Nu är jag tillbaka

Jag har inte hunnit uppdatera så mycket i helgen. Sorry! Det var ju mening att hur mycke folk som helst skulle gå ut och fira Eve. Men beter man sig som en Diva så får man faktiskt skylla sig själv att ingen vill gå ut med en. Det slutade med att Sara och jag lovade massa människor att vi skulle gå ut med dom nästa helg och att jag, hon Tommy, Ela och hennes kompis Sara gick ut och hade hur kul som helst. Snacka om att man var seg på söndagen. Jag sov hela dagen ungefär. Ingen tatueringsmässa för mig och Sara i alla fall. Men jag tror inte det gjorde så mycke.

Mycke mer än så har nog inte hänt faktiskt. Jag fick idag reda på att mitt korttidsminne är aningen bättre än normen. Dagens oviktiga inforamtion.

Jag känner att jag i alla fall börjar bli lite bättre från min förkyling. Trevligt nu när mörkret kommer. Det minsta man kan få är i väl att få vara någorlunda frisk.
Det är första september imorn och jag ser nog inte riktigt fram emot kyla och höst riktigt än eftersom jag inte ens har fått nån sommar än känns det som. Det enda jag kan se fram emot är att få använda min fina höstjacka som jag inhandlat för inte så länge sen. Man måste ju vara ute i tid så man inte går runt i skinnjackan när frosten kommer.
Ett tag trodde jag att jag hade kommit på ett helt okej projektarbete men icke. jag kom på att det inte skulle funka då jag inte har någon modell som kan ställa upp flera timmar om dagen, och jag inte har tillräckligt med tid. Det suger! Nu är jag tillbaka på

Jag slänger upp lite snygga bilder som Ela tog från kvällen. Inte världens bästa kvalitet men dom är tagna med en mobilkamera som försvar.


Tommy såg skitsnygg ut när han dansa


Ela och Tommy!


Sara, Sara och Lilla Jag!


Alla Snygga tjejer som var med!


Blev en aning galna till slut!


Han ser inte direkt ut att vilja ha den där pussen men han fick den endå!


Ela och Sara


Hur kommer det sig att jag alltid ska vara med på en sån här bild?


Tommy var cool! Han fick en solobild på deras hemsida!

// L


Medan dom andra ska på match

Idag är det match, Aik - Trellborg. Och jag kan inte gå! Buhu! Jag hade velat gå men vi ska ut och fira Eve och det startar tidigt. Sara är snart på väg hit redan, och jag som inte ens har klätt på mig. Men det gör inget hon har inte börjat åka än.
Vi ska väl göra oss i ordning och så, för att sen dra hem till Eve och föra lite.
Jag är lite besviken att jag missar matchen, men men, jag får be Danne hålla mig uppdaterad.

Vi får hoppas att ikväll kan väga upp till en match då. Inte för att jag tror så mycke kan väga upp mot en vinst på en lördag egentligen, men i alla fall.

// L

Började tänka när jag slutade skriva

Mamma satt nere i fotöljen och läste tidning och jag såg en rubrik med curlingföräldrar. Det fick mig att börja tänka lite. Fick mig att börja tänka tillbaka, tänka tillbaka på Johan Östberg från fame factory för några år sen. För oss som var lite smånördiga kommer ihåg att han var en lite halvflummig människa men han kunde skriva musik i alla fall.
Jag kommer ihåg en sak han sa när han skulle lära sig tvätta i tvättmaskinen, då han bara tvättade för hand annars, han sa att det kände som man mer förtjänade att ha kläderna på sig om man tvättat dom själv. Som att var roligare att åka ner för en backe om man kämpat sig upp själv istället för att ta liften. Man visste att man vär värd det liksom.

Nu kanske ni undrar vad jag är för flummig människa som tar upp det här när jag börjar med curlingföräldrar. Men sammbandet kommer här. Grejen med curlingföräldrar är ju att dom gör allt åt sina barn, fixar allt "sopar banan" åt dom när dom kommer. Jag menar vissa föräldrar köper ju allt från kläder till lägenhet och bil åt sina barn. Fixar jobb och allt möljigt. Men jag menar hur framgångsrika kommer dessa människor verkligen bli när dom inte har åstakommit något själv?
Jag vet hur ni känner men när jag själv har åstamkommit något på egen hand kan jag inte annat än att vara stolt över mig själv. Jag tror säkert mina föräldrar också är stolt över mig när jag har gjort något bra. Men hur stolt kan man vara när man aldrig åstakommer något själv?
Därigenom kom Johan Östberg fram. Om du inte kämpat dig upp för backen själv, är du verkligen värd att åka ner då?

