Jag har problem

Eller problem och problem kanske är ett lite stark ord för vad jag har. Men jag har ett "problem". Jag har tränat sjuk mycke på senaste tiden. Alla som känner mig vet att jag verkligen inte är i någon direkt toppform och det är därför jag inte har tränat, nä, nä. Jag har inte tränat för den anledning alla andra inte tränar. Jag har inte orkat, vilket har lett till att jag är i en gansk taksig form just nu. Jag är svag och otränad och om jag inte börjar ändra på det NU, så kommer väl jag behöva sitta i rullstol vid tiden jag är 30, för då kommer inte mina muskler i varken rygg eller knän orka bära på mig längre.
Men det är inte "problemet". "Problemet" är att nu har jag ju börjat träna men jag känner mig så sjukt oduktig endå efter som jag inte får någon träningsvärk. Det stör mig ganska enormt. Träningsvärk  har jag alltid sett om ett kvitto på att man har varit duktig och jobbat igenom sina muskler och tränat upp dom. Träningsvärk är "skön" smärta liksom.
Jag kanske är en aning konstig men jag vill ha träningsvärk! Varför får jag inte det? Jag vet som ett faktum att det är omöjligt att min kropp är i så bra trim att den orkar en och en halv timmes hårdträning på gymmet. Så vad gör jag fel? Mitt "problem" är nog ett mer irritationsmoment än något annat.

// L

Uppe tidigt idag

Känner mig faktiskt lite duktig när jag kan gå upp tidigt så jag inte vänder dygnet under mina lediga dagar. Idag ska Emma och jag försöka ta oss till ungdomsmottagningen, nej jag är inte gravid, jag har däremot slut på p-piller. Men det ska väl gå och fixa lätt och smärtfritt förhoppningvis.
Tänkte även försöka hinna med något träningspass lite senare idag också.

Jag blev riktigt glad igår. På ridningen fick jag äntligen min kära Jack som jag har tjatat om så länge! Jag blev riktigt glad. Det gick bra också! han gick fint och avslappnat största delen av lektionen, och det var aldrig något panikspring eller liknande. Åh vad glad jag blir!
Jag blev också lite extra glad när Åsa i slutet av lektionen säger: "man får ju faktiskt den häst man förtjänar". Det kändes så bra, för det har funnits en liten känsla som sagt mig att jag inte fått Jack för Åsa inte trott jag skulle klara av honom, men nu vet jag, det gör jag!
Hoppas verkligen jag kan få honom igen nästa vecka.


Väldigt gammal och ganska dålig bild på Jack men de var den enda jag hitta......

// L

Känner mig tvingad

Eftersom jag hittade dessa urläckra bilder från Vipers sida så känner jag mig ultra-mega tvungen att lägga ut dom här så alla kan se! Enjoy!


Eve och Erica

Jag och Eve

Eva, jag och Emma

Vår alldeles egna pimp, Jimmy och Error

Dom absolut snyggaste brudarna på hela stället den kvällen. Om inte annat de mognaste skulle jag gissa.


// L

Igår

Gick jag ut med Emma och Eve. Det var kul eftersom jag än inte har varit ute med Eve sen hon fyllde 18. Vi var i alla fall på Viper vilket gjorde att jag inte hade speciellt höga förväntingar på kvällen. Kanske därför jag jag hade lite roligare än vad jag trodde att jag skulle ha.
Vi var 4 tjejer och en kille i ett sällskap, vilket fick ganska roligar konsekvenser. Det var andra killar som tyckte jag och tjejerna var snygga och därför bad Jimmy (vårt enda manliga sällskap) att dela med sig lite. Dom killarna som fräga var verkligen riktiga desperata typer, ni vet sånna man bara säger nej tack till (om ni inte vet, gå till Viper stället kryllar av sånna killar). Men så Jimmy sa bara till dom här killarna att vi bara var hans tjejer, och när Jimmy lämna mig och Emma ensamna et tag verkligen böna och bad dom här killarna att vi skulle komma och sätta oss med dom. Emma och jag hade kul åt situationen och sa bara "Nej asså vi vill verkligen ha den här killen som vi sitter med, han är verkligen vår drömkille!" och puscha de ganska långt. Kul var det för tillfället. Men det hade väl inte riktigt den avskräckande effekt som vi hade hoppats på. Senare under kvällen så gav en dom här killarna mig en ros. En ROS! Helt sjuk. Jag tog emot den mest för att få tyst på honom. Jag behövde som tur va inte ha mer med honom att göra undr kvällen, inte i närkontakt i alla fall.

