17 Februari

OMG! Jag är 18 idag och är jättetöntig och skriver bara det i min blogg i det här inlägget :D Grattis till mig!

Alla gick, till slut.....

Då var snart alla hjärtans dag slut. Jag avskyr alla hjärtans dag. Så jag bestämde mig ju för att fira min födelsedag idag istället. Det var jättekul. Hela stora tjocka släkten var här. Sammanlagt tror jag vi var runt 30 personer här. Jag hann knappt prata med alla. Jag vet att jag hälsa på alla når dom kom innanför dörren men sen var jag så upptagen med att se till att alla hade någonstans att sitta att jag själv inte ens fick sitta ner. Men det var himla kul. Och man får ju träffa halva sidan  nästa helg igen då vi ska fira min kusin som fyller år på samma dag som mig.
Lite av vad jag fick var en STOR tekopp, bestick böcker och handdukar, jag tror det finns en liten pik i det hela. Folk kanske tycker att jag bör borja tänka på att flytta hemifrån.... Hmm...... Det har jag ju bara tänkt på sen jag var 12.



Den bästa presenten var endå den här som trycktes i handen på mig från Carina så fort hon kom innanför dörren!

Wohoo

Inte konstigt att jag hade ont. Jag var hos min sjukgymnast idag och vad hon sa när hon kände på mina axlar var "Oj!". För er som inte vet hur det är att gå till någon som en sjukgymnast som fixar folk dagarna i enda, så är "oj!" inge bra att de säger. Men hon massera lite och gav mig några övningar att göra hemma under veckan och nu känns de i alla fall lite bättre.

Jag har ju varit så nervös inför mitt körkort som jag håller på att ta. Och igår ar jag på Gillinge och körde halkbanan. Hela dagen var jag helt nervös och hade ont i magen. Sen kom jag dit och hamnade i samma bil som en tjej som bor i bromma och övningskör med samma lärare som jag. Snacka om att världen är liten. Men fy va kul vi hade. Vi satt och snacka hela tiden och det var så kul att bara leka loss med bilen! Verkligen. Sen hade jag ju en bra instruktör också. Han berätta på ett så bra och roligt sätt att man verkligen kom ihåg de. Jag skulle kunna åka dit igen bara för att. Det var så himla kul!

Imorn kommer släkten också och ska fira min 18-års dag. Och tydligen så ska dom bli bjudna på sprit också. Jag trodde folk skulle köra så det hade ju inte jag räknat med, men pappa skicka en konversation mellan honom och hans bror och enligt den så vill dom ha en grogg. Så det är väl bara att ge folket vad dom vill ha. Det kommer bli jättekul hoppas jag. Jag har städat och när päronen kommer hem ska vi handla lite vad som behövs. Sen börjar vi baka.


Jag jobbade i studion i måndags också. Här är i alla fall ett resultat.

Jag har ont!

Jag har riktigt ont i mina axlar. Det känns som att lilla trollet Emma slet dom ur led igår eller något sådant. Jag har aldrig varit med om värre häst! Inte ens häst, ponny! Liten c-ponny! Ojojoj..... Hon visste hur man sprang men jag tror inte någon har lärt henne bromsen än. De gjorde lite ont i mig när jag var tvungen att göra värsta U.svängen för att hon skulle sluta galoppera. Eller trava för den delen!



Nu är det bara imorn kvar i skolan. Är ledigt från skolan på fredag. Eller ledig och ledig. Jag tar ledigt för jag tycker det är så otroligt onödigt att sitta och åka en och en halv timme till skolan för att ha en lektion på en timme klockan 2 på eftermiddagen och sen åka lika långt tillbaka. Helt onödigt. Jag kan konsumera min tid på bättre sätt. Till exempel genom att ta en körlektion på morgonen och sen åka till min sjukgymnast för att sen tillbringa resten av dagen att städa inför lördag. Och vad händer på lördag då? Släkten kommer. Okej så normalt sätt brukar jag inte bekymmra mig om att städa bara för att släkten kommer, men det är jag som bjudit in då då det är min födelsedag, och jag har ju precis bytt rum så dom kommer vilja titta på det.
Jag hoppas på att få en massa massa pengar så jag kan bli lite rik inför första krogrundan. Jag jobbade idag också och jag ska jobba nästa onsdag så lite borde man väl få in.

Ledigt ledigt och mer ledigt

Jag måste erkänna att jag tycker inte om att vara så här mycke ledig. Man får tråkigt och har liksom ingenting att göra. Nu var det ju i och för sig så att istället för att åka in till skolan och utgå därifrån med foto så fick man utgå hemifrån. Så egentligen har jag bara studerat hemifrån. Och jag har faktiskt varit så duktig att jag åkte iväg och fota. Jag åkte till stallet klockan halv 11 på morgonen och fota hästarna ute i hagen. Vissa bilder blev faktiskt riktigt bra!
Kolla själv






RSS 2.0