Jag känner hur många som helst som får allt av sina föräldrar, lägenhet och bil snackar vi då. Men kan verkligen säga att det är ens eget då? Jag personligen skulle aldrig gå med på det. På det sättet skulle jag ju aldrig bli en som står på sina egna ben. Jag skulle bli helt beroende av mina föräldrar. Vad händer när dom dör då?

Nej jag tycker om att vara en oberoende människa. Att inte behöva någon på det sättet kan jag ju säga att jag verkligen tycker om.


Jag tänkte friska upp minnet lite med Johan Östberg och Bittersweet, Varsågoda:




Otroligt sjuk

Jag fattar inte varför det ska komma nu. Jag vet varför det kommer nu. Det ärför att jag inte har tid att vara sjuk just nu! Därför är jag sjuk. Det är helt otroligt, varje gång samma sak. Det är tur att det bara är en liten förkylning så jag inte går runt och smitta alla med svininfuensan.... Mohaha!!
Men skämt och sido. Eftersom jag inte egentligen har tid att vara sjuk var jag som sagt och jobbade i onsdags, sen var jag med Sara. Vi hade en ganska trevlig eftermiddag med Tindra. Största delen av den gick väl åt på att vänta på att jag skulle få sluta och sen åka hem till mig. Men det funkade endå.


Tindra käkar på min flerp på jackan på bussen hem


Jag gick i skolan igår. Mest för jag hade hoppats på att jag skulle få någon som helst hjälp med mitt projektarbete som jag fortfarande inte vet vad jag ska göra. Men icke då! Jag kunde ha fått lika mycke hjälp av min vägg här hemma  om inte mer tror jag. Jag håller på att bli tokig. Jag har alltid funnit att lärarna kan hjälpa mig på MG men nu känns allt verkligen hopplöst. Jag får ingen hjälp alls, jag har ingen inseration att gå på. Jag har ingenting att gå på.
Efter skolan drog Sara och jag till forum för att fördriva tiden lite innan vi skulle iväg på Sofies mode läsar-kväll.
En högs underhållande tid tack vare en viss person. Jag tror han aldrig har varit till mer nytta någonsin. Det kanske var en aning taskigt att ge honom förväntningar och så men det är lugnt. I'm gonna make it up to him. Jag lovar. Sara och jag har redan tänkt ut en plan och allt. Den ska bara sättas i verket vilket kommer hända på insparken. Tyvärr kan jag inte berätta mer än så.
Läsarkvällen var en stor besvikelse. Jag kan ärligt talat inte säga att jag är glad att jag gick. Jag förstår i och för sig inte vad jag hade där att göra från början då jag inte ens läser tidningen. Men Sara hade vunnit biljetter och skit så....
Jag kan ju inte påstå att jag blev klokare under kvällen eller att jag var direkt road. Förutom att jag fick spendera en helt okej dag tillsammans med Sara, vilket jag inte gjort på hur länge som helst.

Jag och Sara försöker smälta in och snygga killar på modevisningsbåten


Vi skulle egentligen gått på tauteringsmässan idag men vi kände att vi hellre ville stanna hemma och kurera oss tills imorn. Nej jag gick inte ens i skolan idag. Fy på mig men jag är faktiskt sjuk.
Imorn är det krogen som gäller. Jag fattar inte hur jag ska orka egentligen. Men det är väl bara att bita ihop och stå ut. Det är faktiskt Eves första krogrunda.