Jag tänkte på en sak på vägen hem i natt. Jag stör mig grymt mycke på fulla människor. Speciellt asfulla människor. Och ännu mer asfulla människor som till sina snälla vänner som bara försöker hjälpa dom nekar att dom faktiskt är fulla och bara är elaka istället. En tjej på tunnelbanan var det sistnämnda. Henna kompis bad henne sätta sig ner eftersom hon höll på att flyga all världens väg när tunnelbanan åkte. Och vad hon gjorde var att verkligen hugga mot honom "Du kan sitta ner", hon typ skrek ut de. Verkligen vad är problemet. Om jag är så full att jag inte kan gå utan hjälp erkänner jag det i alla fall och är tacksam för all hjälp jag kan få av mina vänner.


Rosen jag fick under kvällen, fick faktiskt med den hela vägen hem.

Eve fick också en ros. Hennes kommer troligen hålla längre än vad min kommer. Därför tycker jag blommor är överskattat.


//
L


Sitter i skolan

Fortfarnde helt utan insperation. Jag kan inte komma på nått för "Diversity" uppgiften.
Men ingen kan komma och säga att jag inte jobbar hårt på de. Jag har varit här sen 8.40 i morse och kämpat med min lärare för att komma på något, och erkänn ser hon inte en aning trött ut?


Jag har varit sjukt dålig

På att uppdatera och jag ber om ursäkt. Men jag tycker ni borde vara glada för min skulle eftersom det betydr att jag gör annat än att bara sitta framför datan och bloggar. Jag menar Det kunde ha gått riktigt dåligt där ett tag. Jag kunde ha blivit som någon av dessa stora fjortisbloggarna som inte gör annat än att uppdatera sin blogg.
Okej jag ska inte tala illa om dom eftersom det redan finns ganska många bloggar som gör det.
Men jag är i vilket fall som helst duktig. Jag har skaffat gymkort, inte ett riktigt än, jag fick ett gratis veckokort men det ska uppddateras till ett riktigt till helgen. Det kan garanteras. I alla fall så har jag i och med det tränat ganska mycke vilket gör mig duktig.
Sen var jag också som sagt igår och fota mina första bilder till mitt projektarbete. Bilderna måste tas om men jag har påbörjat vilket är väldigt bra. Jag fann det väldigt enkelt att jobba själv i sudion. Man hade ingen annan att anpassa sig till och man fick det exakt som man ville. Precis så som jag jobbar.

Till lite smäre nyheter så har jag inte än gjort min senaste fotouppgift. Den ska vara ganska mycke klar imorn. Jag ligger än en gång risigt till. Den här uppgiften heter "Diversity" tror jag. Man ska i princip fota mångfald eller som min lärare beskrev det, Något som inte riktigt stämmer in i mängden. Som typ homosexullt polispar eller som André i min klass fota en extrem hård MC-kille med en liten blomma i handen.
Själv har jag ingen insperation över huvud taget. Det är precis som att den har totalt tagit slut. Jag vt verkligen inte vad jag ska göra för att få tillbaka min insperation. Jag kan inte komma ihåg att jag någonsin tidigare haft så här mycke problem med någon fotouppgift. Det är som en spärr i mitt huvud som säger nej bara.

Men lite har jag fotat och jag vet att bloggen ser lite konstig ut just nu men det blir bättre snart jag lovar. Men jag har upptäckt att jag har ganska dåligt med bilder så varför inte lägga upp några stycken endå, då kan ni kanske hjälpa mig välja vilken som ska gå till headern sen. här kommer smakpover i alla fall:


Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den här. Den är extremt överredigerad men jag tycker den blev ballare så.

Den här blev tagen på ren tur, och jag blev ganska förälskad i den. Vad tycker ni?

