Imorn drar jag!

Wie! Imorn åker jag härifrån! Det ska bli så skönt att komma bort från stockholm ett tag. Tyärr ska jag inte ner till Göteborg och se Aik strida om guldet. Jag ska käpprätt åt andra hållet. Jag ska till orsa. Roadtrip där jag är den enda som har körkort. Great. Men det kommer bli kul. Även fast jag inte ens får dricka alkohol då jag går på penicillin än en gång.
Men ärligt talat så är jag ganska säker på att det kommer bli bra endå. Jag kommer bort härifrån om det så bara är en helg. Men det räcker gott och väl för mig. Bara jag slipper det här ett tag. Även fast jag inte kan rymma från allt.
Jag tar med mig kameran så det ska nog finnas lite roliga bilder här när jag kommer tillbaka. Troligen så kommer väl alla vara skarpa också då jag inte kommer vara påverkad när jag tar dom ;)

// L

Gonatt

tänkte det kanske skulle vara lite kul att skriva ett "god morgon" och ett "gonatt" på samma dag, men jag tror jag kom på att det bara var en aning tragiskt. Ajja Whatever Natti natti!

// L

God morgon

Kanske en överdrift. Morgon stämmer väl, men god vette fan. Om det hade varit en god morgon hade det gått en buss mellan klockan 06.23 och 06.38 till vällingby hemifrån mig. Eller så hade 06.38-bussen åtminstånde kört en aning fortare än 30km/h hela vägen upp till vällingby så man kanske kunde hunnit med en tidigare tunnelbana. Men icke då! Idag höll jag på att komma försent på grund av att sl inte kan planera eller se till att sin lokatrafik går enligt tidtabell eller något liknande.
Fast av någon konstig anledning är jag inte så förbannad som jag kanske skulle vara annars. Jag tror jag skyller på trötthet. Eller möjligtvis att jag för en gång skull mår väldigt bra, psysiskt sett, fysiskt går nog att diskutera.
Jag är faktiskt glad, för en gångs skulle känner jag mig tillräcklig och uppskattad. Vilket är ovanligt skulle jag väl gissa för mig. Eftersom jag ofta känner mig nere och kanske som om jag inte räcker till. Men just nu känner jag mg nästan flytande, som om jag är inne i nått slag vakuum där jag kan bara vara. Det känns otroligt skönt.
Klart det finns några saker som gnager längre bak i huvudet, vissa större än andra, Men på något sätt så känns det som jag inte behöver ta itu med dom sakerna än. Vi tar det när det kommer, för tillfället tänker jag fortsätta glida runt på mina rosa moln.

// L

Söndag igen

Jag förstår inte hur fort dom här veckorna går. Det är helt sjukt. Redan söndag och imorn börjar jag jobba halv 8. Jag kommer dö! Det är tur att det bara är 4-dagrs vecka den här veckan. Så skönt att man får lite mjukstart i alla fall. Inte för att det lär blir så lugnt i helgen. 4 timmars bilresa upp till Orsa väntar, där jag är den enda i bilen som har körkort. Sen är det party hela helgen. Halloween! Wie! Det var ju fan ett helt år sen man hade den ursäkten till att festa, eller hur?

Fast jag måste ta mig igenom dom här 4 dagarna först bara. Tänkte gå och lägga mig snart eftersom jag, kors i taket, redan är trött. För mycke sömn i helgen är ju inte något man kan säga att man fick. Så sömn är nr ett och jag tänkta avverka det nu.

God natt på er!

// L

Sista dagen

Idag är absolut sista dagen i skolan i år. En fotolektion och en engelska lektion väntar innan helg och sen 9 veckors slit. Jag ser fram emot pengarna men jag tror fan jag skulle velat stanna kvar i skolan. På jobbet är det verkligen hektiskt. Det är så himla mycke att göra. Och med det tidiga passet lär ju inte jag vara pigg.

Jag var hos tandläkaren igår också. Jag har ju velat fixa mina tänder hur länge som helst och igår fick jag reda å att det inte går att fixa på något bra, smidigt och snabbt sätt. Vi snacka en jävla massa pengar och en äcklig tandställning i så fall. Jag tror fan jag ska stämma folktandvården. Det var deras fel att det blev så här. Jag ville ha tandställning där vid 12 års ålder, då det endå inte spelar någon roll. Men neeeej, Jag hade inte tillräckligt med problem för att få en tandställning då. Jävla cp-huven som jobbar där. Det enda dom egentligen gör är att titta på tänderna och sen ska dom ha 10 000 spänn för de. Om dom upptäcker ett hål då snackar vi personlig konkurs.
Jävla idioter.