// L

Sitter här på jobbet

och jag tro ine jag känt mig så här lost sen jag började här. Folk ringer om väldigt konstiga saker idag. Dom ringer på folk som har slutat eller annat. Sånt som jag inte kan hjälpa till med. Känner mig mer i vägen än till nytta. Jag längtar verkligen till den här korta dagen är slut! När jag kom in dag säger Åsa att jag kanske måste stanna längre vilket blev en aning jobbigt.
Speciellt eftersom jag känner att det är lite sjukdom på g. Täpt i näsan och tjock i halsen är jag. Vaknade med det i morse och var nästan på vippen att ringa och säga att jag inte kunde komma men jag hade redan sagt att jag kunde och dom verkade vara lite desperata efter hjälp. Och jag är så grymt dålig på att säga nej till råga på allt. Men det är väl bara att stå ut antar jag. Det är ju inte direkt så jag missar en toppendag ute i solskenet. I så fall en halvtråkig dag framför tvn.

Sara borde väl nästan vara här snart också. Lite jobbigt bara eftersom man typ inte ska ha hundar här. Det känns ju jättetaskigt att slänga ut henne och Tindra i det dåliga vädret. Men Tindra är ju så liten det är väl bara att gömma undan henne. Av allt hoppas jag väl att Åsa och Emma kommer tillbaka snart.

Snart smäller det

För Eves del. På söndag fyller hon 18. Jag är väldigt nyfiken på hur hennes första krogrunda kommer se ut. Jag håller på att försöka komma på något jag kan ha på mig och göra med mitt hår fram till dess men det går verkligen inte bra. Allt känns bara en aning komiskt idag och går inte riktigt som jag vill. Men men, sånt man får stå ut med ibland.
Imorn ska jag jobba. Ingen lång dag dock 11.30 - 14 typ. Dom andra skulle åka och titta på en ny cateringfirma så det behövdes någon som vaktade receptionen, Voila! Där fanns jag.

Men efter jobbet ska jag, Sara och Tindra hänga lite. Ska bli skönt sen på torsdag att åka och shoppa lite också.
Jaja, nu ska jag försöka få i mig något ätbart och sen ska man väl börja åka mot stallet. Ut och busa i skogen!

Urusel

Snacka om att man verkligen blir urusel på att uppdatera här bara för att man börjar skolan och får något lite mer ansträngande att göra. Jag fattar inte hur dom stora bloggarna orkar hålla igång allting hela tiden. Men å andra sidan det kanske är därför dom är kända.
Anyway. Så himla mycke har väl inte hänt på senaste tiden i alla fall. Skolan börja och jag har gått 3 dagar om man inte räknar med den dagen när vi kom dit käka lunch och sen gick hem förra onsdagen.
Mitt schema berättar att jag är ledig både tisdag och onsdag så det är väl väldigt skönt. Men det som är mest frustrerande är att jag fortfarande inte vet vad jag kan göra som projektarbete. Jag håller på att få panik över det. Det känns som att alla andra har skitbra idéer och jättebra intressen som dom kan jobba utifrån, medan jag verkligen har nada. Det hjälper väl inte direkt heller att jag bara lallar runt och inte riktigt tar tag i det. Hur fan ska det här året gå?
Jag fick en härlig lönespec. idag också. Pengarna kommer in på kontot imorn, och jag tycker nog att det var värt att sitta dom där långa tråkiga dagarna på kontoret nu. Jag fick till och med mer pengar än jag hade räknat med. Så nu har jag rensat garderoben och ska ut och shoppa kläder. Tänkte ta en tur med Sara L nu på torsdag.


Kände oss Asheta i snygga solbrillor



Helgen, var överraskande. Jag trodde i princip, eftersom det var lördagsmatch Aik - Kalmar, att jag och min kusin och hela gänget skulle festa, men det isa sig att han och Sara H skulle ut till Vätö på kräftskiva så det blev inget av. Kanske bra det eftersom jag inte mådde speciellt bra på kvällen sen i alla fall.

Men fest blev det i vilket fall. Inte pålördagen men på fredagen. Eves mamma, Ann, satte ihop en tjejmiddag med sina tjejkompisar och bjöd in mig bland många andra. Det blev faktiskt riktigt trevligt även fast man bara hade Eve och en till tjej i sin egen ålder ungefär. Men kul blev det. Vi dansade magdans och sjöng singstar bland mycke annat.