Den här gillar jag. Jag tycker det ser lite varmt och mysigt ut typ. Speciellt med den gula i bakgrunden.

// L


Idag

Var jag i studion och började fota inför mitt projektarbete. Känner mig en aning duktigt dock måste göra några ändingar. Men det ska jag väl kunna fixa.
Jag har inte skrivit speciellt mycke. Jag har varit duktig istället. Jag har faktiskt tränat. Kors i taket. Och tyvärr så är det för sent för att jag ska utveckla något mer just nu. Får hoppas jag har tid för blggen imorn.

// L

Jag undrar när

Jag kommer börja mögla här hemma.
Jag kommer bokstavligt talat börja klättra på väggarna. 
Jag kommer gå in i någon slags tristess koma. 
Jag inte längre kan ta mig ner för trapporna för att jag har blivit för fet.
Jag slutar tåla solljus och friskt väder.
Jag bor i ett skinande rent hem för att jag inte så tråkigt att jag börjar städa.

Jag lovar det är ganska nära i alla fall.....

// L

Trodde aldrig att det kunde hända

Jag fick ganska nyligen reda på det och även fast jag inte känner människan så känns det hemskt. Jag trodde seriöst aldrig att något sånt här kunde hända. Inte så nära liksom.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5813541.ab

Killen går/gick i min skola. I 2 år har jag sett honom omkring i skolan och jag har inte ens lagt märke till att han inte är där längre. Jag känner mig lite halv chockad. Att det kan hända så nära en själv får en verkligen att börja tänka att det kan till och med hända en själv personligen.
Jag tänker inte bli touchy om det här eftersom jag inte personligen känner killen, men jag menar skulle inte ni bli lite chockade om ni fick reda på att någon från er skola är spårlöst försvunnen.

// L

Hemma igen

Var på bio ikväll och såg "Flickan som lekte med elden" fortsättningen till "Män som hatar kvinnor". Grymt bra tycker jag. Helt ärligt, jag tycker som sagt inte om svenska filmer, men jag måste medge att jag även nu ser fram emot den sista filmen i triologin. Men den måste ju vara bra, då till och med Hollywood vill filmatisera böckerna. Kanske borde palla igenom sig dom också.

Just nu känner jag att jag är hemma aldeles för tidigt och jag har inget att göra igen. Jag får väl sitta här och typ dö av tristess.

// L

Hej

Är det bara jag som tycker det är något seriöst fel på alla unga mödras egna mammor. Eller i alla fall dom man får se typ på tv.
Okej jag ska ta det från början. Jag har under den senaste tiden titta lite grann på program som "the doctors" och "Tyra Banks show" och jag har märkt att tonårsgraviditer är ett väldigt stort ämne just i staterna. Jag kan förstå det eftersom dom har högst siffror på just tonårsmammor, enligt "Tyra Banks show så vill ju också var femte tonåring bli gravid och mamma innan dom avslutat skolan. 
Nu säger jag verkligen inte någonting om unga mammor. Jag tycker det är grymt stark att orka vara det med tanke på alla förolämpningar och skit man kan få för det, och känner man sig redo att bli mamma så visst, det är ditt liv som du väljer att leva och jag tänker inte säga någonting om det. Jag menar om jag skulle blivit gravid skulle jag troligen behållt det eftersom jag inte hade orkat med en abort eller adoption.

