påstå att jag är någon blivande hoppryttare, men jag tycker det är ganska kul att hoppa. Men för att det kanske inte är min starka sida tycker jag det är skönt om man kan få en ganska stabil häst, eller en häst man känner väl när man ska hoppa.
Igår fick jag varken eller. Jag fick en hispi, känslig, liten nippertippa som typ älskar att hoppa och skrämma livet ur sina ryttare. Nämde jag också att hon är livrädd för läktarsidan? Hästfanskapet höll på att slänga av mig. Hon lyckades i alla fall nocka mig. Men det roligast med hela lektionen var inte att hon nästa skena med mig, inte att hon nocka och skrämde livet ur mig, utan hennes jävla rädsla för läktarsidan. Det triggar igång en hel del när hindret står så man hoppar rakt mot läktaren. Jävla galna häst.
Nej ridningen igår var inte kul. Den förstörde kan man säga hela min dag. Hela mitt strålande humör bortblåst. Blä!
Jag vill bara att det ska bli helg för att sen kunna bli min sista vecka här. Sista veckan..... Gud va skönt det ska bli! Inte längre behöva gå upp 5, inte längre behöva vara trevlig hela tiden. Få tillbaka mitt LIV! Kunna leva som en normal 18-åring igen, försova mig, festa mitt i veckan, träffa kompisar, ut och shoppa, orka vara uppe till i alla fall halv 12 på natten. Jag tror nästan jag skulle tacka nej nu om dom skulle erbjuda mig förlängt kontrakt, så länge det inte fanns en ordentlig löneförhöjning där också. Jag skulle kunna ha det kul på någon annan arbetsplats också. Där jag inte tvingas ha kavaj på mig. Eller tvingas kunna en jävla massa i huvudet och när jag inte kan det blir folk bara sura på mig.Jag vet att på det flesta andra ställen som jag kan få jobb kommer jag vara lika utsatt som här men jag skulle hellre ta det för just nu håller jag verkligen på att tappa tron på det här företaget och alla människor som både jobbar här och som vill prata med folk här.
Och som omringad av idioter varje dag känns det nästan som om jag borde ha en förmån på att alltid få komma till jobbet utvilad, eller i alla fall ha en seriös arbetsledare. Men nej, trött varje dag, hela dagen och lite till. Och sen en arbetsledare som hälften av tiden knappt vet vad hon håller på med och den andra hälften gör hon saker och ting ganska mycke värre för oss.
Och sen alla dessa pervon här. Ursäkta men bara för att jag är ung och vad många skulle kalla fräsch betyder inte det att gamla gubbar som är en aning uttråkade på frugar där hemma får flörta och äckla sig över mig!
Nej nu räcker det. Jag vill bara få min lön härifån och sen dra!

// L

WIIIIIIEEE!!!!!!!!!!

Jag tror inte idag kan bli bättre!! Jag slutar en halvtimme tidigare, jag har inte extremt mycke att göra, jag ska till stallet ikväll och jag har fått världens bästa nyheter! Oscar kommer hem!!!!!!!!! Han kommer hem!
ÅH! Vad glad jag är!
Lisen ringde och berätta den extremt glada nyheten. jag är så glad. Idag är en riktigt bra dag.
Det trodde jag verkligen inte när jag klev ur sängen imorse. Imorse skrek varenda muskel i hela min kropp "Gå inte ur sängen! Snälla det är för tidigt!". Det gjorde verkligen ont att slänga benen över sängkanten. Och saken blev ju inte bättre av att nu måste vi tydligen ha kavaj på oss så fort vi ska sitta i växeln. Helt jävla puckat om du frågar mig. Dels för att Emma ser helt dum ut i sin kavaj (vilken verkligen inte är! Hon är jättesöt och gullig men hon passar inte i kavaj) vilket ger motsatt effekt på vad man vill ha, och dels för att man rör sig ganska mycke här i växeln också. När man ska ta emot paket eller besökare eller annat. Men som tur är får jag ta av mig den så fort jag inte sitter i växeln. Och eftersom ja springer väldigt mycke i huset så har jag väl haft på mig den som mest i 2 timmar idag, och inte ens i sträck utan utspritt på hela dagen. Ganska bra jobbat tycker jag.
Men jag är glad!

// L

Fy och skam va trött jag är

Jag skulle kunna lägga mig och sova på bordet Blä va trött man vara!