Lena, Eves moster, har en egen dansstudio och visade oss lite häftig magdans. Hon tyckte också att vi skulle komma och prova på lite på söndag. Så Eve, jag och Ann åkte dit och provade och skrev upp oss till nästa tremin till en nybörjarkurs. Jag ser verkligen fram emot att börja dansa igen. Det kommer bli skitkul att prova på något nytt också. Inte bara  samma gamla sak, som man endå inte kommer någonstans på här i Sverige. Om man vill bli en riktigt bra dansare ska man åka till U.S.A. Jag menar seriös hur många svenska dansare kan göra det här:




Jag tänkte att är jag endå är här och uppdaterar kan jag lika väl lägga in lite bilder från Emma kalas som hon hade förrförra helgen. Eftersom jag verkligen suger på att lägga upp bilder här. Måste verkligen bli bättre på det. Men i alla fall Varsegod:






Så nu har jag varit lite duktig fram till nästa gång.
Peace n' Love

Då kör vi

Första dagen i skolan och jag är i de närmsta helt död! Kan bero på William (hästen) som jag red igår. Han var tung,stark och pigg. Jag har ungefär inga axlar kvar känns det som.

Annars då? Det var väl skönt att träffa alla igen, vissa mer än andra. Vårt schema ser väldigt slappt ut för blotta ögat, ledig tisdag, onsdag. Men om man tittar närmare är den tiden utsatt för att jobba med projektarbete. Det är bara synd att en person som jag som är otroligt okreativ har inte under 3 månaders tid kommit på vad jag över huvud taget KAN göra. Jag känner att allt är för stort eller för svårt eller rör inte min inriting.
Inspark på g igen också. I år ska det för en gång skull bli bra. Inget jävla tjaffs. Vi treor vet vad vi vill göra och om ni tvåor inte tycker om det så kan ni dra åt ********. Insparken ska ju egentligen vara till för att lära känna nya eleverna under mer avslappnade omständigheter. Men vad jag har sett av dom nya ettorna skulle jag inte vilja lära känna dom under några omständigheter. Ungefär som jag kände om förra årets ettor. Troligen vad förr-förra årets treor tyckte när vi började.
I alla fall. Men får väl se vart vi landar. Om jag ska vara helt ärlig så skulle jag nästan hellre vilja förudmjuka dom än lära känna dom, Muhahaha! Usch vad elak jag är......
Inte mycke att göra åt. Sånt är livet, insparken kanske ska vara överstökad innan man säger något.

Absolut sista dagen på sommarlovet

Det här suger verkligen. Jag vill fortsätta sova till 3 ett tag till. Jag vill inte gå upp.
Jag får väl ett trevligt avslut på min "sommar" i alla fall. ridning ikväll. Ut i skogen och nu ska hästarna sättas igång lite mer. Får se hur det går med alla de nya hästarna. Antingen totalt galna eller bara snälla. Personligen hoppas jag fatiskt på lite galet. Jag tror att det inte är helt omöjligt att få från ponnysarnas sida i alla fall. Dom kändes kanske inte som världens lugnaste förra veckan.

Idag är det också min systers födelsedag ibland andra (Emil vet jag också fyller år idag). Men detta innebär att jag tillsammans med min familj måste efter min ridning åka hem till min syster med presenter och blommor och jag vet inte vad. Jag personligen tycker hon börjar bli en aning för gammal för det. Hon kunde ha kommit hit å lördag eller vi kunde ha kommit till henne då istället. Men nej måste vara exakt på födelsedagen. Jag förstår inte ens vad grejen är med födelsedagar. Jag firar knappt min längre. Jag bjöd släkten på fika i år för att det var min 18-års dag, men va fan. Jag trodde också att typ 10 stycken skulle komma, inte hela jävla släkten.
Jag kan ju säga att jag hade mycke hellre velat vara hemma och typ "ladda" inför imorn. Det är väl bara att stå ut. Hon skulle säkert försöka göra mig ledsen genom att ignorera mig om jag inte kom.... Vilket låter som en väldigt lockande idé nu när jag tänker efter...........


Skola igen inom 40 timmar

Det känns så himla lite! Jag fattar inte! Enligt min hjärna ska jag typ ha sommarlov i i alla fall en vecka till. Eller kanske 4 veckor till. Måste skolan börja nu? Bara lite till....
Man hann ju inte ens träffa klassen innan skolan började. Dom var ute i lördags medan jag var hemma hos Emma. Jag hade ju egentligen planerat på att kanske dra därifrån vid halv 11 eller nått och träffa klassen ockå. Men jag hade för jävla kul. Det var verklige mycke roligare än vad jag trodde det skulle bli. Jag tänkte visa lite bilder senare.