// L

Nu är man här igen

Nu sitter man här igen på jobbet. Fast. Man anar egentligen inte hur fri man är när man går i skolan. Jag menar det blir inte största paniken om jag missar en lektion. Även om den är super viktig kan jag ta igen den på ett eller annat sätt, men när man jobbar, och lyssna noga nu små barn, så kan man inte bara helt plötsligt försvinna. Skita i att komma eller ens vara sjuk. Det funkar liksom inte.
Och eftersom jag tyvärr är van att kunna göra så. Bara försvinna ett tag eller två, för att gå till sjukgymnasten eller gymmet eller vad det nu kan vara så blir allting väldigt jobbigt helt plötsligt. Jag måste ju liksom iväg i mellan åt.
Men ärligt talat. Ibland är det nog viktigare att tjäna pengar än att komma i form. Jag har tid att göra det sen. Även fast jag säger det jämt! Men det är bara att bita i det sura äpplet och se målet framför sig istället. Jag ser frihet. En egen lägenhet till exempel, eller vad sägs som en egen bil. Allt som är eget är frihet, men allt man vill ha som eget kostar pengar. Ergo jag jobbar.

Jag får en liten belöning i alla fall i slutet av dagen. Ekonomi är iväg på konferans så Jag är kattvakt igen hemma hos Anna. Jag har en egen lägenhet! I alla fall för en dag.
Men nu måste jag fortsätta jobba.

// L

Helgen är över

Får man säga äntligen? Det har varit en påfrestande helg. Väldigt kul men ack så påfrestande. Fredagen var väldigt bekväm. Hemma i mjukiskläder och kolla på film med skräpmat och allt som hör till. Lördag blev hysterisk. Vala hade satt upp dresscode klänning på oss tjejer, jag äger inte klänningar. Inte som funkar i alla fall. Jag menar hur ofta har jag klänning när det inte är något speciellt? Nej aldrig.
Det blev till att åka på lördag och leta efter en som kunde funka. Efter vad som kändes som 1000 år letande hittade mamma och jag en som funkade helt okej. Inte exakt vad jag ville ha men den fick funka endå. Den går att använda igen, och den är svart så det är nog ingen fara.
Men jag kom hem och sen var det att åka igen så jag hann in till skanstull. Vi var på metro, kanske inte riktigt min typ av ställe. Dansgolvet var läskigt och det var ett ganska litet ställe. Men det var trevligt endå. tyvärr var ju alla i min klass som var bjudna tråkiga och valde att inte följa med. Dom missa nått!
Jag träffade massa nytt folk också. Hade väl ganska svårt att komma ihåg ens 3 namn men det var nog inget hinder. Man får improvisera. Man lyckas alltid. Nästan......

Helgen är i alla fall "äntligen" slut och jag ska försöka få lite mer sömn i mig så jag kan bli helt frisk någon gång. Kommer bli jobbigt att jobba sjuk. Jag får inte ens göra det eftersom jag löper en sån stor risk att smitta andra. Måste bli frisk....

// L

Jag lovar jag kommer döööö!

Jag är förskyld! IGEN! Jag håller på at bli tokig. Jag som precis skulle fortsätta träna. Nej, nej då ska man typ få svininfluensan! Skit!
Jag har tyvärr inte riktigt tid att stanna hemma imorn för att kurera mig heller. Imorn är det mössprovning! Jag ser faktiskt fram emot det. Sen på lördag ska man ju ut och fira söta Vala som blev 18 i tisdags. Katastrof.
Får hoppas att det blir någon ordning och reda på läget tills nästa vecka. Ska jobba 3 dagar sen kommer en gammal kompis ner till stockholm så det är fest hela helgen också. Och efter det börjar jag jobba på heltid.
Ge mig nått att kräkas på!

// L


God morgon alla pigga och glad

Jag kan inte påstå att jag är en av er. Jag är trött och en aning grinig och tjurig. Det är tur att jag är i alla fall lite duktig på att hålla en trevlig mask utåt. Tåget blev försenat imorse så vad som hände var att jag kall och trött fick nästan springa både genom centralen och sen från slussen till jobbet för att hinna öppna i tid.
Men det som vaar mest deprimerande var att jag igår fick ställa klockan på 04.30 för att komma upp till kvart över 5 för att åka med bussen 06.36. Dom här tiderna kommer ta kål på mig. Inge mer krogen runda på vardagar i alla fall.

