En bild säger mer än 1000 ord

En del har hänt under en tid. En hel del roliga saker. Men eftersom jag känner mig lat och har redan varit duktig så lägger jag helt enkelt ut de bilder jag tagit.

Förra helgen va man lite party så de blev rågsved Och som de kanske syns så var de fler som va party ;)
 



Efter de va man ju seg fram till tisdag men då hade man kul igen i stallet och en liten överrasking fick jag när man kom. Eftersom jag är typ den minsta av alla hästryttare så får jag de små pollarna och även ponnyer. Och i tisdags fick jag lilla Eloge



När fredag kom så blev de tjejkväll med Sara hemma hos henne. De var hur skönt som helst att spendera hela dagen nästan med henne. Det behövdes liksom. Det var bara lite synd att hela kvällen inte handlade om oss och bara oss.

 
  


Mys

I dag är det fredag och det är exakt en vecka sen jag var riktigt festsugen. Duktig som jag är så stilla jag mitt sug genom att festa ordentilgt. Nästan så man har minnesluckor. Men det var skoj. Men jag känner mig fortfarande lite sliten så ikväll blir det mysig hemmakväll med Sara, film, massa godis och kina mat. Det ska bli riktigt skönt. Har ju lite krök kvar från förra helgen också.
Kommer säkert lite bilder från det lite senare i helgen och mer detaljer för den som är intresserad.

RSS 2.0