Längtar till katterna

Nu är jag duktig. Jag sitter här i skolan och jag är ju nästan aktiv. jag längtar verkligen till den här dagen är slut så jag kan gå hem till mitt hem för dagen och mitt sällskap för natten. 2 ursöta katter.
Ridningen igår var väl helt okej. Jag red på Kim och vi var ute i skogen och luffa. Lite skoj var det väl. Har inte rusat genom skogen på ett år typ.
Imorn är det islänningsridning som gäller. Det ska bli så skönt att inte behöva komma hit till skolan. Jag vet att jag klagar en hel del över den här praktiken men verkligen jag orkar inte längre! Det är bara så meningslöst. men jag har bara en torsdag kvar nu. inte imorn men nästa vecka. På onsdagen tar 3:orna studenten så då får vi inte vara här. Vi skulle tydligen på studiebesök. Oj va sjuk jag blev då. Varför är man så dum och tror att vi ens vill gå på de? Speciellt när så många har kompisar i 3:an och kommer gå på deras student. Varför inte bara skippa den dagen, vi kan få ledigt som vi fick förra året. Jag känner mig omringad av inkompitenta idioter ibland.
Ridningen ute på berga var väl inte riktigt vad varken Emma jag eller Eve hade räknat med. Sitsträning, enbart. Bilder kommer upp senare i alla fall.

Jag tror att min lärare som jag har nu på praktikten är en aning trött på mig. Han verkar ha gett upp hoppet lite grann. "I think I am pissing him 'o-fa-fa'" Det är roligare när Peanut säger det så varsågod lite lunch-underhållning!
(Kan verkligen behövas i så här tråkiga tider)


 


Så...

Inte så värst mycke att uppdatera antar jag eftersom jag int skrivit på ett tag. Jag var i alla fall hos gymnasiemänniskorna och dom välkomnade mina bilder. Vet tyvärr inte om några kommer att användas än dock.
Mattias fest igår. Jag tror jag hade aldeles för höga förväntningar på den. Den var kul men det var inte riktigt Ekdahls-kvalietet på det hela. Det var för få Ekdahlare antar jag.slänger upp lite bilder lite senare.
Förväntningar har jag i alla fall inför imorn. Jag ska åka ut till berga imorn och titta på när Emma och Eve rider. Jag tror inte jag har sett dom rida på nästan ett år, och som jag förstår så har dom lärt sig en hel del speciellt på sin praktik så jag ser verkligen fram emot att se dom. Senast jag såg dom hade de båda två ganska dåliga sitser och jag kom ihåg att  dom hade ganska urusla skänklar och lite halvhårda händer. men nu jävlar nu ska vi se dom båda två rida som värsta proffryttarna!
Resten av veckan är väl också ganska smockad. På tisdag ska jag jobba från 8. Kommer typ dö. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Jag tål dom inte. Sen på kvällen är det stallet. På onsdag ska jag väl visa mig lite  i skolan eftersom jag har ju typ inte varit där på hur länge som helst. Kvällen ska bli intressant. Jag ska vara kattvakt åt en av mammas jobbarkompisar. Bo i hennes lägenhet (som är 'to die for'!) och ta hand om hennes små kisemissar!
Sen på torsdag skippar jag min korta skoldag och Åker antingen och fixar mina naglar eller åker ut till min fasteroch rider hennes lilla islänning. Jag måste kolla lite med Annika om det finns några tider på fredag istället. Det skulle vara så kul att rida lilla Staumer igen.
Troligen efter det så är det också match. Jag kommer dö. Speciellt dagen efter Först till Camilla och sen till Annika om fallet blir så.
Jaja ingenting att klaga över. En trevlig vecka hoppas jag. Hur ska er bli?

Djurgården - Aik

Sweet sweet seger. inte för att jag är förvånad. Det är klart Aik vinner. Tycker jag i alla fall. Match igen nu på torsdag. Torsdag - röd dag, och fredag är man ledig. Lär ju inte bli någon lugn kväll i alla fall. Och sen på lördag är det fest igen. Då hos Ekdahl.
Jag träffa en person igår. jag tror jag fan aldrig har varit så förvånad att träffa någon i hela mitt liv. Jag träffa Jimmy som jag annars träffar en gång om året ute på vämlinge på midsommar. Sjukt kul att se honom i alla fall, han förändras ingenting märker jag.

Jag fick världen mest överraskande samtal igår också. Från gymnasieguiden. Den där katalogen man får när man ska sluta 9:an och ska välja gymnasium. Dom hade varit på min skola och pratat med Barbro (rektorn) och Anna min fotolärare, dom hade letat efter bilder som kan användas i katalogen. Anna hade gett dom mitt nr så dom ringde och fråga om de kunde få använda några av MINA(!) bilder. Jag ska på möte hos dom imorn troligen tillsammans med några andra. Men fatta om dom vill ha mina bilder! Dom kommer printas upp i ungefär 75 000 ex och synas av hur många människor som helst. Och mitt namn kommer finnas där! Hur coolt är inte de på en skala?