Som sagt det kommer bli tuffa veckor framöver men det kommer nog vara värt de. 3 riktiga månadslöner är ju inte fy skam.
Men nu tror jag att jag borde göra nått för att förtjäna det också, vi hörs lite senare!

// L

Första arbetsdagen klar

Måndag och min första arbetsdag är snart över. Men knappast min sista. Jag går bara i skolan den här veckan och nästa sen är det egentligen meningen att jag ska ha ett höstlov innan praktiken börjar men icke! Jag börjar jobba heltid från och med vecka 44, 07.30- 16.30, hela tiden fram till jul. En människas olycka är verkligen i det här fallet min lycka. Jag tror inte jag förstår än att jag kommer vara rik till jul. Jag kommer faktiskt ha råd att åka utomlands i mars som Sara och jag satt och spåna på idag. Vi båda två känner att vi verkligen kommer behöva de.
Det kommer bli tuffa veckor. Jag är ju inte direkt en morgonmänniska vilket tiderna helst kräver. Men jag tror allt kommer lösa sig trots allt.
Nu ska jag hem och sova så jag orkar upp imorn! Halv 6 ska jag upp, så kom inte till mig och klaga när ni måste gå upp vid 7! det är fan sovmorgon!

// L

Igår var...

Annorlunda, tror jag är ett bra ord. Det var inte dåligt ller nått, bara annorlunda. Jag träffade en person som jag inte trodde man skulle springa på. Nej, det var inte killen på bussen, men nära på? Nä inte det heller. Men kommer ni ihåg när Emma, jag och Eve skulle åka hem från Chrillson i skärholmen och var tvungen att ta nattbussen?
Vi träffade ju två killar vi hållplatsen, Patrik, även här känd som Zatsbak, och Daniel.
Juste, Daniel var på Viper igår. Som sagt annorlunda. Men det var jättemysigt, förutom att jag borde nog skippat den sista tequila-shoten. Den var inte nådig. Jag var väldigt full, men jag fick i alla fall ett nummer i slutet av kvällen och en hel drös söta sms, både igår kväll och när jag vakna idag. Jag vet att det tekniskt sett är samma dag men va fan jag sov därimellan det är det som gör skillnaden.
Det är utgång som gäller ikväll också, kommer däremot inte spendera speciellt mycke pengar ikväll. Men det kommer nog bli trevligt. Ska träffa Daniel ikväll igen.

Lite ironiskt att jag väljer killar som heter likadant som mina kusiner........... Hmm skumt.

// L

You sweept me of my feet

Jag tror jag blev lite kär i idag, och eftersom chansen att den killen "känner" mig på något konstigt vis och läser mig blogg är ganska liten så tänkte jag berätta om min drömkille.
Jag sitter på bussen idag på väg till skolan. Eftersom jag skulle ha fotat yrkesrepotaget idag på förmiddagen så åkte jag till skolan först med kvart i två bussen. i alla fall så sitter jag där i min egna lilla värld, stör mig på ungen och hennes farmor/mormor som sitter framför mig. Jag hade "dumt" nog satt mig vid mitten-dörrarna på bussen, ni vet bakom den platsen där mammor sätter sig med sina barn efter de lämnat av vagnen vid dom uppskjutbara säterna.
Anyway, den här ungen som satt framför mig var verkligen jätteäcklig! Hon satt och slicka på fönstret, barn brukar göra så jag vet, men det som störde mig absolut mest var att hennes farmor/mormor inte sa åt henne ordentligt. Utan hon började leka med barnet istället för att se till att hon inte skulle slicka på fönstret.
Detta gjorde mig ganska irriterad och jag kunde inte låta bli att stirra på dom från mitt säte bakom dom. Det var då jag fick syn på honom! Han satt på det uppskjutbara sätet som man åker baklänges på med sin kompis och titta troligen på samma sak som jag.
Dom bruna ögonen han hade var så förtrollande (i brist på mindre klyschigt ord). Det var helt underbart! Jag fastnade med blicken och jag lovar jag skulle kunnat titta där hur länge som helst.
Han gick av cylindervägen, precis som jag, tillsammans med sin kompis. Jag såg då att han var lagom lång, typ sådär 1.80 eller nått sånt, han hade chokladbrunt hår, som jag antar var ganska lång då det enda av det jag såg var det som lockade sig lite spretigt längst ner i nacken under mössan. Lite skäggig, i ett väldigt fint format ansikte. Han hade inga direkt kantiga linjer, men han såg inte ut som en pojke heller. Det var precis lagom.
Jag skulle tippa på att hans ålder var runt 20.
Jag vet inte vad jag ska säga! Jag är verkligen helt betagen! Om ni hittar den här killen, RING MIG!