Men tillbaka till ämnet. Ofta så kommer det gäster, unga tjejer typ 15-17 år tillsammans med sina egna mammor, till de här talkshowerna. Och jag har upptäckt ett mönster hos de här mammorna. Allihop är så besvikna på sina döttrar för att det har blivit gravida.
Jag säger va fan det finns värre saker! Som att dom får aids!
Så först blir de besvikna, sen säger dom att dom inte får göra abort eller adoptera bort barnet, då det är deras nya barnbarn.
Jaha? Så du vill alltså ha ett levande bevis på när din dotter gjorde dig som mest besviken i hela dit liv? Jag hänger liksom inte med.
Men sen kommer det mest intressanta av allt. När programledarna frågar så har nästan ingen utav dessa mammor haft sexprat med sina döttrar och berättat vad som kan hända om man inte skyddar sig ect. Dom tycker det är bättre att inte berätta alls, för om deras döttrar inte vet något så kommer dom inte göra något anser dom. Eller så säger dom bara att dom inte ska ha sex för de skulle inte deras mammor tycka om.
Det får mig bara att fråga: "Men hallå? Vad tänker du med?"
Man kan inte säga "ät inte godis", det är ju klart som fan du kommer göra det då! Och inte berätta om det alls är ännu värre. Vad händer då den dagen när ens 15-åriga dotter står framför valet att ha sex men vet absolut ingenting om det?
Vad som också stör mig enormt med dessa mammor är när dom säger att dom försöker hålla deras döttrar i schack. Som en person som någon gång under din livstid varit ung borde man veta att allt man inte får göra kommer man till varje pris försöka göra. Speciellt om ens föräldrar, inte minst ens mamma, säger: "Nej du ska inte göra det och du behöver inte veta något om det förrän du gifter dig".
Jag vet att jag i alla fall skulle aldrig vilja vänta tills jag gift mig för att få veta vad sex är. Tänk om jag då inte skulle tycka om det med den personen. Det finns kemi som måste stämma och hur ska det gå om jag inte vet om det funkar?
Men som grädde på moset och det som roar mig mest av hela den här kråksången, är, och det här är riktigt bra så håll i er, att de gravida döttrarnas egna mammor var oftats inte äldre än deras egna döttrar när de fick sina första barn.
Så man blir alltså arg på sitt barn för att dom gör samma misstag som dom själva.

Var det någonting jag glömde med dessa galna mammor nu?

// L

Orkar inte längre

blogga om ett extremt tråkigt liv. Jag lovar, och alla ni som läser bloggen måste ju fan hålla med, att ingenting spännnde har hänt mig på flera månader. Typ det senaste var att jag tog mitt körkort. Det är ett halvår sen. Fatta själv. Jag hade verkligen hoppats på att när skolan skulle börja att någonting skulle finnas att göra i alla fall. MEN ICKE! Frustrerande! Jag måste verkligen ta mig sjäv i kragen. Men jag vet seriöst inte hur. Hur ska jag göra?
Hälp typ.........

Då har man vaknat till lite igen

Efter en väldigt lång dag så får man ta en liten tupplur i soffan för att piggnat till lite tills typ den här tiden. Hur skulle jag annars hinna blogga? Haha......

Det har verkligen varit en lång dag idag. Jag skulle vara hos sjukgymnasien klockan kvart över 9 imorse, och eftersom Sara och jag skulle jobba i studion så var jag tvungen att tvätta håret innan jag åkte. Vi hade studion från 11, så det var bara att åka direkt från vällingby.


Men en frukost på tuben hann jag i alla fall med

Men det var ganska kul endå. Det var himla härligt att jobba i den nya studion. Den är så stor och luftig och vi hade hela för oss själva. Jag älskar att jobba i studion. Speciellt bilderna man får av det också!
Någon gång under nästa vecka borde det finnas en helt ny blogg här. Sara ska äntligen hjälpa mig designa den. Det värsta är att jag inte vet om vi kan göra det på fredag som vi planerade, då vi idag plåtade i raw och jag inte vet om min dator pallar det.
Det är verkligen bara skit jag har. Min mor och jag satt och diskutera det idag och vi funderar på att skaffa vår egen dator. En bra som bara vi får använda och där vi inte ska behöva pappas hjälp. Han lyfter verkligen inte ens ett finger för att hjälpa till här hemma med det enda man ber honom om. För er som inte förstår, min far jobbar som IT-tekniker. Han jobbar med att hjälpa folk med deras datorer och sånna problem. Han tjänar pengar på det! Men så fort han kommer hem så kan han ingenting. Han kan aldrig hjälpa en om datorn kraschar eller krånglar. Min egen dator till exempel är otroligt seg och klarar inte av program som photoshop, vilket by the way var skälet varför jag ens ville ha en egen dator från början. Men han vet inte hur man kan fixa de.
Ja, man kan ju hoppas att min mor vill gå igenom med att köpa en egen dator till oss. Jag skulle verkligen bli överlycklig då.
Nu ska jag gå och försöka att ens få igång de skräp jag har. Om man har tur kanske, kanske den kan vara till någon slags nytta.