13-05-09

Jag tror att detta måste vara en av de mest onödiga dagar jag behövt ta mig igenom än så länge. Kommer till skolan, som vanligt på onsdagar, och gör absolut ingenting. Helt ärligt. Den dag på jobbet där det känns osm man inte gör något är ingenting jämfört med det här. Jag tror ärligt talat att jag skulle vara mer uppskattad om jag bara satt och stirra rakt in i väggen.
Som tur är har man något att göra så fort man får komma härifrån. Och jag har riktigt tur som inte bara ska sitta och stirra på datan imorn också. Åsa ringde i förmiddags och sa: "Lina vi behöver dig! Kan du jobba imorn och på fredag?" och jag svarar så klart : "Självklart kan jag jobba då". Så himla skönt att få lite extra klirr i kassan. Jag kan nog behöva det. Jag ska på match på måndag med kusinen och co ( Aik - Djurgården ) och sen den 23:e fyller ju lilla kusinen Mattias år. Eller han fyller inte år men de ska partas ordentligt! Och jag har blivit tillsagd att jag absolut inte får köra, haha.

Nej nu ska jag dra ifrån detta råtthål som vi sitter i och har "Praktik", och göra något som faktiskt kan uppskattas. i alla fall av mig själv.


Aik - Häcken

Wohoo vi vann!  Men det ska väl inte vara någon överraskning. Aik är ju faktsikt bästa laget. Men jävlar va kul man hade. Jag var nog till och med ett levande bevis på det dagen efter då jag hade en baksmälla som var utom denna värld.
Jag hade hoppats på att jag skulle klara mig lite bättre första gången ute med min kusin. Några av mina kusiner har tjatat på mig att vi ska gå ut sen jag blev 18, så jag tänkte jag börjar med den som faktiskt är lugnast av dom allihop. Jag klarade mig bara nästan så jag undrar hur illa det kommer gå med dom andra då....
Sara tog lite bilder under kvällen så jag tänkte jag lägger några av dom här så ni kan få se. Hon stod tyvärr inte med oss på norra och kolla på matchen, hon satt på östra istället. Men hon var med hemma hos Anders och sen till Garbo. Så här komer lite sneakpeaks från kvällen.








En sak jag bara ramla över

Jag snacka med en polare igår. Kanske bör tilläggas att det var en killpolare. Vi snacka om att åka på kryssning, vi spånar på att jag kanske ska följa med på en kryssning i sommar. Sen kom det fram att det skulle vara jag med massa killar som vanligt och att den kille jag är med just nu kanske inte skulle tycka om det så mycke om vi fortfarande var med varandra då. Min polare sa att han skulle i alla fall adrig släppa iväg sin tjej på kryssning med en jävla massa killar bara.
Då sa jag: "Jamen okej det är massa killar men de är ju bara kompisar om din tjej skulle vilja åka med sina kompisar skulle inte du låta henne då?"
"NEJ!" Va de jag fick till svar. Men då tänkte jag va fan är det för osäker kille som inte ens litar tillräckligt mycke på sin tjej för att släppa iväg henne 2 dagar på kryssning med sina polare? För det handlar ju verkligen bara om brist på tillit i förhållandet, och är det verkligen värt att ens gå vidare med det förhållandet då? Det skulle inte jag tycka i alla fall.

Fast o andra sidan kanske han tänkte att tjejen skulle var mer som jag och nästan bara ha killpolare och kanske till och med ett förflutet med många av dom.
Han frågade mig: "Vet din kille något om ditt förflutna?" Nej det gör han ju inte och jag tror det ska förbli så. Det förflutna kommer väl komma upp någon dag och bita mig i arslet men va fan jag behöver ju inte bita mig själv i arslet eller hur?
Kommer det fram så gör det annars får det va. Det kommer komma fram förr eller senare men varför ta upp det själv. Känns för tillfället bara idiotiskt.

Tyréns som väckarklocka

Ja dom borde kanske tänka på att byta inrikting på sitt företag då dom har väckt mig 2 dagar i rad. Hehe. Men det är lugnt. Ju mer jobb-dagar jag får ju mer kommer jag kunna spendera i sommar. Jag tycker det är ett ganska rimligt pris då jag typ älskar mitt jobb. Det enda som är jobbigt är bara att jag inte alltid vet vart man ska koppla folk. "Hej, jag skulle vilja prata med Den person som är ansvarig för det här projektet". Eehh...... A juste "vänta ett ögonblick så ska jag fråga någon hur jag kan ta reda på det"
Men jag tycker om det. Det händer alltid något där och man är aldrig uttråkad.
Men tyvärr nu ska min underbara syster lägga sig i som tror att hon bara kan glida in på ett bananskal och göra allting mycke bättre än jag, och lära sig allting på 2 timmar. Jag blir så sur på henne ibland. Jag orkar inte med henne. Min mor råkade nämna att Marie möjligtvis ville ha in en till i receptionen nu när Linda inte är kvar. "ÅH! Ta in mig jag är perfekt för det! Jag lär mig fort och jag har erfarenhet!" Och när jag snällt försökte förklara för henne att det är inte lätt att lära sig, att man ska hålla koll på alla på hela företaget i hela landet, och att inte mamma hade någonting med det att göra så fick jag "SCHH!!! Mamma Berätta hur är de när skulle jag börja? hur skulle jag jobba? Jag har ett flexibelt schema" Jag fattar inte varför hon inte bara säger "Mamma du vet att jag är bättre än Lina, jag fick bättre betyg och hon är ju fatiskt bara dum i huvet" För det är ju det hon vill säga! Tyvärr men jag måste nog säga att jag stöttar inte min syster denna gång även fast det kan betyda att hon kan köpa sin egen lägenhet och aldrig mer behöva flytta hem igen.

RSS 2.0