Jag är i vägen

I mitt eget hus känns det som. Jag håller banne mig på att gå i taket på grund av den här jäkla renoveringen! Det är inte kul. I onsdags jobbade byggubbarna här fram till nästa 8 på kvällen! Nej du, jag hoppas verkligen det är värt det i slutet.
Skivorna i veckan då? Det var kul. Den ena roligare än den andra som det brukar vara. Tisdagen var lite roligare än onsdagen, mest tror jag på grund av hur mycke folk man kände och att jag var betydligt mycke piggare på tisdagen än på onsdagen.
Här är i alla fall bilder som jag har lovat efter varje student men inte hållit. Och självklart glömde jag kameran till bergas skiva....


Den här gången lyckades jag ta en bild på kvällens outfit i alla fall


Val och Izza


William och Kim


Simon.......


Emil och Kim


Walter


Sophia

Bara för att jag inte hade kamera betyder ju inte det att det inte finns bilder från skivan heller...

Emma


Haha jag och Martin


Evve


Emma och jag

// L

Sämst

Jag har varit sämst på allt på den senaste tiden. Jag har inte träffat mina kompisar, jag har inte varit ute, jag tror fan jag inte ens har varit i skolan. Vette fan varför men så är det. Vad jag har verkligen inte har gjort är läxor. Jag ligger efter och det känns inte bra. Men till mitt försvar så är det ju typ så att när projektarbetet är inlämnat så känns det ju som att skolan är slut. Fattar verkligen inte hur man tänker när man lägger in krävande skolarbeten som nationella prov och skit nu.
Ikväll är det studentskiva igen i alla fall. Kims denna gång, och filmtema. Imorn är det Bergafolket man ska festa med. Usch Usch! Inte på att träffa massa sköna männiksor utan att man ska faktiskt ha skola resten av veckan också. Man borde ha någon slags semesterdag man kan ta ut som bakisdag efter skivor.
Nej nu måste jag väl fortsätta "jobba"......

// L

Studentskiva igen

Påsklov sen studentskiva igen. Jaja vi kör väl på det.
Påsklovet har varit ganska bra. Utvilande tror jag. Jag bodde största delen av de hemma hos Anna och passade katterna medan hon va utomlands. 
Vi tog en tripp ut till Nyköping också vilket var riktigt kul.
Men ikväll påbörjar vi skolan med en studentskiva, Oscars idag. Lisen är på väg hit så vi ska fixa oss och så, vilket är en jävla tur för jag har ingen aning om vad jag ska sätta på mig! Det är inget tema på den här skivan heller tråkigt nog så....


Rocky

Apan

Knäpp Rocky



Nyköping

Kim

Ja vi Spela Poker

2 par och jag och Lisen....



Haha "Vem är jag?"



Året Vårbild


// L

RSS 2.0