// L

Ibland är det bara för mycke ledigt

Idag var väl endå en helt okej dag för att vara så ledig. Jag var och fixa mina naglar så nu är dom fint höstiga eller vad man ska säga. Lite rödbruna med löv på. Kände att det va väldigt nödvändigt att skriva det.
Efteråt åkte jag in till stan för att försöka hitta lite smink inför min plåtning till projektarbetet. Det var ju överskattat. Det finns verkligen inte dom färger jag behöver och om dom väl finns kostar dom en förmögenhet typ. Blir så himla irriterad. Jag menar hur jävla mycke ögonskugga använder en vanlig person? Man behöver inte så mycke som det är i dom här små burkarna, så därför böorde man verkligen sänka priset på skiten! Inte kostigt att de flesta av oss bara använder sotiga ögon när vi går ut. Vi har inte råd att köpa andra färger!
Jag fick till några färger i alla fall.

Nu ikväll var jag ute och red också. Emma titta på för första gången på terminen, de var jättetrevligt att ha lite publik. Speciellt någon som jag vet kan ge mig lite kritik som jag behöver. Det är bara lite jobbigt att jag inte alltid förstår henne fullt ut. Jag tyckte i alla fall att Musse var jättesnäll idag och det gick helt godkänt bra.

Nu ska jag gå och packa lite inför imorn då Sara och jag ska vara i studion. Förhoppningsvis kommer det en liten ändring här i bloggen inom kort. Sen tänkte jag även jobba lite projektarbete inna jag går och lägger mig.

// L

Fredag?

Det känns som det i alla fall. Idag gick jag första och sista dagen i skolan. Jag tycker verkligen det här suger. Okej jag skulle varit ledig torsdag, fredag i vilket fall men tisdag, onsadg? Är det verkligen så att dom tycker vi är så lärda att vi inte behöver gå mer i skolan än två dagar i veckan? Mysterium....
Jag ska vara i studion på onsadg i alla fall. Så efter det kommer det troligen komma upp lite snygga bilder här efteråt. Jag måste bara köpa en extarn hårddisk så jag kan få hem allt skit. I JPEG-format också. Numera ska vi ju vara så high-tech på foto att vi ska plåta i raw. I och för sig tyckte jag nog bättre om det arbetsflödet än TIFF-flödet. Raw var bättre då man kan ändra på hel andra saker utan att ens egentligen röra bilden. Ashäftigt.
Imorn ska jag i alla fall till Annicka och fixa mina naglar. Det känns som det var år sen jag var där, och ändå syns det inte så tydligt på mina naglar, trevligt nog.
Och jag har verkligen bestämt mig! Jag ska ner till S.A.T.S och fixa något slags gymkort. Och lite PT-timmar. Jag vill ju inte börja träna fel. Speciellt inte med tanke på hur inte det gjorde hos sjukgymnasten senast jag var där och hon hitta en punkt efter fallet, tänk vad ont det skulle göra om jag faktiskt statsade stenhårt på att träna fel!
Yoga ska jag väl också försöka klämma in. Jag har ju hela torsdag och fredag på mig. Jag kommer verkligen bli jättesur på mig själv om jag inte har gjort någonting i slutet av denna vecka. Speciellt då jag kommer hem med en enorm polly-påse idag efter mamma och jag varit och handlat.
Fy på mig!

// L

Helgen då?