Jag tror jag har varit fast i mitt inne tillräckligt länge nu. Det räcker för en dag. Nu får jag göra något annat.


// L


Värmedyna på ryggen

Jag har nu suttit i undefär en och en halv timme och pluggat arbetsmiljölagen tillsammans med mor min. Under hela tiden har jag har en värmedyna på ryggen som ska få mina muskler att slappna av, det hjälper inte. Jag har fortfarande väldigt ont i hela ryggen. Och jag är väldigt grinig över att jag inte kan träna på grund av det. Jag skulle boxats idag annars ju! Istället går jag runt som en gammal tant som tappat bort sin rullator.
Min hals är inte riktigt vad den borde vara heller. Den är typ lite svullen och röd. Huvet gör ont och min mage kommer väl balla ur snart på grund av alla smärtstillande jag tagit. Livet leker verkligen!

Jag ska jobba imorn. Min chef på tyréns kommer att återigen bli sjukskriven troligen en längre tid, vilket jag antar är ganska tur för mig då dom verkligen behöver mig. Dom höll på att lära upp några nya tjejer men eftersom alla inte kan läras upp samtidigt så blev ingen riktigt fullärd innan Åsa ramla ihop. Igen tur för mig antar jag. Jag kommer att få ett kontrakt fram till sista december och kanske även längre än det.
När mamma prata med Marie så lät det även som vissa fasta tider också, om så är fallet kommer jag bli riktigt glad. Att tjäna pengar varje månad är nytt för mig, att tjäna en minimum lön varje månad har aldrig hänt mig. Det skulle vara skönt att vet att man får i alla fall X kr varje månad. Även om det inte handlar om mångmiljard belopp.
Det här kan faktiskt betyda att min dröm om att flytta hemifrån kommer sakta men säkert närmare.....


Kanske kommer fortare om jag slutar se ut så här på bild vaje jävla helg och lite till.......


// L


Hur häftigt som helst!

MINA! Jag upprepar: MINA bilder kommer finnas med i 2010 års upplaga av gymnasieguiden. Mitt namn kommer finnas i tyck i ungefär 35 000 upplagor runt om i stockholm! Det här är hur häftigt som helst! Jag kan knappt fatta det! Jag tror knappt mina egna ögon. Ni får kolla själva. Emma och Eve var beredda!
Se och njut:

 

 

 

MINA BILDER! Det står till och med!


// L


På väg ut snart

Yes nu är jag på väg ut. Väntar bara på att Sophia ska återkomma med vart vi ska och när va ska mötas. Jag är party så jag hoppas de är snart vi ska åka.

Idag har jag annars varit i vägen för Mamsen och Papsen i deras nya fina lägenhet. Mitt nya andra hem! Jag kommer trivas så bra där.......... Haha
Annars har jag väl inte gjort så mycke annat idag. Inte igår heller för den delen så jag behöver ut och parta lite tror jag. Sara och Rågsved för för bakis för att gå ut dom jävlarna. Riktiga tråkmånsar. Har fest utan mig! Det är ju liksom jag som gör festen......

Jag tror det var allt för mig den här gången.

// L


Wie!

Nu är det äntligen helg! För jag känner att jag verkligen inte är tillräckligt mycke ledig som det är......
Nej men för att sluta vara ironisk så ska jag helt ärligt hjälpa Mamsen och Papsen flytta i helgen. Eller aa.... "hjälpa" kanske var ett lite stark ord. "Titta på andra människor som jobbar och vara i vägen för dom" är väl kanske en mer passande fras. Hehe......

Men jag kanske har löst mina "problem" i alla fall. Jag var och boxades igår och jag tror faktistkt att lite träningsvärk håller på att byggas upp. Jag brukar oftast få träningvärken för två dagar senare. För hoppningsvis så orkar jag inte bära några lådor imorn.

Nej det var nog allt för mig denna gång.

// L

RSS 2.0