Jag tror mina föräldrar har flytt fältet också.... Ingen verkar vilja komma hem. Annars brukar pappa i alla fall komma hem vid halv 6. Dom kanske vet att jag är ganska odräglig just nu eftersom jag inte har gjort något på hela dagen eller ätit på hela dagen. Jag har börjat med en ny grej nu. Jag ska äta när jag är hungrig, jag ska äta vad jag vill och jag ska helt enkelt sluta äta när jag är mätt. Extremt enkelt. Fast idag blev jag inte hungrig förrän vid 5 och då tänkte jag att det var så dumt att laga någonting då när pappa är på väg hem. Han blir så grinig när jag redan har ätit när han kommer. Fråga mig inte varför. Jag har absolut ingen aning.

Snacka om helt meningslöst inlägg egentligen. Bäst jag slutar.

Zatsbak och fairytale

Sitter ut den sista halvtimmen här på jobbet. Alla har eller är på väg hem nu när det är fredag och allt.
Jag vet inte hur många gånger jag hör den förbannade låten fairytale på radion om dagen. Den är så uttjatad att jag typ dör! Eller förut dog jag. Nu blir jag lite halvglad varje gång jag hör den. Självklart hör en liten natthistoria till.
Emma, jag och Evelina var i onsdags på fest hos en en gammal klasskompis. Vi hade väl helt okej kul där även fast vi inte kände någon typ. Jag baserar detta på att ingen utav oss ville åka hem vid 12 för att hinna med den sista tunnelbanan (Han bor i skärholmen) så vi bestämde oss för att ta nattbuss istället och allihop sova hemma hos Emma.
Och tur var väl det! Om vi inte hade gjort de hade vi ju inte träffat dom två helsöta killar vid sergels torg när vi väntade på bussen hem.
Vi hade skitkul när vi stod och väntade på bussen. Man hade ju druckit lite vinbål hemma hos Chrillson så man var aldeles lagom glad och pratig. Samtalen vi hade fick en ju mer att typ ramla omkull av skratt. Dela buskar i bromma för dom är bättre än i fridhemsplan. Jag höll på att kissa på mig så kul var det. Okej kanske inte men det var förbannat roligt.
Dom hade varit på toxic och eftersom Emma och jag redan har bestämt att vi ska dra dit Eve på hennes födelsedag så tänkte vi "va fan vi bjuder in dom också!" Eller bjuderin och bjuder in, säger åt dom att vara där när vi kommer.

Vad har då fairytale med den här historien att göra?
Jo när killarna gick av vid bromma och vi tjejer åkte vidare till vällingby så sa vi vem vi tyckte den ena av killarna liknade. Emma tyckte han liknade Zatsiki, ni vet killen i den där filmen, medan jag tyckte han var mer lik Alexander Rybak, han som sjunger fairytale, därav kopplingen. Emma och jag vägrade först kompromissa om vem han var lik men sent igår kväll tänkte vi "Han var typ lik Zatsiki/ Alexander Rybak" Resultatet blev att han fick sig ett smeknamn av oss. "Zatsbak"
Vi hade väldigt kul åt det i alla fall. Och man kan ju alltid hoppas att man får reda på hans riktiga namn inom kort  ;-)

Jag har kollat runt lite

På typ dom mest lästa bloggarna här på blogg.se. Och det stör mig enormt vilka som egentligen blir kända. Antingen är det dom absolut största fjortisarna man kan tänka sig, eller fotomodeller och folk som skriver om kläder och smink, eller så är det gravida tjejer. Seriöst. Varför vill inte folk typ läsa om någontting annat förutom vad fotomodellssmala tjejer köper och har på sig eller hur många cigg fjortisen rökte förra helgen eller hur jobbigt det kan vara att vara ung och gravid (Jag kan btw förstå att det är sjukt jobbigt att vara ung och gravid och ska klara av skolan och jag vet inte vad men å andra sidan är det självvalt att faktiskt behålla ungen).
Varför vill inte folk som jag läsa om andra människor som är typ helt normala? Inte stenrika och supersmala människor med lyxproblem som "Mina beundrare skickar för många snälla hälsningar" och "Jag har för mycke kläder så min garberob går sönder".