Det har varit en ganska skön helg. Fredag var jag bara hemma och kolla på film med päronen. "Män som hatar kvinnor" var grymt bra. Kommer från mig som annars hatar svenska filmer då jag tycker alla typ handlar om samma sak hela tiden.
Lördag var en intressant dag. Drog först till frissan vid 1. Kom hem och var väl inte världens nöjdaste person. Jag tyckte detblev aldeles för kort. Jag ville ju klippa av en bit men inte så mycke.... Nu känns det som när Sara klippte av mitt hår strax innan skolan börja förra året. Det känns som att det är typ exakt samma frisyr i alla fall. Jag tycker bara jag ser mysko ut i den. Och även fast det var en jättegullig kille som kom fram till mig på bussen och sa att han tyckte det var fint så känns det fortfarande lite tungt. Inte för att jag tänker bli som tjejrna i "Top model" och storböla över det, men det är fan alltid jobbigt när saker inte blev som man ville. Speciellt hår eftersom det är så svårt att dölja till det har växt ut igen.
Men jag jag klarar mig. På kvällen drog Angelica, Jennifer och jag och käka ute för att fira Angelicas födelsedag. Vi hade jättetrevligt. Efter middagen träffa vi upp Tony och drog till Retro och efter det blev det After. Snacka om att man var seg att komma ur sängen idag. Men det var värt det, så kul som vi endå hade.
Idag vart det magdans på eftermiddagen. Man ska inte dansa bakis. Man snappar inte upp rörelserna lika bra då som vanligt.

Imorn är det skola. Också enda dagen den här veckan jag går i skolan. Det är verkligen jobbigt att inte ha någon rutin i veckan. Jag menar, det kan vara riktigt skönt att vara ledig men när man är det så mycke som jag är blir det nästan bara jobbigt. Jag vill ha något att göra! Det värsta är att nu när jag inte gör något och är ledig har jag absolut inget skäl what so ever att inte palla mig iväg och träna. Men gör jag de? NÄ! Usch! Skärpning på mig nu.
Nej om man kanske skulle krypa ner i sängen och sova igen det som jag inte sov imorse.

// L

Jag har olidligt ont

Jag tror folk börjar bli väldigt trötta på att höra mig klaga, men ja tror inte dom förstår hur ont det gör! Verkligen!
Jag var hos Sjukgymnasten idag, hon hittade typ den punkt som blev mest skadad när jag ramla av hästen förra veckan. Det gjorde så enormt ont! Jag lovar hela min ryggrad ilade tillsammans med att det strålade ner i höften och typ fram mot revbenen. Ren och skär smärta! Hon var på mina axlar lite grann också, och jag lovar dom kändes knappt när jag kom dit. Nu kan jag inte ens lyfta armarna över huvudet! Undra om jag ens kommer ur sängen imorn.
Imorn.... Då ska min fotouppgift vara inlämnad. Great! Jag skulle ha gått iväg till våra "nya" grannar igår eller idag (dom flytta typ in i december egentligen), men igår fick jag typ panik varje gång jag ens börja tänka tanken, och idag har jag inte rört på mig mer än nödvändigt.
Jag förstår inte vad det är med mig. Om främmande människor kommer fram till mig och hälsar har jag inget problem att snacka med dom och så, men att själv ta kontakt..... Bara tanken ger mig panikkänslor. Hela halsen drar ihop sig, jag börjar i princip skaka. Jag blir som en liten flicka. Jag förstår inte, och då kan jag ju berätta att jag har kommit en enorm bit sen jag var yngre, då allt som rörde sig var läskigt. Folk som prata med mig kunde lika väl hålla på att mörda mig.
Jag vågar inte ens ringa folk! Jag är helt enkelt rädd för att dom ska vara oartiga! OARTIGA! Vad är liksom det värsta som kan hända? Det är inte som att en främmande människa som jag ringer upp och är oartig skulle söka upp mig eller ens känna igen mig på stan. Så jag fattar inte vad det är jag är rädd för egentligen. Det är är ju helt patetiskt.
Det är sånna orealisktiska rädslor som gör att jag misslyckats i det som jag egentligen vill kunna göra. Som kunna vara en bra fotograf.

// L

Wohoo

En ny kass vecka! Jag kommer dö om det här året kommer fortsätta likadant hela tiden! Jag känner mig så himla ohälsosam när jag inte träffar folk eller gör någonting på dagarna. Jag känner mig som en riktigt skolkare eller nått även fast jag inte är det. nej det här måste sluta.
Förhppningsvis kan jag från och med nästa vecka börja jobba på mitt projektarbete i alla fall. Då kommer jag göra någonting på dom här lediga dagarna.