// L

Måndag och ny vecka

Och ärligt talat så är det bara 2 veckor kvar. Det ska bli så skönt att avsluta det här året. Hur det görs är en annan femma. Om jag hade fått bestämma..... Ja, jag tror ni alla förstår hur min nyårsafton hade sett ut om jag hade fått bestämma. Sen att jag inte får bestämma suger totalt.

Jag är ju bara anställd fram till den 19:e december, och jag har verkligen frågat efter skälet varför jag inte är anställd fram till nyår, men eftersom vår nya arbetsledare inte riktigt är lika på som hon borde vara. Ibland undrar jag om hon ens vet hur det är att jobba som vi gör.
Fast nu när jag har tänkt efter lite grann skulle de faktiskt vara otroligt skönt att vara ledig den där tiden före jul. Bara inte jobba. Jag kan göra annat som behövs göras hemma, som städa. Typ "julstäda". Bara för att jag hatar julen betyder inte det att jag inte tycker om att ha det snyggt och fräscht hemma. Och ärligt talat så behöver hela huset en genomstädning. Det känns på lukten, eller rättare sagt stanken som hänger över huset. Och varför inte ta dom där 3 dagarna som jag endå inte har något annat att göra. Det är ju inte direkt så jag behöver pynta eller köpa julklappar. Så otroligt skönt!

Det är bara måndag och jag längtar verkligen till nästa helg. Ut med tjejerna, ut med Jim, träffa Lisen, hur mycke kul som helst väntar. Lisen ska se till så jag kan få träffa den där killen igen också. Jag känner mig verkligen bara oerhört otrevligt på sättet jag bemötte honom. Nej det kan jag inte gå runt med på mitt samvete. Det funkar icke!

// L

Nu hänger jag inte med

Min första helg som singel, och jag fan inte njuta av den över huvud taget. Av någon anledning känner jag mig som om jag är otrogen även fast jag tekniskt sett är helt singel. Det här är inte okej. Hur länge kommer det här hålla i sig då?
Jag hade kul igår. Jag var med Lisen och Vala hemma hos Lisens kille med några fler personer där. Jag fick ragg. Kanske inte helt ovanligt. Men jag kunde inte slappna av. Jag drog mig undan så fort jag fått bekräftelse på att han var så lite som lite intresserad. Då blev han istället sur för han ansåg att jag dissa honom.
Jag skule inte haft något emot det om det nu var fallet, men eftersom det inte var det känner jag mig bara taskig. Jag är faktiskt inte sån, jag brukar inte vara någon som leker på det sättet om man nu ska uttrycka sig så. Jag menar jag brukar ju inte ragga upp någon för att sen dissa personen. Sånt tycker jag inte om. Men av någon anledning så blev det väl lite uppfattat som så igår.
Jag kanske borde be killen om ursäkt.....

// L

Fredag är endå den dagen som känns bäst

Jag vill inte ha kyckling kanske men lite gott vin trevligt sällskap och bra musik på en rolig klubb och jag är nöjd. Ikväll är det utgång tillsammans med Lisen.
Det är bara synd att den här dagen kommer bli någon slags snigeldag eftersom det kommer gå så långamt. Dom andra är på kurs så jag sitter här i receptionen ensam medan Yordanos springer runt i huset. Fram till lunch kommer det vara så tråkigt. Efter lunch kommer det gå en aning fortfare tror jag. Vi ska fixa inför brandövningen i eftermiddag. Och självklart som kontorsservice anställd så får man inte bara springa ut och ställa sig med dom andra, frysa ett tag och sen gå in. Icke då! Nej vi måste fungera som funktionärer också! Så jag ska stå i en lysande väst och peka åt de håll alla ska gå! Som om ni ser någon idiot som valla människor på hornsgatan i en lysande väst i eftermiddag är det jag. Det ska bli kul att se hur lång tid över en timme det kommer ta att evakuera 350 pers.

Men sen bär det av hem till Lisen. Tack gode gud får man väl säga, dom bor inte längre kvar i hökarängen utan har nu flyttat till hammarby sjöstad. Det kan finnas n möjlighet att det inte är lika jobbigt att vara där eftersom ingenting kan riktigt påminna om Oscar på samma sätt som det gjorde i deras gamla hus.
Nej! Inte tänka på sånt. Idag ska vi ha kul!
Eller vad ska ni göra?

