Tillbaka från götet

Fy va kul jag hade. Men jag är endå överlycklig över att äntligen vara hemma. Det är en lite konstig känsla när man första gången drar iväg någonstans på egen hand. Det var underbart i alla fall. Förutom att mina fötter mår pesta av att ha gått och stått i dagar i sträck i gassande solsken. Och mina ben känns inte ens som ben längre det känns bara som stora stockar. Men det var det fan värt. Vad gör man inte för att se band som Volbeat, Slipknot, Children of badom, Marilyn Manson och Mustasch på en och samma helg? Jag kan ju säga rakt av att höjdpunkten för mig var Volbeat och den man blev mest besviken på var Disturbed. Och helgen överraskning var faktiskt Dragonforce. Jag har alltid hört att dom ska suga live. Men dom var verkligen asbra!
Jaja ni får bilder senare jag orkar inte riktigt ladda upp dom nu.

De slog mig nyss

Jag har varit lite haft mer scitzofren än vad jag brukar dom senaste dagarna. Men jag åker snart. I övermorgon! Det är helt jävla sjuk. Jag ska åka hemifrån helt själv! helt och hållet själv. Och jag är så himla glad det finns ingenting i världen som kan förstöra det. Möjligtvis att hela skiten skulle bli inställd och man inte fick pengar eller nått tillbaka. Då skulle jag bli lite sur.
Men shiet. Jag har tid med Camilla imorn och sen är det iväg på torsdag. Nu är jag nervig, Men superduperGLAD!!!! :D

Midsommar 2009

Den var väl helt okej. Det var nog lite för lite folk för att det skulle bli riktigt ös tror. Men det var helt klart skoj endå. Jag träffade Jimmy och som vanligt blir jag helt och hållet mobbad av hela släkten sen. Kjelle va på mig hela tiden:"lina! Jag har koll på dig. Du kan ju inte stå sådär och drägla över honom! Snygga till dig nu. Jag vet nog va han vill!" hela helgen. I 3 år har dom hållit på sådär. Men en aning kul är det väl också. Fast i år var det väl lite jobbigare eftersom Jimmy åkte hem på lördagen och jag var faktiskt tvungen att lyssna på dom hela natten igenom. Men men det är sånt man får ta ute på vämlinge.
Helt okej helg i alla fall. första året jag fick dricka offentligt också. Hur mycke jag ville.
Nu längtar jag ordentligt till Göteborg! Jag fick reda på att Jimmy också ska dit så vi ska ju röja järnet där nere. Sara kanske också kunde komma om hon kan lyckas skrapa ihop lite pengar. I så fall kommer de ju bli så jävla bäst. Bara 4 dagar kvar tills jag åker :D  Börja verkligen pirra i magen nu.
Anyway.... Här kommer lite små glimtar av helgens busigheter:

En aning sammanbiten i början av helgen och dagen då man inte vet vad som kommer att bjudas på ser seriös ut. Gjorde ju de hela helgen Hon ville inte att jag skulle ta kort men som vanligt sket jag i de sexig som vanligt
Minstingen av alla men hon va väl den som var mest underhållen hela tiden. Kjelle lova ju att bjuda på allt hon ville ha bara hon va tyst Man måste berätta med hela kroppen för att folk ska förstå Alltid lika Snygg och sexig så Lasse fixa mat och dryck till honom 
Vi är alltid ömma och snälla mot varandra   
 Bland dom yngsta ute på vämlinge Också fullt seriös hela helgen 
funkar i alla tillfällen men kul har man alltid på Vämlinge Lilla drägel-pelle nu börjar det kanske bli lite tjatigt



jag höll verkligen fast vid vår grej även dagen efter, bakis och frusen

Dålig uppdatering

Fy fy på mig. Jag har varit usel på att uppdatera här. Kanske för att så mycke nytt är det väl inte som händer. Skola 3 dagar. Kändes ungefär lika nödvändigt som praktiken. Man fick ju inte mycke insperation inför det viktigaste man någonsin kommer göra under sin gymnasietid. Det får inte vara för lätt, det får inte vara för svårt och det får inte vara för tidskrävande. Det måste vara välplanerat och strukturerat och det måste ha med media att göra. Hej vart ska jag ta vägen. Jag vet väl inte vad man kan göra. Jag är typ den mest ostrukturerade människa som finns. Jag tar dagen som den kommer och lever på det jag har. Jag vet verkligen inte hur man gör när man planerar sitt liv efter skolarbete. Ärligt talat, det har jag aldrig gjort.
Aja skolan är nu slut och jag har hela sommaren på mig att komma på någonting som jag kan göra. Långa lata dagar på kontoret kan kanske ge resultat.
Ridningen är också slut. Mistral barbacka på ängen. Det var ju nästan värt de.

Men nu ser jag fram emot en trevlig midsommar ute på vämlinge tillsammans med släkt och vänner och en massa dricka. När jag kommer hem är det bara att packa upp tvätta och packa igen nästan. Jag ska ner till gbg. Och jag åker om exakt en vecka! Börjar bli lite pirrigt.
Jag hoppas jag hinner ge en liten uppdatering på midsommar innan jag åker igen. Annars lovar jag ett jättelångt inlägg med en massa bilder när jag kommer tillbaka från Göteborg.

Skola imorn...

Wohoo 9 långa veckor av praktik är äntligen slut!Imorgon går vi tillbaka till vanlig skola. Eller vanlig och vanlig är det väl inte. Vi ska gå i skolan i 3 dagar och prata om projektarbete unde 3:an. men det ska bli grymt skönt att inte behöva gå tillbaka till 3D salen och sitta där och se dum ut. Man kan ju alltid hoppas på att alla dyker upp också så man har en chnas att prata lite innan sommarlovet tar vid.

den 4 juni 2009

Inte så enormt mycke har väl hänt på senaste tiden. Jag var på 3:ornas student idag (onsdag). Och jag har bokat tågbiljett och hotell till gbg i sommar.
Annars har väl livet varit ganska händelselöst fram till nu.
Jag fick ett mejl om att samtliga av mina bilder ska skickas till gymnasieintagnings layout. Vilket är ganska coolt antar jag.
Jag har verkligen ingenting att berätta. Jag var ute på vämlinge i söndags och i måndags var jag i stallet med min faster igen. dom 2 varmaste dagarna på hela året än så länge. Ute på vämlinge har alla myggor vaknat och som alltid hitta dom mig. Jag hade 1000-tals myggbett på mig när jag kom hem.
Ja ja jag uppdaterar när jag faktiskt har något kul att skriva om.

Lite nya bilder

Vi kan ta det här i kronologisk ordning:
Berga och sitsträning:


Sen hade vi ridning i grimstaskogen på Kim:


Sen ännu mer hästar, isländska denna gång. Kanske inte världens bästa bilder då min halvt blinda faster tog dom:

RSS 2.0