Jag orkar seriöst inte längre! Det här är jobbigt!!

// L

Sorry!

Nu är jag tillbaka!
Jag är väldigt dålig på att uppdatera på helgerna känner jag. Kanske för att jag typ inte har tid. Sover till 2 sen typ fixar i ordning mig för att gå ut igen. Inte bra. Kommer vara pank inna jag vet ordet av.
Fast den här helgen var lite grann av en budget-helg måste jag nog säga. Inspark på fredag, snodde bara en flaska vinsom låg hemma. Gick i och för sig ut senare under kvällen. Men inte ens då gjorde jag av med pengar. Ganska nice. Under lördagen var jag hemma hos Anna på inflyttningsfest. Helkul verkligen! Hennes kompisar var ju verkligen något speciellt. Väntar bara på att bilder ska komma upp på facebook så jag kan sno några och visa hur kul vi hade!
Anna uppträdde för oss och jag måste säga, Det var underbart! Helt fantastiskt! Grannarna tyckte likdant, då dom både kom dit för att lyssna och skicka ner vinflaskor och sa tack för en fin konsert!

Insparken var ,tyckte i alla fall jag, helt okej. Vi lekte lite lekar, lärde känna varandra lite bättre och söp, så det var väl som det ska vara. Jag lyckades också med mitt lilla projekt under kvällen. Me like! Jag kanske inte ens bahöver göra mer än så här. Snacka om att jag skulle vara lättad då!
Vissa ettor tyckte jag till och med var helt okej människor. Andra inte lika mycke. Men det är väl mening att båda delar ska finnas. Annars blir det väl inte lika bra.
Jag drog ganska tidigt därifrån vilket var tur eftersom jag såg när snuten svängde in på området där vi var.
Jag drog till the Cave. Ett nyöppnat rockhak i sumpan. Kolla på när Engel spela och träffade Jim, Tommy och Polski och hans tjej. Senare under kvällen träffa jag även Maciek.

Jag tänkte jag slänger upp lite bilder från insparken dåjag var så duktig att faktiskt ta lite kort. Jag tar bara dom snälla även fast jag har 3 lite mer lättklädda bilder på ettorna när vi körde "klädsträcket" med dom. Vi körde även norsk fylla med dom, tyvärr fick jag inga bilder på det då jag blev "pinnhållare" Men jag kan ju lova att jag fick dom värsta fallen!:

 
Stephan som peppar!


Dennis överlycklig med en öl i handen!


Mina extremt snygga killar under kvällen


En snäll bild från "klädsträcket"


Micke och söta Vala


Jag drack inte så mycke!

// L


Helt ovärt att ens komma

Jag tror ärligt talat att jag inte kan komma på en endaste anleding att komma till skolan idag. Jag hade ett litet snack med Katarina och sen har jag inte gjort något mer! Onödigt eller vad?
Jag var endå tvungen att stanna i skolan för att gå på engelskan nu klocka 2! Jag förstår inte....
Jag hoppas att insparken ikväll kommer att väga upp till det här. Seriöst!!

// L

Jason Mraz - If it kills me

Jag har fått den totalt fast i huvudet! Den är så vacker!!




Hello, tell me you know
Yeah, you figured me out
Something gave it away
It would be such a beautiful moment
To see the look on your face
To know that I know that you know now

And baby that's a case of my wishful thinking
You know nothing
Well you and I
Why, we go carrying on for hours on end
We get along much better
Than you and your boyfriend

[Chorus:]
Well all I really wanna do is love you
A kind much closer than friends use
But I still can't say it after all we've been through
And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me
If it kills me

How long, can I go on like this,
Wishing to kiss you,
Before I rightly explode?
This double life I lead isn't healthy for me
In fact it makes me nervous
If I get caught I could be risking it all

Cause maybe there's a lot that I miss
In case I'm wrong

[Chorus]

If I should be so bold
I'd ask you to hold my heart in your hand
I'd tell you from the start how I've longed to be your man
But I never said I would
I guess I'm gonna miss my chance again

All I really wanna do is love you
A kind much closer than friends use
But I still can't say it after all we've been through
And all I really want from you is to feel me
As the feeling inside keeps building
And I will find a way to you if it kills me
If it kills me
If it kills me
I think it might kill me

And all I really want from you is to feel me
Yeah, the feeling inside keeps building
I'll find a way to you if it kills me
If it kills me
It might kill me

Det här blir bara värre

ÅH! Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Nu har vi fått en fotouppgift som jag finner väldigt svårlöslig. Vi ska ta ett porträtt av en kändis eller en person vi aldrig träffat förut. Jag är inte bra med människor. Speciellt inte sånna jag inte känner. Men det borde ni väl veta vid det här laget.