// L

Minusgrader och frusen

Det var frost på bilen igår! Jag hatar den här jävla skiten. Jag hatar det här jävla vädret! Och vad jag hatar mest av allt är at jag inte har någon att kura ihop mig med i dessa kalla tider. Det är inte okej.
Efter ridningen igår satt jag bara hemma och skaka för att jag frös så mycke. Jag fattar inte! Jag kunde inte sluta skaka. Det var faktiskt lite läskigt. Inte förrän efter jag hade tagit en skållhet dusch blev mina läppar röda istället för blå.

Ridningen igår var ganska intressant. Bara halva gruppen red och halva gruppen hade teori som "ridlärare". Eftersom jag hade teori förra gången så red jag igår. Det blev lite ovanligare än vad jag trodde det skulle bli. Jag fick inte min egen Musse som jag trodde jag skulle få, eftersom folk förra gången hade fått hästar dom var ganska vana vid. Nej jag fick William som jag aldrig ens ridit på riktigt. Jag har tidigare skrittat och travat på honom ute men jag har aldrig glaopperat eller riktigt fått någon uppfattning av vad för slags häst det är. Han är inte så gammal på ridskolan heller och största delen av tiden han har varit där har han bara stått på grund av skada.
Så han är väl inte så ridskolefierad heller. Tidigare har jag bara trott att han är en stel gammal gubbe typ. Men kanske inte. Han gick ganska fint igår. Och jag red hela lektionen utan hans martingal. Annars brukar jag få kanske skritta och trava utan hjälptygel och sen brukar min ridlärare sätta på den men inte igår vilket jag fann underligt. Hon titta på mig flera gånger men satte aldrig på den. Ganska befriande och krävande att rida utan något stöd.
Vilket var jättebra. När man har händerna fulla med en häst har man ganska svårt att börja tänka på annat.

// L

Näst bästa och värsta dagen i veckan

idag är det sådär lagom att göra tror jag. Det är ett cateringuppdrag nu på förmiddagen sen två på eftermiddagen. Det är verkligen ganska lagom. Det innebär att man iprincip har något at göra hela dagen utan att jobba ihjäl sig. Man kan gömma sig utan att någon egentligen tänker efter och frågar sig "vad är det som tar sån tid?" Precis lagom mycke att göra med andra ord.
Men en bra dag är inte en bra dag så länge den inte avslutas på att riktigt bra sätt. I mitt fall avslutas en bra dag i stallet eller med helg och ledighet, och se vilken tur jag har! Det är tisdag idag vilket innebär att jag slutar vid strax efter 4 för att kunna åka till stallet. Så det måste helt enkelt vara en bra dag idag.
Förutom att idag suger totalt på grund av ett väldigt enkelt skäl. Oscar åker idag.
Han kommer idag sätta sig på ett plan och åka till Thailand och stanna där i 4 månader, medan jag måste stanna här i Sverige, och fira jul med min syster som vägrar växa upp. Speciellt runt juletid.

Vad som är ännu värre är att idag kommer vår mammalediga erbetsledare in. Hon håller på att fixa och trixa inför julfesten vilket gör att hon emellanåt kommer in på kontoret. Jag tycker hon är en trevlig person, hon har koll på allt och alla som arbetar här älskar henne för att hon fixar med allt verkligen. Det är bara det att varje gång hon är här kommer hon alltid på ett eller flera saker jag ska ändra på med mig själv. Alltid. "Du kan inte vara klädd så" "Du borde hjälpa till mer" "Du borde ta mer initsiativ". Visst det är ju jättebra att hon pushar med det räcker med lagom. Kan inte jag få behålla någon del av mig själv här på jobbet?
Det skulle inte alls förvåna mig om hon idag ber mig ta ut mina peircingar för att dom är olämpliga på den här typen av företag.

Usch nu börjar jag ju bara se det dåliga i den här dagen. Hon kommer klaga på mig för att jag inte gör någontng, vilket kommer bli väldigt jobbigt eftersom jag inte har sådär överdrivet mycke att göra idag då de flesta beställningar och annat är redan gjort.
Ibland undrar jag hur jag själv lyckas förvandla en hel okej med en ganska dålig tvist, till en helt misslyckad dag utan att den ens börjat?


// L


RSS 2.0