När jag säger normala menar jag också typ sånna som går upp på morgonen för att gå i skolan och kanske måste kämpa lite för att få mvg i alla ämnen. Kanske nån som för en gång skull har svårt att passa in. Vart är alla riktiga förebilder bland sveriges alla bloggar?

Då sitter man här igen

Så sitter man här i receptionen på Tyréns igen. Väntar på att få lunch för tillfället. Förhoppningsvis behöver jag inte jobba något mer innan skolan börjar på onsdag. Men de betyder verkligen inte att jag får någon vila. Imorn är det Emmas födelsedagsmiddag och maskerad med sagofigurstema, samtidigt som man försöker samla ihop klassen innan skolstarten för att göra nått kul ute på krogen. Nu när ingen av oss har fått ett studiebidrag på hela sommaren. och det värsta är ju att även om man har jobbat i sommar så kommer ju inte pengarna förrän sommaren är slut. I alla fall i mitt fall. Eftersom jag jobba i juli får jag inga pengar förrän i augusti. Hade ju kanske varit smart att hittat nått jobb i juni också. Inte för att jag hade haft tid att faktiskt jobba då men i alla fall.

Jaja nu är det lunch om någon minut så nu ska jag sluta. Uppdaterar innan jag går hem som jag brukar göra.

Det var den semestern de

Jaha då var den semestern slut. På fredag ska jag in och jobba igen och sen på onsdag nästa vecka börjar skolan igen. Det här suger. Sommaren är till för att parta sova och ragga. Jag har inte gjort något utav det. Det här suger verkligen. Inga pengar har man heller så det är bara att börja ta från sparkontot. Nu lider jag verkligen........


Lite dålig uppdatering

Men jag kan ju skylla lite grann på att jag har dom senaste tre dagarna funnits ute på landet där det inte finns något internet. Men nu är jag hemma igen och laddar inför imorn. Imorn är det match, lördagsmatch dessutom så lite kul kan man väl ha. Utan pengar...... Jaja man får väl hoppas på det bästa i alla fall.
Det var i alla fall skönt att komma ut på landet ett tag. Liksom bort från stan och lite så. Friluftsliv blandat med en del vin kanske. Men nu ska jag ladda om. Nu jävlar ska vi spöa BP! Mohaha!

Äntligen ledig på riktigt

4 veckors jobb är äntligen slut! Jag är verkligen lättad. Och mammas fest är också avklarad så nu är det bara slappa i 2 veckor tills skolan börjar igen.
På tal om mammas fest var det helt lyckad. Vi hade verkligen jättekul allihop och jag tycker verkligen det är tråkigt för er som inte kunde komma. Det var grymt bra idé av mamma att istället för att skriva ut allas namn till bordplaceringen så skrev vi de i siffror. Så om man skulle slå in det på telefonen med T9 så blev det ens namn. Det blev så himla roliga spekulationerkring dom där siffrorna eftersom vi inte hade berättat vad de betydde för gästerna. Allt från årinkomst till babnkomatkod och danser mam var tvungen att dansa med mamma. Det var väldigt kul i alla fall tills folk kom på det.

Jag tänkte jag väljer ut godbitarna så får ni se lite grann från igår.


Så här såg jag ut

Syrran och jag innan gästerna kom


Jag meddelar att kaffet är klart och att det blir tävling sen   Sevitör Annica

Gubben hade svårt att se i ljuset så Anna fick hjälpa till

Födelsedagsbarnet  Privat pridefest?

Älskade födelsedagsbarn Jag och kusse Curre

Jag, Lasse och obsevera Carina i Lasses armveck Syrran och Uffe-Puffa-Kuffa

Baren Papsen i väldigt trevligt sällskap

Lasse Annica och Therese Strike en oehört sexig pose

Lyckliga familjen Skorna åkte av under senare delen av kvällen

viktig stetching i slutet av kvällen  Sen va festen slut  Obsevera att hon bara posar ;)

RSS 2.0