Så vad har vi nu? Jo, vi har ett projektarbete som inte går någonstans, vi har en fotouppgift jag är livrädd för och en väldigt snart panikslagen Lina. INTE BRA!

Jag vet att det bara är några få veckor in på terminen men det känns just nu som att jag inte ens kommer att få ta stundeten. Det känns som att hela min tillvaro bara löses upp till ingenting. Det här funkar inte längre. Jag har inget flyt på grejerna längre. Ärligt talat tror jag att det kan bero på en viss brist som råder i mitt liv nu och ställer till oreda i mitt huvud.
Jag tror jag kommer tappa huvet snart.

// L


Usch jag har ont

Jag har så ont idag! Jag får väl skylla mig själv när jag inte kan hålla mig kvar på hästen. Eller aa......
Har i alla fall mejlat sjukgymnasten nu så hon borde väl kunna hjälpa till någon gång nästa vecka förhoppningsvis.

Imorn är det skola som gäller igen. Om jag nu kommer ur sängen imorn. Jag tror inte det här med massa lediga dagar är så bra för mig då jag vänder dygnet så totalt.
På fredag smäller det för ettorna! Passa er! Vi kommer inte vara nådiga, jag lovar. Vi ska ha inspark och vi ska ha kul! Mer har jag inte riktigt koll på. Illa......

Vad mer kan man skriva när man verkligen inte har gjort någonting?

// L

Huvudvärk och mer huvudvärk

Idag var en ytterst intressant dag. Även fast jag inte har gjort så fruktansvärt mycke. Jag sov till halv 2 vilket jag tror var väldigt väl behövt, sen drog jag till vällingby för att titta runt lite. Jag behöver seriöst nya kläder att fylla min garderob med. Den EKAR FFS! Och jag har inte en stor garderob jag lovar. Inte större än andras i alla fall.
När jag varit i vällingby drog jag vidare till stallet, jag fick en trevlig överraskning i att bli tilldela Full Speed då. Det var första gången vi skulle galoppera ute och han har varit snäll och framför allt lugn tidigare under året. Underbart tänkte jag. Jag ramla av när han hoppa av vägen efter att ha bocksprungit med mig en längre bit. Men det gick bra. Det var bara att hoppa upp igen och ta nya tag. Tyvärr så fick jag inte det någon längre tid då jag fick ta över Åsas häst som va lilla Musse när hon blev tvungen att läxa upp en annan häst. Lite halvt invecklat. Det gick bra i alla fall och det värsta jag har just nu är väl några blåmärken och huvudvärk efter smällen.

Men självfallet så får jag ju inte bara gå till sängs och känna att jag kommer väl ha ont imorn, nej, nej! Först måste ju en person ringa och säga att andra människor är en aning breda i käften. Och jag tror jag har en aning om vem det kan vara. Jag trodde ärligt tala inte det om den människan. Jag trodde den var att lita på men icke då. Jag ska nog fan sluta lita på människor förutom dom jag redan litar på.
Jag hatar när man sviker ett förtroende! Vad är det egentligen för folk som gör det? Hur har dom blivit uppfostrade?
Jag blir så förvirrad över folk som gör det då jag verkligen finner det, det värsta man kan göra mot en kompis. Jag skulle inte kunna göra det, aldrig! Så länge jag inte var ute efter att såra någon.
Har du själv blivit utsatt för det så vet du. Då vet du också att efter svek kommer lögner. Vi ska se om den har mage nog att ljuga för mig när jag endå redan vet.

// L

RSS 2.0